cnm ben şu şekilde yapıyorum hiç yapışmadı şimdiye kadar;
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
1/3 çay bardağı light süt
teşekkür ederim cnm yarın sabah denicem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben şu şekilde yapıyorum hiç yapışmadı şimdiye kadar;
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
1/3 çay bardağı light süt
tuzu tamamen sıfıra indirmekte çok iyi değil diye biliyorum,özellikle düşük tansiyon sorunun varsa bi miktar kullanmanda sakınca olmaz diye dusunuyorum.bendede aynı sorun var bende öyle yapıyorum.arkadaşlar tuz kullanamıyor muyuz bu diyette? birde activianın meyvelilerinden yiyebilir miyiz?
tuzu tamamen sıfıra indirmekte çok iyi değil diye biliyorum,özellikle düşük tansiyon sorunun varsa bi miktar kullanmanda sakınca olmaz diye dusunuyorum.bendede aynı sorun var bende öyle yapıyorum.
meyveli yogurtlarında %0 yağ oranı bile olsa meyve parçacıkları şeker içerdiği için onları ayırıp yediğini söylemişti daha önce arkadaslar.
canım benim bunlar doğru olabilir ama zaten uzun sürmüyor ki bu sadece protein evresi. yani dukan diyetinin amacı zaten kitapta da yazıyor, ilk atak evresi boyunca su kaybettirip insanları diyetin ikinci evresi için motive etmek.
zaten maksimum 7 günden sonra karbonhidrat da almaya başlıyorsun, bu şekilde artık zaten diyet zararlı bi halden çıkmış oluyor.
ki ben şuna da inanıyorum, belki daha fazla kas ve su kaybediyoruzdur ama hiç yağlı besin tüketmediğimiz için vücuttaki yağ da eninde sonunda yakılmaya başlayacaktır. bana mantıklı gelen bu yani..
bugün ceren hanımdan 4 paket yulaf kepeğimi aldım sonunda baya bi gecikmeli olarak şimdi tatlı krizim tuttu yoğurda kattım içine de aspartam attım bi kaç tane bi de goji kattım yedim gerçi günlük gojiyi yemiştim ama artık çok geç
bunlar bitmeden carrefourdaki kepeğe bakayım ben bi de depolamak lazım
hangi carrefoursadan aldınız istinyede yok reyon görevliside buğday kepeği çıkardı dedi yulaf kepeğinden haberi yok fiyatı ne kadar
böyle bir haber gerçekten müthiş bir haber ama ben sanal marketede baktım bulamadım
hangi carrefouda buldunuz kepeği ben bulamadım da yulaf ezmesini robottan çektim öyle kullanıyorum
bugün atakta 5 günüm bitti yarin seyire gecmeyi düsünüyorum.atakta 1,5 kilo verdim sadece acaba seyirde ne kadar sürede ve ataga göre nasil zayifliyorsunuz.birdeseyirde hergünmü sebze protein yeniyor aciklöarsaniz sevinirim.
bugün atakta 5 günüm bitti yarin seyire gecmeyi düsünüyorum.atakta 1,5 kilo verdim sadece acaba seyirde ne kadar sürede ve ataga göre nasil zayifliyorsunuz.birdeseyirde hergünmü sebze protein yeniyor aciklöarsaniz sevinirim.
evet sanal marketlerde 16 lira ben büyük marketlerin birçoğunu dolaştım ruşeym bile buldum yulaf kepeği bulamadım bu sebeple de tam yapamıyorum bakmadıklarımı da bir dolaşayım bari
atağa göre benim zayıflamam yavaşladı ama normaldir kitaptada o şekilde söylemiş dukan amca.eğer verilecek kilon çok fazla değilse haftada ortalama 1 kilo verirsin.seyir dönemindede 1 gun saf protein ataktaki gibi,diğer gün sebze + protein ama sebze mıktarı proteini aşmıcak sekilde.bu sekılde istedıgın kıloya dusene kadar 1+1 devam ediyosun.
ben 5 kilo vermek istiyorum 1 kiloyu haftadami veririm yoksa dahami uzun sürer?cevap yazdigin icin tesekkürler.