banim de korkum tıkanmak
ya resmen kabusum oldu..inanin insanin icini kurutuyor bu kadar ugraşıp uğraşıp sonucu görememek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banim de korkum tıkanmak
bende 200gr verdim dün protein günüydü bugün ve yarında devam edip 3 gün atak yapayım bari dedim epey yavaşladı son kilolarda gitsinde meyve yemek istiyorum artık :)tatlı krizin tuttuğu zamanlarda kek yiyebilirsin bence iyi geliyor
Seni çok iyi anlıyorum...ben de tam 9 gündür 73,3 de takıldım kaldım..Hatta bugün 10, günüm...
9 larda ve 3 lerde bir uğursuzluk var herhalde...9 nisanda başladım demek istedin herhalde...Ben de4 nisan da başladım,4. haftanın içindeyim ve 3,7 kilo verdim sadece...Onun da hemen hemen 3 kilosu ataktan...Çok kötü birşey..sürekli bırakıcam deyip duruyorum ben de ama anladımki bıraksam da mutsuz olacağım..hem de daha çok...O yüzden sabır sabır sabır...başka çaremiz yok...Çünkü bu saatten sonra bizi tek mutlu edecek şey kilo vermek...
ya resmen kabusum oldu..inanin insanin icini kurutuyor bu kadar ugraşıp uğraşıp sonucu görememek
bence tıkanınca bi atak daha lazım 3 günlük
ssoleil sen attack yapmayı planlıyor musun? benim seyirde daha 2.haftam daha simdiden yaparsam bir ara attack sonradan tüm kozlarımı kayberdermişim gibi geliyor..ama tıkanıp kalmak da çok sinir bozucu ..
Ama verdiğin kilolara bakınca da şımarmak hakkın diyesi geliyor insanın içinden
benim dün protein günümdü bugün ve yarında proteine devam etmeyi düşünüyorum
ben ilk başlarda diyeti 5+5 uyguluyordum tıkandığım zaman atak işe yaramamıştı o yüzden 1+1 e geçtim o zamandan beride ilk kez atak yapıyorum arada tıkandığım yada kaçamak yaptığım zamanlarda bile atak yapmadım hiç çünkü bende kozu mu gereksiz kullanmak istemedim vücut alışmasın diye dukanın sitesindede kafanıza göre atak yapmayın yazıyordu uzun zaman tıkanmalarda bile sonradan diyet birden tersine dönüyor hızlı hızlı iniyor tartı artık son kilolarım olduğu için bu ayda dogru dürüst kilo veremediğim için atak yapıyorum şuanda ama ugraşsaydım verirdim bence çünkü bol kaçamaklı biray oldu ilk hedefime ulaşınca çok kasmadım kaçamak yapmadıysam bile öğün atladığım zamanlar oldu
bence bu haftayıda geçir proteinini bol al duruma göre karar verirsin
durduramıyorum kendimi direniyordum tatlı yok tatlı yok pat baklava geldi önüme bir tepsi bir dilim aldım veremicem galiba ben bu 4 kiloyu
arkadaşlar yeni bir kaynak buldum :) daha önce bir arkadaş buraya kuzenim getirdi satıyor yazmıştı deneme amaçlı dün 500 gr lık bir paket sipariş verdim artık 2 şer 3 er almıyorum emin olmadan diyete ilk başladığım zamanlar her gördüğüm ilana epey bir harcama yaptımda az önce siparişim geldi ödeme yapınca hemen yolluyor 500 gr lık pakete 7.50 lira kargo ödedim zaten buna alıştık kargo ücretleri böyle genelde herneyse kepek bulgaristandan geliyormuş dukanın kepeğiyle karşılaştırdım biraz daha ufak çok az yani tat aynı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz yalnız elinde kepek kalmamış son 1 kg falan var sanırım çünkü biraz önce ben 1 kg daha sipariş verdim ama sipariş verirseniz 1 hafta 10 gün içerisinde getirtiyormuş benim çevremde diyet yapan çok olduğu için akşama daha fazla sipariş verecegim isteyen olursa versin hepsi aynı zamanda gelmiş olur boşu boşuna saman almayın
linki tekrar yazıyorum buraya orada telefon numarasıda var arayarak iletişim kurabilirsiniz
Unlu Mamüller / YULAF KEPEĞİ-DUKAN DİYETİ YAPANLARA 1 KG.-29.90 TL sahibinden.com'da
yaaa yapma nolur öyle şeyler, bak ne süper vermişsin o kadar kıymetini billl
ama öyle güzel kokuyoduki taza cıtır cıtır dayanamdım regl dönemimde yaklaşıyo tatlı krizlerindeyim zaten