• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar tuz kullanamıyor muyuz bu diyette? birde activianın meyvelilerinden yiyebilir miyiz?
tuzu tamamen sıfıra indirmekte çok iyi değil diye biliyorum,özellikle düşük tansiyon sorunun varsa bi miktar kullanmanda sakınca olmaz diye dusunuyorum.bendede aynı sorun var bende öyle yapıyorum.
meyveli yogurtlarında %0 yağ oranı bile olsa meyve parçacıkları şeker içerdiği için onları ayırıp yediğini söylemişti daha önce arkadaslar.

Son düzenleme:
tuzu tamamen sıfıra indirmekte çok iyi değil diye biliyorum,özellikle düşük tansiyon sorunun varsa bi miktar kullanmanda sakınca olmaz diye dusunuyorum.bendede aynı sorun var bende öyle yapıyorum.
meyveli yogurtlarında %0 yağ oranı bile olsa meyve parçacıkları şeker içerdiği için onları ayırıp yediğini söylemişti daha önce arkadaslar.

teşekkür ederim..

canım benim bunlar doğru olabilir ama zaten uzun sürmüyor ki bu sadece protein evresi. yani dukan diyetinin amacı zaten kitapta da yazıyor, ilk atak evresi boyunca su kaybettirip insanları diyetin ikinci evresi için motive etmek.

zaten maksimum 7 günden sonra karbonhidrat da almaya başlıyorsun, bu şekilde artık zaten diyet zararlı bi halden çıkmış oluyor.

ki ben şuna da inanıyorum, belki daha fazla kas ve su kaybediyoruzdur ama hiç yağlı besin tüketmediğimiz için vücuttaki yağ da eninde sonunda yakılmaya başlayacaktır. bana mantıklı gelen bu yani..

Dogrudur,zaten benim amacim diyeti kotulemek degil :34:yulaf kepegi yenmesi gerektigini vurgulamak icin paylastim:71:

Üşenmedim ve bloguma bu akşam 11 tane yazı ekledim, 10 tane tarif. 9 tanesi Dukan diyeti için. :)) Ne kadar çok biriktirmişim, bir aydır bloguma tarif giremediğimi farkettim. Ama hepsini girerken çok mutlu oldum.. :) Umarım beğenirsiniz yeni tariflerimi. ;)

bugün ceren hanımdan 4 paket yulaf kepeğimi aldım sonunda baya bi gecikmeli olarak şimdi tatlı krizim tuttu yoğurda kattım içine de aspartam attım bi kaç tane bi de goji kattım yedim gerçi günlük gojiyi yemiştim ama artık çok geç :1:
bunlar bitmeden carrefourdaki kepeğe bakayım ben bi de depolamak lazım :51:

bugün ceren hanımdan 4 paket yulaf kepeğimi aldım sonunda baya bi gecikmeli olarak şimdi tatlı krizim tuttu yoğurda kattım içine de aspartam attım bi kaç tane bi de goji kattım yedim gerçi günlük gojiyi yemiştim ama artık çok geç :1:
bunlar bitmeden carrefourdaki kepeğe bakayım ben bi de depolamak lazım :51:

hangi carrefouda buldunuz kepeği ben bulamadım da :( yulaf ezmesini robottan çektim öyle kullanıyorum

hangi carrefoursadan aldınız istinyede yok reyon görevliside buğday kepeği çıkardı dedi yulaf kepeğinden haberi yok fiyatı ne kadar

böyle bir haber gerçekten müthiş bir haber ama ben sanal marketede baktım bulamadım :(

valla ben bursada turuyorum bursadakınden aldım 5 paket:2 lıraya aldım tanesını ama gecen hafta ıstanbuldaydım orda kı marketlerdede gordum bırındede hatta 1.5 tl ııdı zaten yenı cıkmıs galıba bır kac hafta olmus cıkalı bende teseduf sormaya dıye gıttıgımde bulldum buyuk marketlere gııdın kesın bulursunuz .sanal marketlere baktım dunyanın parası

bugün atakta 5 günüm bitti yarin seyire gecmeyi düsünüyorum.atakta 1,5 kilo verdim sadece acaba seyirde ne kadar sürede ve ataga göre nasil zayifliyorsunuz.birdeseyirde hergünmü sebze protein yeniyor aciklöarsaniz sevinirim.

