- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
gunaydın kızlar dun 67.2 yi gordum.600 gr bırden gıtmıstı pazardan berı.bunun serefıne dun dgunumde sadece mocha ıctım ama lıght sutlu.kakaodan korktum acıkcası.bırde 1 catal cheesecakeın tadına baktım. dgunum dıye bu kadarcık kacırdım.neyseki bugun yıne 67.2 yı korumusum oh dedım.neyse bu engelıde atlattık.hedefım onumuzdekı pazara kadr 66.9u gormektı ama hedefıme gunler öncesinden varacagım o zaman hedef haftaya pazar 65.9 u görmek olsun cokmu ıddıalı olurki ama bu hafta sporu cogaltmaya karar verdim haftasonu haricinde spor yapamıyorum.bırde su 1.5 lt ıcıyordum 2-2,5 lıtreye cıkarayım dedım. eskı kıyafetlere gırmeye basladıgını görmek harıka bır duygu
tweetcim dogum gunun kutlu olsun
hedefine umarim biran once kavusursun
suyu fazlalastirsan iyi olur
ben 3 lt ye cikardim iki kupada yesil cay iciyorum
daha kolay veriliyor kilolar
zaten o kadar su icince midede yemek icin yer kalmiyor
tesekkur ederım.açıkcası proteın fazlalıgı zararlı olurmu ondan emın degılım bırde bu kadar su yormaz dımı böbreklerı.vıtamın almaya karar verıdm soyle haftada bır kez ama meyve yemedıgımızden c vıtamını almak ıyı gelır herhalde
bundan bir kac ay oncesindede m6 kanalinda bu diyet cikmisti pekte iyi seyler demediler
ahvary da burda yasiyor bilir o kanali nrj12 da ve m6 te
zayiflama uzerine cok sk programlar var burda diyetisyenler vede drlar konusuyor
tavsiye edilmiyor bunu kac kez kendi drumda soyledi
ama iyi kilo verdiriyor diye yapiyoruz
ben acikcasi korktugum icin kacamaklarim cok oluyor
hergun bir meyve ceviz ve baska seylerde yiyorum
insallah hepimizde sagligimizi kotu etkilemeden bu kilolari verebiliriz
gunaydin kislar
bugun tarti 57.2 gosterdi saskinim
iki gun once 59 dum
reglim bitti ve cok su iciyorum ondanmidir yada kabizlik problemim gecti
boyle alismisken diyeti birakmakta zor geliyor
gunde 3 ana 3 ara devam edicem abur cubur yapmiycam insallah
Günaydın arkadaşlar bugün 14. günüm 108 kg ile başlamıştım cumartesi 103,4 ü gördüm ama bugun hala 103,8 lerdeyim .yani 14 günde 4,200 falan verdim ama en büyük handikapım yürüyüş yapmıyorum birde haftasonu az su içtim. reglim biteli 3-4 gün oldu.artık onunda etkisi kalmamıştır. 1 gün protein,1 gün sebze protein uyguluyorum.Atak evresinide 3 gün yaptım kiloma göre az biliyorum.Ama seyir evrem boyunca sebzeli günlerde sebzeyide çok abartmadım salata vs şeklinde tükettim.Başkada bir kaçamağım yok ama durumum bu.Ne diyorsunuzne olacak benim halim
meraklanma bu durumu hepimiz yaşıyoruz 1+1 yaptığın için ilk 21 gün daha yavaş kilo vereceksin öyle yazıyor kitapta ilk günlere oranla 2.ayda daha fazla kayıplar oldu benim tartıda mesela pazar akşamı epey bi kaçamakla tartı pazartesi 60.3 e çıkmıştı salı günü 100 gr gitti bugün 1100 :) bu sabah 59.1 dim aldığımda gitti üstünede 200 gr :) oysa ilk ay en fazla 600 gr kayıp olmuştu oda nadiren benim tavsiyem henüz yolun çok başındasın hiç motivasyonunu bozmadan diyetine devam etmen birçok arkadaş hatta bende senin yazdıklarını yazmıştık buraya :)
ssloeil ben hep 5 li rakamlari gorunce kesin birakicam diyordumevet ya buda ayrı bir problem ben 60 da bırakcaktım güya 60 oldum 57 ye çektim hedefi verdikçe alıştım 55 olsammı diyorum sonra abartma diye kızıyorum kendime arada bir korumaya geçeyim diyorum diyetten çıkmak zor geliyor biryerde okumuştum diyetten çıkamayan çok oluyormuş diye daha sonraki günlerde karbonhidrat tüketmiyorlarmış v.s yalan doğru bilememde okudum bunu ama şimdi kendime bakıyorum banada zor geliyor alıştım bu arada 59.1 e indim ama kaçamaklı bir hafta oldu aldım verdiimle geçti arada da 59.1 oldum:)
dün diyetimi bozdumm(((((((((((((((((((((((( öğrencileri pikniğe götürdük bozmamak mümkün değildi olabildiğinced minimuma indirdim bozma durumunu ama neticede gene de bozuldum 4 günlük bir atak evresi nasıl olur sizcee ?
