çook geçmiş olsun cnm. umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun..canım çok tatlısın.kayaktan hiç bahsetmemiştim ama,ifaden bu işe hafif gizem katmış.biraz ürperdim doğrusu:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook geçmiş olsun cnm. umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun..canım çok tatlısın.kayaktan hiç bahsetmemiştim ama,ifaden bu işe hafif gizem katmış.biraz ürperdim doğrusu:))
tamam o zaman benim senin olduğun kilolarıma daha çok olduğu için ben haftad abır ıkı defa yıyebılrıım coook sevındım bunları yiyince ınsan rejımde oldugunu hıssetmıyor hatta ben cok seyrek yemek üzere lıght mayonez lıght pudıngte aldım kılo düşüşlerim ıyı oldugunda yerım azar azar yoks aınsanın ıcınde kalıyor lıght olmayanında almak istıyor bu tehlikeyı gecıstırmek ıcın ıyı alternatıfler
hepsini denicemm artık tutamam kendimi :) biraz daha fazla spor yaparım light çikolatalı pudingimide yerim die düşünmeye başladım :)
hoşgeldinn önceliklee :))
meyveli yoğurt dışında güzel gerçi sabah biraz hafif geçirmişsin yumurta yada peynirde yersen biraz daha tok tutar )
buarada yüzünde sivilce çıkan oldumu ?ben diye başladığımdan beri sivilceler çıktı yüzümde ya protein fazlallığından yada toksinleri atıyorum bilemedim ben şimdi ((((
Arkadaşlar merhabaaaaa
aranıza yeni katıldım, bugun başladım dukan diyetine
sabah bir bardak lıght sut
arada meyveli yogurt
öğlen tavuk ızgara
akşam hindi füme ile bugünü tamamladım
vermem gereken 15 kilo var ve bu atak dönemini 7 gün yapmayı düşünüyorum
sizce bugün uyguladığım bu liste uygun mu, meyveli yoğurt yasak mı ??
Burda benim gibi yeni başlayanlara kilo vermiş olanlar destek olsun lütfeeeen
arkadaşlar bir de benim insülin direncim çıkmıştı geçen ay doktor bu yüzden de kilo vermekte zorlandığımı söylemişti, şimdi dukan diyetiyle birlikte insülini dengeleyici şeker hapı da kullanmaya başladım umarım bu diyetin bu ilaca kötü bir etkisi olmaz. bu konuda bilgisi olan var mıııı ????
atak 5. gün itibariyle 67.7 yi görmüş bulunuyorum...ilk gün olabildiğince fazla yedim sonraki günler benim için tam bir kabustu,kızım 40 derece ateşle hastaneye götürdüm iki kez tabi bu arada ben beş gündür uyumuyorum diyetin ikinci gününden sonra fazla bişey yiyemedim zaten,ayakta zor durdum baş dönmesi ve mide bulantısı beni mahfetti...ama tartıda 67leri görünce sıkıntılarımın hepsi gitti bebeğim de iyi şimdilik ,,mutluluk ikiye katlandı anlayacağınız,atak dönemini 10 gün yapmayı düşünüyorum tek sorun yulaf kepeğini bulamamış olmam ve kabızlık
cok gecmişolsun ipesircim tiroid önemli bir hastalık srtık ömür boyu ilaç kullanman lazım sakın aksatma
yeniden merhaba,
ben de eskilerden sayılırım.iki ay önce kayakta sağ ayak bileğimi kırdım.ciddi bir ameliyat geçirdim.daha yürüyemiyorum ama hafif basmaya başladım. hepimize kolay gelsin:))
Atak evresini bu kadar uzatmanıza gerek yok. 2-3 gün yeterli. Ben 3 gün yaptım ve toplamda 13 kilo verdim. 7 gün ve daha fazlası vücut için zararlı. Kitapta doktor kontrolü veya tavsiyesi gibi birşey yazıyordu. 2-3 gün vücudun etkilenmesi için yeterli.
Diyete başlamadan 6 ay önce benimde insülin direncim üst sınıra yakın çıkmıştı. Diyeti yaparken (sonlarına doğru) yaptırdığım tahlillerde insülin direncim süper güzel çıktı. Doktorum yaptığım diyetin işe yaradığını, kilo vermemin çok etkisi olduğunu söyledi. Diyet boyunca karbonhidrat alınmadğı için sanırım insülin direnci normale düşüyor.
Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ediyorum. İlacımı düzenli kullanmaya başladım zaten
verdeciğim sanada çok geçmiş olsun. Nazara geldik galiba
Sevgiler...
Ben aranıza yeni katıldım bugün 5nci gunüm atakta ama 1,5kilo verdim biraz moralim bozuldu.sizleri okuyarak karar verdim diyete genelde 3 5 kilo vermissiniz ben neden az verdim anlamadım diyetin hiç dısına çıkmadım yular kepegide kullandım ben almanyada yasıyorum burda kolay bulunuyor.sizlere bisey sormak istiyorum ben yarın seyire geçmeyi düşünüyorum ama ne yesem nasıl olacak bilemedin kitabı sipariş verdim ama en erken salı alabilicem bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada 55,700gr başladım diyete bugün sabah 54 tüm hedefim 49 olmak benimsorunum daha çok göbeğimden 2 kızım var ve doğumlardan sonra göbeğimi eritemedim.umarım herkes istediği kiloya inmeyi basarir
slm arkadaslar yulaf kepegını carrefoursada un bolumunde rahatlıkla bulabılrısınız ankara makarna cıkartmıs hatta sımdı bende yogurtla karıstırıp onu yıyorum:)
Ben aranıza yeni katıldım bugün 5nci gunüm atakta ama 1,5kilo verdim biraz moralim bozuldu.sizleri okuyarak karar verdim diyete genelde 3 5 kilo vermissiniz ben neden az verdim anlamadım diyetin hiç dısına çıkmadım yular kepegide kullandım ben almanyada yasıyorum burda kolay bulunuyor.sizlere bisey sormak istiyorum ben yarın seyire geçmeyi düşünüyorum ama ne yesem nasıl olacak bilemedin kitabı sipariş verdim ama en erken salı alabilicem bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bu arada 55,700gr başladım diyete bugün sabah 54 tüm hedefim 49 olmak benimsorunum daha çok göbeğimden 2 kızım var ve doğumlardan sonra göbeğimi eritemedim.umarım herkes istediği kiloya inmeyi basarir
Hoşgeldin :)
Kolay gelsin öncelikle. Adet dönemine yakın olanlarda vücut çok su tutuyormuş ve kilo vermek güçleşiyormuş diye duydum. Sebebi bu olabilir mi acaba? :)
slm arkadaslar yulaf kepegını carrefoursada un bolumunde rahatlıkla bulabılrısınız ankara makarna cıkartmıs hatta sımdı bende yogurtla karıstırıp onu yıyorum:)
ya kızlar kaç kilo verirsek istedğimiz bedene ine biliriz ?bu beden konusu bende takıntı oldu valla....
bende bu blogu diyete basladıgımdan berı takıp edıyorum.daha önce bi arkadasımızda o sayfaya girmekte sorun yasamıstı dns ayarlarını degıstırdı halloldu sende bi dene istersen
163 boy 58,5 kilo rahat rahat 38 ve s bedenleri giyebiliyorum kotlarda
bazı markalarda 28 bazılarında 29 bugün yine gidip kıyafet denedim elbise alıyorum genelde kilo farkı olursa problem olmasın diye kiloyu sabitlemeden fazla birşey almak istemiyorum çünkü 3 hafta falan önce aldığım kot şimdi bol sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim