valla ben o kadar bloke kaldım ki sizin gibi süper performanslılara kıyamıyorum, yeşil çaya fln çok iç akşam da yoğurt ağırlıklı ye bari de kompanse etsin o güzelim baklavayı
cok pahalıya satıyor ama ya neyse ben bekliyorum bir yerden yuklu miktarda burdaki kadar yuksek olmaz fiyatı diye umuyorum gelince haber veririm
Gercekten cok pahali ben almanyada yasiyorum Burda 1 kilosu 3,99 yani 8 tlye geliyor.
Gercekten cok pahali ben almanyada yasiyorum Burda 1 kilosu 3,99 yani 8 tlye geliyor.
Et yemekten migdem bulandı bu gün 9 uncu gÜnüm 2 kilo verdim geri almayacağımı bilsem bırakacam bide kitabı sipariş ettim ona verdigim paraya acırım.
al benden de o kadar ,pilim bitti ,artık et ve peynir görmek istemiyorum,hatta yemek namına hiçbişey istemiyorum,iştah miştah gitti ,kendimi ktü hissediyorum,yemeden yaşayabilirim uzun süre,midem çok küçüldü ,hele su içmek artık berbat tat veriyor ağzıma
al benden de o kadar ,pilim bitti ,artık et ve peynir görmek istemiyorum,hatta yemek namına hiçbişey istemiyorum,iştah miştah gitti ,kendimi ktü hissediyorum,yemeden yaşayabilirim uzun süre,midem çok küçüldü ,hele su içmek artık berbat tat veriyor ağzıma
Aaa olurmu kerevizin en güzel yeri bence. Kerevizin kök kısmını ayrı pişiririm ama yaprak ve sap kısmını saklarım ve buzluğa atarım. Et yada tavuk haşlarken içine biraz koyuyorum sonuç mükemmel. Ayrıca şehriye çorbsına da ince ince kıyıp atınca da muhteşem oluyor. Hem lezzet , hem de vitamin
Kızlar sanırım en çok tıkanan ben oldum yaklaşık 20 gün hatta fazlası 1yaa evet 9 nisan demekti amacım..içimde benim de 63ten bir insem gerisi gelecekmiş gibi bir his var..aynı senin gibi düşünüyorum canım , hayatta bırakamam zihnimi bu şekilde çok iyi şartlamıştım, sabretmekten ve birbirimiz destek olmaktan başka çıkar yol yok :)
Benim vermem gereken 40kilo rekor bende yani şimdilik 1martta başladım geriye 30kaldi yalnız degilsin yani yeterki iste başarmayıvalla ne guzel cogunuzun en fazla 5 erkılo 1 er kılo kalmıs .ben o unlerı gorebılıcekmıyım acaba vermem gereken 30 kılom var:)))
Şenaycim iyi diyosun hoş diyosun ama biz burda onu bulmanın savası içindeyiz bazı arkadaslar boğulmak naminada olsa o at yemlerini yuttular kuzunun olmadıgı yerde keçiye Abdurrahman celebi derlermis hem öle Almanya'dan solemesi kolay madem öyle sen bı hayır yapta yolla bizlere parası kargosu neyse öderiz ne dersinGercekten cok pahali ben almanyada yasiyorum Burda 1 kilosu 3,99 yani 8 tlye geliyor.
Simdi Dukan sitesinde hesapladim..Dukan der ki;iki gun atak yapmaliymisim,25 gun seyir, korumada 35 gun..ideal kilom da 53'mus.eger boyle yaparsm 21 mayista 53 kilo olurmusum
Şenaycim iyi diyosun hoş diyosun ama biz burda onu bulmanın savası içindeyiz bazı arkadaslar boğulmak naminada olsa o at yemlerini yuttular kuzunun olmadıgı yerde keçiye Abdurrahman celebi derlermis hem öle Almanya'dan solemesi kolay madem öyle sen bı hayır yapta yolla bizlere parası kargosu neyse öderiz ne dersin
arkadaşlaaaar çook mutsuzum çünkü ben çok iradesizim. vermem gereken 15 kilo var ve ben geçen hafta dukana başlamıştım hatta ne kadar doğru bir sonuç ya da ne kadar belirleyici bilmiyorum ama başladığım günün sabahında 73.800 kilo idim 3 gün atak sonunda 72.100 olmuştum yani 3 günde 1.700 klo vermştim ve bu benm için çok iyi çnk anca 1 -1,5 hftada verebiliodum bu kiloyu ama 3.gün sonunda şehir dışından arkdşlarm geldi ve bende diyet fln kalmadı ve bu sbh bir de baktm ki yine verdiim o 1.700 kloyu almışım
çok mutsuzumm ya tutamıyorum boğazımı bir türlüüüüüüüüüü.. ve üstelik acil zayıflamalıyım çnk artık gelinlik fln bakma zamanım geldi düğünüm yaklaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?