- 21 Ekim 2011
- 607
- 0
Ben dıete 82 kılo ıle basladım ama cok hızlı oldu bu kadar vermem...Gercı sabah tartılıyorum dusuyorum aksam tartılıyorum dusuyordum.Bugun durdu sabag 78.2 ıdım sımdı yıne oyle kılom durdu ama acaıp mutluyum :) gercı ben bıraz bozuyorum ben et fazla sevmıyorum onun ıcın mutlaka marul salatası yapıyorum 3 dal marul 1 kırmızı bıber bır de lımon suyunun ıcıne bıraz sarımsak eklıyorum salatama dokuyorum yanına da ıkı gundur ton balıgı yıyorum dıet.Oğlenlerı de tavuk ızgara sadece yanına kola...sabah da yenı bırsey buldum yogurdum yoktu ben de 1kasık yulaf kepegı ve yumurtayı ve bolca kararbıber tuz karıstırdım omlet gıbı oldu onu yedım tum gun bunları yedım ıs yerınde cok su ıcemıyorum wc problem olmasın dıye aksam ıcıyorum ona da wc den cıkamıyorum bu nasıl kader :)
Ben de atkıns dıetının kıtabı var orda karbonhıdrat oranları yazıyor bız proteın dıetı yapıyoruz ama yıne de en az 70 karbonhıdrat alıyoruz gunde sırf yogurt ve peynırden...Lor peynırının 1 fıncan olcusu 10 bırım maydanoz ve marul un degerlerı toplamda 2 yapıyor ...eger proteın agırlıklı beslenıyorsak ben marul yesılzeytın kırmızı bıber maydanoz ve soganı da yıyebılecegımıze ınanıyorum :)
Ne kadar cok yazmısım :) umarım okurken sıkılmazsınız :)
yok çok deil iyi olmuş hatta ..
kilo vermek istiyorsak kilomuzun 2 katı protein almamız lazım.100 gram ette ne kadar protein var yumurtada falan bunları bilip toplarsak proteinleri mesela benim en az günde 150 gram protein alırsam zayıflarım.sınırsız diyor dukan yani çok et ve süt ürünleri yememiz lazım bizler az yiyoruz