her gün değil 1+1 şeklinde devam edeceksin yani bir gün protein bir gün protein ve sebze

bugün atakta 5 günüm bitti yarin seyire gecmeyi düsünüyorum.atakta 1,5 kilo verdim sadece acaba seyirde ne kadar sürede ve ataga göre nasil zayifliyorsunuz.birdeseyirde hergünmü sebze protein yeniyor aciklöarsaniz sevinirim.

atağa göre benim zayıflamam yavaşladı ama normaldir kitaptada o şekilde söylemiş dukan amca.eğer verilecek kilon çok fazla değilse haftada ortalama 1 kilo verirsin.seyir dönemindede 1 gun saf protein ataktaki gibi,diğer gün sebze + protein ama sebze mıktarı proteini aşmıcak sekilde.bu sekılde istedıgın kıloya dusene kadar 1+1 devam ediyosun.

Son düzenleme:
evet sanal marketlerde 16 lira:( ben büyük marketlerin birçoğunu dolaştım ruşeym bile buldum yulaf kepeği bulamadım :( bu sebeple de tam yapamıyorum:( bakmadıklarımı da bir dolaşayım bari

cnm bence yulaf kepeğini bulamdıysanda,bulana kadar sen kurallarına uygun diyetine devam et sıkıntı olmaz cunku yulaf kepegı ekstra bısey,illede olması sart değil.ben seyir dönemıne gectıgımde alabıldım ama hergun tuketmıyorum dıyetım de bi sıkıntı yok :34:

atağa göre benim zayıflamam yavaşladı ama normaldir kitaptada o şekilde söylemiş dukan amca.eğer verilecek kilon çok fazla değilse haftada ortalama 1 kilo verirsin.seyir dönemindede 1 gun saf protein ataktaki gibi,diğer gün sebze + protein ama sebze mıktarı proteini aşmıcak sekilde.bu sekılde istedıgın kıloya dusene kadar 1+1 devam ediyosun.

ben 5 kilo vermek istiyorum 1 kiloyu haftadami veririm yoksa dahami uzun sürer?cevap yazdigin icin tesekkürler.

ben 5 kilo vermek istiyorum 1 kiloyu haftadami veririm yoksa dahami uzun sürer?cevap yazdigin icin tesekkürler.

orayı eksik yazmışım sonradan farkettım duzelttım:1: haftada 1 kilo verirsin demek istedim cnm.ama bu senin spor yapmana kaçamak yapmana ve metobılızma hızına göre azalabılır artabılır

Yarın kitap elime ulaşıyor.
Alışveriş listemi yapıp Pazartesi bu diyete başlıyorum=)Haziran 12de seçimlerden sonra yazlığa gideceğim.Mutlaka aldığım 10-12 kiloyu vermek istiyorum...Boyum 1.70 - Kilom 72.5- olmak istediğim kilo 60 (daha fazlası da kabulum-58 filan süper olur)...
Bakalım gelişmeleri burdan sizinle paylaşacağım ben de....
Bu arada bu kadar keyifli kilo verebiliyor olmak bana çok inandırıcı gelmiyor.Kitaba harfi harfine uyacağım...Ama ya veremezsem diye bir şüphe var içimde:89:

bır seyır gunununde aldıgım 800 grı dun sıkı bır proteın gunu yaparak verdım ve 65.5 a tekrar düştüm eski5 yıl önceki koyuma girdim ne mutluluk eski bir arkadaşa rastlamak gibi:1: kendımı çok fit hissediyorum bu sabah evet henüz karnım tam toparlanmadı can simitlerim azalsada duruyor ama daha verılecek7 kilo var onlarda gider dimi kızlar.dün sıkı proteın yaptım tavuk ve balık yedım cunku daha oncede burda konustugumuz gıbı tavuk ve balık yedıgımız gunlerde daha cok verıyoruz suyuda fazla ıcınce hoop gıtt tum sıskınlık ödem.hafta sonu su 500 grı vermekle ugrasıcam artık haftaya 64 lu rakamları konusmak ıstıyorummmm

Back