Merhabalar,
oncelikle ben kendi adima bir diyetisyenin aramiza katilmasindan sonsuz memnunum, cunku burada biraz da el yordamiyla birbirimize danisarak ilerliyoruz. O yuzden desteginiz bence cok kiymetli, hosgeldiniz
ben de genel tecrubelerimi paylasmak istiyorum.Benim bugun tam 1 ay oldu. 6 kilo verdim, her gun ya da haftada 6 gun en az 45 dakika kosu bandinda kosuyorum, dukanin listesine uymakla birlikte sucuk salam da yiyoyurm haftada 4 ogunde falan cunku ogunleri lezztli kilmak pek kolay olmuyor. Bir ay boyunca 3-4 ogunde diyeti bozdum, hem de oyle boyle degil:) mesela bu ctesi bir nisan toreninde onume gelen her seyden yedim cok tehlikeli olan borek, sarma, amerikan salatasi gibi seylerden de tadimlilk yedim, bozdugum gunlerin hemen ertesinde egzersizlerimi biraz arttitrdim, haftada bir iki gun bir kadeh sarap ictim. sonuctan ise cok memnunum, kimseye bozun arada vs demiyorum ancak felaket bir sonuc getirmiyor, belki yavaslatiyordur hepsi bu. ipin ucunu kacirmamak lazim sadece bence.
bu arada ben fransada yasiyorum, tatil icin turkiyedeyim su anda, laborant olan annem de basta pek tepki verdi rejimime bu hafta bende kan tahlillerimi yaptiricam anneme, kotu bir durum varsa sizlere de yazarim, ama diyetisyen hanimin da dedigi gibi bunlari yaptirip sagligimizin farketmesek de nasil etkilendigini gorebiliriz. bir de bu hafta
fransanin en populer haftalik dergilerinin birinin kapak konusu dukan diyetiymis, ben turkiyedeyim dergiye bakamadim ama eve gelince esim bir goz atmis zararli midir yasaklamak mi gerek falan yaziyormus kapakta, ama kapak carpici olsun diye de boyle olabilir baslik da atilmis olabilir, ay sonuna dogru donunce sizinle paylasicam derginin yazdiklarini. sonuc olarak 5 kilo daha vermem gerek dukan sitesine gore mayis sonu buna ulasacagim, herkese kolay gelsin:)