• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yulaf kepeği bulamıyorsunuz diye ezmesini yemeyi ihmal etmeyin. Gün içinde hiç karbonhidrat almamanız vücudu yıpratıyormuş. Kasları eritebilirmiş. Bulana kadar ezmeyle idare etmek lazım. O da aynı etkide sindirimi çalıştırıyor. Sadece kolesterole etkisi kepek kadar fazla değil.

gunaydin kislar
bende gecenki yedigim pastadan sonra ertesi gune +300 grla basladim
haftasonu dikkat ederek umarim fazlasiyla vericem
bu sabah tartilmadan zaten gunluk tartilmak dogru degil ama aliskanlik olmus malesef

Yarın kitap elime ulaşıyor.
Alışveriş listemi yapıp Pazartesi bu diyete başlıyorum=)Haziran 12de seçimlerden sonra yazlığa gideceğim.Mutlaka aldığım 10-12 kiloyu vermek istiyorum...Boyum 1.70 - Kilom 72.5- olmak istediğim kilo 60 (daha fazlası da kabulum-58 filan süper olur)...
Bakalım gelişmeleri burdan sizinle paylaşacağım ben de....
Bu arada bu kadar keyifli kilo verebiliyor olmak bana çok inandırıcı gelmiyor.Kitaba harfi harfine uyacağım...Ama ya veremezsem diye bir şüphe var içimde:89:
mallorix kilo verebiliyor olmak elbetteki cok keyifli
tartida eksildigini gormek
istedigin her kiyafeti giyebilmek gunden gune bedenin kuculdugunu hissetmek gercekten cok keyifli
ac kalmiyorsun secenekler cok ben cogu zaman diyette oldugumu bile unutuyorum
helede benim gibi proteinli gidalari seviyorsan diyetin dahada hosuna gidicek yiyerek zayifliycaksin
zaten diyetteyim diye kendini kasip stres yapinca veremezsin kilolarini
kolay gelsin umarim sende keyfini cikararak verirsin
bır seyır gunununde aldıgım 800 grı dun sıkı bır proteın gunu yaparak verdım ve 65.5 a tekrar düştüm eski5 yıl önceki koyuma girdim ne mutluluk eski bir arkadaşa rastlamak gibi:1: kendımı çok fit hissediyorum bu sabah evet henüz karnım tam toparlanmadı can simitlerim azalsada duruyor ama daha verılecek7 kilo var onlarda gider dimi kızlar.dün sıkı proteın yaptım tavuk ve balık yedım cunku daha oncede burda konustugumuz gıbı tavuk ve balık yedıgımız gunlerde daha cok verıyoruz suyuda fazla ıcınce hoop gıtt tum sıskınlık ödem.hafta sonu su 500 grı vermekle ugrasıcam artık haftaya 64 lu rakamları konusmak ıstıyorummmm

twety cok azimlisin masallah
o 7 kiloyuda verirsin simitler icin sporla hemen olmasada zamanla eritirsin
ben gecen gun hep balik yemistimde 500 gr vermistim ama uzun bir sure balik gormek bile istemiyorum yazmistim normaldede baligi cok sevmem
ama malesef yine baliga talibim:26:buyuk konusmamak lazimmis

Üşenmedim ve bloguma bu akşam 11 tane yazı ekledim, 10 tane tarif. 9 tanesi Dukan diyeti için. :)) Ne kadar çok biriktirmişim, bir aydır bloguma tarif giremediğimi farkettim. Ama hepsini girerken çok mutlu oldum.. :) Umarım beğenirsiniz yeni tariflerimi. ;)

ellerine saglik canim:38:
ilk firsatta bakicam ve tatli tariflerini deniycem
birde sorum olucak
tatli tarifler icin fruktoz kullanabilirmiyim diyete sakincasi varmi
bugune dek ben hic seker disinda tatlandirici kullanmadim ve acikcasi burda hangisini almaliyim onuda bilmiyorum ama elimde fruktoz var