bundan bir kac ay oncesindede m6 kanalinda bu diyet cikmisti pekte iyi seyler demediler
ahvary da burda yasiyor bilir o kanali nrj12 da ve m6 te
zayiflama uzerine cok sk programlar var burda diyetisyenler vede drlar konusuyor
tavsiye edilmiyor bunu kac kez kendi drumda soyledi
ama iyi kilo verdiriyor diye yapiyoruz
ben acikcasi korktugum icin kacamaklarim cok oluyor
hergun bir meyve ceviz ve baska seylerde yiyorum
insallah hepimizde sagligimizi kotu etkilemeden bu kilolari verebiliriz
bende tam yarım kılo daha vermıstım ve havalara ucuyodum bu yazılamları gorene kadar
kızlar zarar olarak nelerden bahsetti dr lar? hem goji brry hemde yulaf kepeği kullanmaya basladım kolestrol karacıger sorunu yasatmasın dıyetımı desteklesın dıye ama bu haldede yıne sakıncalı mıymıs?cunku benım cook uzun sure daha yapmam gerekecek 2012 ocak ayın akadar falan :2:
tatlım benimkide uzun sürecek ve bende endişelenmiyor değilim. şu goji berry e bir ben başlayamadım
sporu ihmal etmedikçe günde 1 tane elma yemenin sakıncası olacağını pek düşünmüyorum. Şöyle düşünüyorumda dukan değilde klasik bir beslenme uzmanının verdiği listeye uyarak diyet yapıyor olsam hergün 2-3 dilim kepek ekmeği 1 porsiyon meyve gibi şeyler olacak ama yinede zayıflatacaktı.
zaten ekmeği tamamen terk ettik proteinede ağırlık veriyoruz , 1 ufak amasya elmasının ne zararı olabilir ki? sütaşın frucht zucker ( meyve şekeri ) içeren %0 yağ ve %0 kolestrol içeren meyveli yoğurdun yoğurt kısmına azda olsa izin varsa 1 elma içinde izin olmalı:)))
mvis ben kepek bulmuştum sahibindende orijinal dukanın kendi kepekleri burayada yazmıştım sınırlı vardı elinde sen görmedin sanırım bitmiş ama yolda gelecekler varmış o süre zarfı içinde bir arkadaş kuzenim satıyor diye link verdi ona bak istersen onun linkini yazıyorum yalnız bundan almadım fikir yürütemeyeceğim ama buraya yazan arkadaş kuzenim yurtdışından getiriyor yazmıştı sende zaten orijinali vardı anlarsın
Unlu Mamüller / YULAF KEPEĞİ-DUKAN DİYETİ YAPANLARA 1 KG.-29.90 TL sahibinden.com'da
senin aldığın kişi nezaman getirecekmiş bir bilgin varmı benide bilgilendirimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?