- 3 Ocak 2008
- 215
- 1
Tekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
çok güzellTekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
Kekin tarifini verebilirmisinTekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
kızlar, hava çok soğuktu, işten eve yürüyemedim. ama gelinr gelmez leslie yaptım, 2 ml. bu da 3 kmden fazla demek, mutluyum:))
şimdide duş girip yemek yapmam gerek vede çok gecikmeden....
Hadi be 200 iyiymiş. Başlayınca bende 150 çekiyorum ama hergün olmuyo malüm işten eve git yemek yap, 2 de çocuk var. Ortalık topla vakit bulabilirsem yapıyorum.
yokmu artıran.bune kız 500 eminmisin 500 olduguna bir tarafını sakatlayacan birgün ama bakam ne zaman.az az düzenli spor en iyisi benceBu mekik işe yarıyormu kızlar ya. Ben idmanlıyımdır mekik konusunda ama nedense hep üşenirim. Bir başladım mı 50 şer set halinde 500 çektiğim zamanlar olmuştu. Akşam başlasam bende madem.
harbi keke bak ellerine saglık.varmıydı tafifi.Tekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
iyisin valla.mekikler leslieler havada uçuyor.bense kıpırdayacak halde deilim.bacaklarım çok agrıyor arkadaşlar.romatizmamı oldum ne .hiç spor görecek halde deilim.oturamıyorum bile bacaklarım rahatsız felaket.kızlar, hava çok soğuktu, işten eve yürüyemedim. ama gelinr gelmez leslie yaptım, 2 ml. bu da 3 kmden fazla demek, mutluyum:))
şimdide duş girip yemek yapmam gerek vede çok gecikmeden....
slm leslie yi banada anlatırmısız??????
ben dukanın emektarlarındanım bizimkilerden kimse varmı bilmiyorum ama eskiler beni tanır ben 4 aydır giremedim.diyetide ramazanda bırakmıştım hala başlamadım bıraktığımda toplam 15 kilo vermiştim şimdi bunun 5 kilosunu geri aldım ama tekrar devam başlayacam.en kısa zamanda taşınma felan bu arada benim bilgisayarım çalındığı için sık giremeyecem ablamlarda oldukça gerecem artık ne yapalım bunada şükür.yeni arkadaşları bekliyorum dostlu deneyimli biri olarak sorularınıza cevap verebilirim.benimde daha verece kilom çokkkkk.yola devam allah yardımcımız olsun.
merhaba arkadaşlar bende dukanı uyguluyorum. 4. haftamdayım 5 kilo verdim. size bi sorum olacak acaba şu marktlerde satılan diyabetik reçellerden tüketebiliyo muyuz? tatlandırıcıyla yapılıyor. cevabınızı bekliyorum
Alyansımı deniyorumda kızlar sağ elime dar olurdu takınca parmağım hemen kan toplardı zar zor çıkarırdım. Şimdi takıyorum tık diye girip zırt diye çıkıyorYaw parmaklarım bilem incelmiş Bide şu gıdımla göbeğimde gitse. Belim yanlardan aşırı fark etti ama orta göbeğim hala yerinde.
Gerçi bende 3 göbek vardı ikiye inmişti en son
Sizde bu durumlar nasıl
Pufffff her yer zayıfladıda şu göbek neden gitmez hala ya .
kızlar bu lıght pudingi atak evresindede yiyebiliyormuyuz bide miktarı var mı
Benim film başlamak üzere(sinema popcornsuz izlenmiyor be kardeşim yaaa offf) Neyse alıştık artık zaten, bunca zaman geçti daha mı yanii
Hepinizi öpüyorum kızlar, kendinize çook ama çoook iyi bakın emi
Vallahi canım verdinmi ben anlayamadım ama verdiysen alış buna çünkü kurallara uyduğun taktirde kilon hep aşağı düşecek
merhaba arkadaşlar bende dukanı uyguluyorum. 4. haftamdayım 5 kilo verdim. size bi sorum olacak acaba şu marktlerde satılan diyabetik reçellerden tüketebiliyo muyuz? tatlandırıcıyla yapılıyor. cevabınızı bekliyorum
Tekrar yulaf kepekli kek yaptım üfff tutamıyorum kendimiEki Görüntüle 293334
Herkese tesekkurler arkadaslar kek sahiden de sahane oldu.. Kekin tarifi ve diger tariflerim dukan diyeti tarifleri basliginda var ordan bakabilirsiniz :)
Link:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-58.html ve 59. sayfada da var