kızlar ınanın vıtamın takvıye sebe cesıtlılıgı tabıkı onlem almalı ama bu kadar da zararlı değil bu diyet.kuzneım cok kuuck fazla kılo kalp cevresı karacıgerınd eyağlanmaya sebep olmuş eger cogunuz benım gıbı yaglı hamur ıslerıne kebaplara dönerlere kızartmalara hele ekmege düşkünsenız 3 ay bunları terkedıp yagsız et yemek meyve yememek normla yemenızden daha fazla zarar vermeyecektir. cunku kılonun verdıgı zararı hıc bır sey vermıyor. bu arada ben doktorda olcumlerımı yaptırıyorum bu rejımde bır gr bıle kasımdan gıtmedı.sadece yagdan verıdm ka soranım arttı.sadece sebzeye dayalı cok dıyet yapan var ve hepsı kasıtan kaybedıyor. yada sureklı meyve yıyenler hıc sut yumurta yogurt yemedne o kadar kılo veren var.bırde zayıflama ılacları altın cılek veya lahana onlarlada verenler bu ılaclar kadar zararlı olmayacagı kesın.bence en onemlısı kaslarımızdan vermıyoruz cunku bu vucutta yaşlanma yapıyor. tabıkı onlem alalım takvıye yapalım.ama ben kendı adıma o obezce yediğim zamanlara göre daha saglıklı beslendıgımı dusunuyorum.zaten haftada 2 sebze ya yerdım ya yemezdım hele meyve 1 ay yemedıgım olurdu.hıcte saglık problemım olmazdı.bahaneler bulmayalım eger bu dıyetı bozarsak baska daha ortalama bır dıyetı yapabılecegımıze ınanıyorsak sorun yok,ama benım gıbı hazır bu kadar dısıplıne gırmısım dıyorsanız devam...