1 ay kadar bir sürede 6 kilo verebildim tabiki sporun etkisi çok büyük oldu, 10 kilo vermiş kadar fark ediliyormuş çevrem öyle söylüyor. sonunda 7 li rakamlara ulaşabildim buarada boyum 171 hedefim 65 ve hedefime tam olarak 14,5 kilo var :) nedense bana halen hayal gibi geliyor 6 lı rakamları görmek :) sanki hiç zayıf olamayacakmışım gibi geliyor. buarada kilo ve boy bilgilerimi ilk defa paylaşıyorum mesajımı alıntı yapmayın heran utanıp değiştirebilirim :emir_bebek:

softnsweet yazdiklarina cok guldum cok tatlisin
boy kilo olculerinde utanilicak ne olabilirki
benimde bir kizim var hep boy ve kilosundan utandigini soyluyor ondan guldum
15 yasinda hep boyundan kilosundan sikayetcide
zayif olduguna bir turlu onu inandiramiyorum 177 boyunda 63 kilo
bu kezde boyundan utandigini soyluyor siniftaki herkesten uzunmus:9:

Yarın kitap elime ulaşıyor.
Alışveriş listemi yapıp Pazartesi bu diyete başlıyorum=)Haziran 12de seçimlerden sonra yazlığa gideceğim.Mutlaka aldığım 10-12 kiloyu vermek istiyorum...Boyum 1.70 - Kilom 72.5- olmak istediğim kilo 60 (daha fazlası da kabulum-58 filan süper olur)...
Bakalım gelişmeleri burdan sizinle paylaşacağım ben de....
Bu arada bu kadar keyifli kilo verebiliyor olmak bana çok inandırıcı gelmiyor.Kitaba harfi harfine uyacağım...Ama ya veremezsem diye bir şüphe var içimde:89:

Sevgili MalloryX
Yazının altındaki çizelgede 1 aylık bir bebeğin olduğu yazıyor. Eğer öyleyse öncelikle bebişini güle güle büyüt demek istiyorum. Sonra da Dukan Kitabında emzirme dönemi ile ilgili (eğer emziriyorsan) kısmı yazmak istiyorum.
"Ne kadar çok kilo alınmış olunursa olunsun, yeni doğmuş çocuğun sağlığına etkileri nedeniyle emzirme sırasında herhangi bir rejim yapmak kesinlikle önerilmez."
Sevgiler...

Maşallah tatlım ya süpermiş ölçüleri tam aksini düşünmesi lazım :1:

buarada marketlerden birine alman markası yulaf ezmesi gelmiş ben anlamakta güçlük çekiyorum bir dünya yulaf ürünü varken yabancı markalarda ( kepek - kraker - gofret - sandviç - crunch tarzında ) halen yulaf ezmesi ithal ediyorlar hani satışı çok yüksek bir ürün olsa tamam diyeceğim ama bir bakıyorum ithal ürün yine ezme yine ezme. bizim markalar 3-4 lirayken ne diye 10 -15 tl verelim aynı ürüne buda bir soru işareti.

Bugün 1,900gr vererek atağı tamamlayıp seyire geçtim az vermisim ama napalim.kahvaltıda domates salatalık yedim çok özlemisim.bide meyveye geçsem ;).2günden beri tuvalete çıkamıyorum umarım düzelirim karnım çok sis.seyirde kilo verme hızı nasıl oluyor ve seyir ne kadar sürüyor.

Ben kızını anlıyorum. Benim boyum da 1.78 ve genç kızken etrafımda birçok erkek arkadaşımdan bile uzundum. Gerçekten insanı buruklaştırıyor. Ama tabiki de şimdi öyle düşünmüyorum. Hatta Allah' ın bana bir lütfu olarak görüyorum çünkü fazla kilolarımı kamufle ediyor:37::37::37::37::37::37::37::37:

Buarada 400gr. daha vermişim ve Daha 2 ay olmadan tam 9 kilo vermiş oldum.:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

Arkadaşlar,

Öncelikle herkese mutlu, keyifli ve hafif günler. Ben kilo çizelgemi güncelleyemiyorum çünkü bir türlü ticker factory sitesindeki şifremi girebileceğim yeri bulamadım. Lütfen bana yardımcı olun.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Zayıf bence yaşına göre kilosu ve boyu çok çok iyi.. Zaten henüz 15 yaşında, daha vücut hatları %100 oturmadı. Ergenlik sürecini tamamlanınca vücut hatları tam anlamıyla belirginleşince düzenli de beslenirse ve spor da yaparsa 63 kilo bile olsa 55 kilogibi gösterir. Bazen sadece olmak istediğimiz kiloya odaklanıp hata yapıyoruz. Önemli olan kaç beden olduğumuz ve vücudumuzun yapısı. Benim bir arkadaşım var 58 kilo ama görseniz 50 kilo anca vardır dersiniz. Yapı meselesi, çok spor yaptığı için incecik, hiç yağ vücudunda o yüzden de kilosu göründüğünden fazla olmasına rağmen incecik. :)

Benim için sadece kilon yeterli incecik oldun işte diyorlar. Ama gerçekten 1 kilo daha vermem gerekiyor, basen bölgemde 1 kilo daha verirsem gidecek yağlar var. :)

ellerine saglik canim:38:
ilk firsatta bakicam ve tatli tariflerini deniycem
birde sorum olucak
tatli tarifler icin fruktoz kullanabilirmiyim diyete sakincasi varmi
bugune dek ben hic seker disinda tatlandirici kullanmadim ve acikcasi burda hangisini almaliyim onuda bilmiyorum ama elimde fruktoz var

Ya aslına Fruktoz kullanmasak daha iyi; ama ben de Fruktoz kullanıyorum. Dukan aspartam öneriyor aslında. Onun da henüz yan etkileri kanıtlanmasa da beyin hücreleri için zararlı olabileceği tartışılıyor. O yüzden ben probiyotik tatlandırıcı (Fruktoz) kullanıyorum, hem de sindirim sistemime destek vermiş oluyorum diye düşünüyorum.

Ben kızını anlıyorum. Benim boyum da 1.78 ve genç kızken etrafımda birçok erkek arkadaşımdan bile uzundum. Gerçekten insanı buruklaştırıyor. Ama tabiki de şimdi öyle düşünmüyorum. Hatta Allah' ın bana bir lütfu olarak görüyorum çünkü fazla kilolarımı kamufle ediyor:37::37::37::37::37::37::37::37:

Buarada 400gr. daha vermişim ve Daha 2 ay olmadan tam 9 kilo vermiş oldum.:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:
canim benimki cok sorun ediyor uzunum diye
istedigi ayakkabilari alamiyor dahada uzun olucam diye
birde henuz 15 oldu dahada uzarsa 180 gecer bir bayan icin fazla uzun hos durmaz sanirim
sut urunlerini cok sevdigi halde istedigi kadar yiyemiyor uzarim diye:9:ve tum arkadaslari 50-55 mis bir kendisi 60lardaymis anliycagin fazla komplexli biraz buyurse kurtulur saniyorum
seninde kilo vermen ilerlemis cok iyi veriyorsun
400 gr daha gıtmıs cokmutluyum :66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bravo canim 9 lari gormene gr lar kalmiss haftaya olur insallahh tebrikler

Ya aslına Fruktoz kullanmasak daha iyi; ama ben de Fruktoz kullanıyorum. Dukan aspartam öneriyor aslında. Onun da henüz yan etkileri kanıtlanmasa da beyin hücreleri için zararlı olabileceği tartışılıyor. O yüzden ben probiyotik tatlandırıcı (Fruktoz) kullanıyorum, hem de sindirim sistemime destek vermiş oluyorum diye düşünüyorum.

canim bende aspartamin iyi olmadigini duymustum hatta dun bir tvde dr dan izlemistim uzak durun demisti
bende fruktozlan yapayim ya krizim tutucak hepten tatliya saldiricam yada fruktoz ile yaptigim keki yiyerek en az zararla kurtulucam

Arkadaşlar,

Öncelikle herkese mutlu, keyifli ve hafif günler. Ben kilo çizelgemi güncelleyemiyorum çünkü bir türlü ticker factory sitesindeki şifremi girebileceğim yeri bulamadım. Lütfen bana yardımcı olun.:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canim ben hic bilmiyorum kac kez denedim takvim yapamadim yaptigimi sandim yapistiramadim olmadi
hadi takvim yaptim bu kezde guncellemeyi yapamam diye hepten vazgectim
yardimci olucak biri cikar elbet

Back