Harikasınellerine sağlık afiyet olsun :)valla bende aldım dün kepekleri akşam başka tarife göre yaptım krebi olmadı bu akşam krep tavası alıp bende ssoleil'in tarifine göre yapcam kısmetse inşallah beceririm çok heyecanlıyımm
cok mutluyum bugun ılk defa ssloleil tarıfıne gore krep yaptım yulaf kepeğimle tadı tahmın ettıgımden guzel bıraz sıvı oldu ama lezzetliydi bıde tadı tatlı gıbıydı halbukı tuzlu krep yaptım kokusuda cok guzeldı bugunde tartıldım kılo vermemde devam edıyor masallah deyın kızlarrr
sevgılı barroben günleri sayma zahmetine katlanmadığım için bugün farkettim 7 gündür atak yapıyorum yarın artık 1+1 e geçiyorum
umarım sebze yemem iyileşmemi hızlandırır çünkü sınav zamanı hastalık çok kötü oluyo
evde kendimi topluyorum sabah servise binmek için çıkıyorum ve yine aynı şeyi tekrarlıyo
kilo verip vermediğimi de henüz bilemiyorum reglim bitmediği için
umarım bi an önce toparlarım çünkü yürüyüş bile yapamıyorum böyleyken
sevgılı barro
sebze gunlerınde vıtamını en ıyı yesıl bıberden alırsın sabah bolca ye ama kurt uzumun varsa o daha ıyı cunku portakaldan 140 kat fazla c vıtamını var
Eveeeeetttt, artık evimdeyim, şantiyeden döndüm...
Sabah tartıldım veeeeee 1,1kg verdiğimi gördüm.Çoooook sevindiiiimmmmmmm... :))
Şu anda 48,1 kiloyum.. Mayıs'a kadar seyir evresine devam edeceğim. Mayıs'ta da güçlendirme evresine geçiyorum.. İnşallah Mayıs'a kadar 46-47'yi görebilirim. :) Çok mu şey istiyorum.
fimolate cim tebrik ederim tatlımdarısı hepimize inşallah...
Evet ssoleil bende senin sayende aldım kepeğimi gerçekten 12 gün boyunca yediğimden çok farklı, irmik gibi birşey pişirip tatlı yapasım geldi :)))
Şaka bir yana dün ben aşağıdaki şekilde krep yapmayı denedim;
2 yumurta
Yarım çay bardağı süt
1 yemek kaşığı yulaf kepeği karıştırdım
Tavayıda peçeteyle hafif yağladım
ama maalesef başarısız oldumçünkü yulaf kepekleri homojenize olmadı sonuç olarak yulaf kepekli çırpılmış yumurta yemiş oldum.
Sen nasıl yapıyorsun krepi ?
başka önerin var mı bu kepekle yapılabilcek ?
tebrıkler canım daha once olmayan kot deneyımını bende yasadım gecenlerde cok guzel bır hıskızlar seellaaaaaaaaammmm
uzun zamandır yoktum tezim için şehir dısındayım.
Diyetim çok zor gidiyo yemek sıkıntısı cekiyorum. Şu ana kadar hazır yemek hiç yemedim. patatesti börekti ekmekti hiç agzıma koymadım. mümkün oldugunca dukana uymaya calıştım.
yaklasık bir aydır çok zorlandım ama dün annem yanıma geldi beni ziyarete. gelirken kot pantolonlarımdan birini getirmesini rica ettim. getire getire dizlerimden yukarı çekemeyecegim kadar dar olan bi kot getirmiş. Ama mucize gerçekleşti o kot şu an üzerimde.1 ayda o kot pantolona sıgacak kadar küçülmüşüm. inanın kilom kaç bilmiyorum ama tahminimce 58 civarıyım. 1 ay önce buraya gelirken 61,5 ti kilom. ya çok mutluyum. :87: :87: :87:
Yılmak yok yola devammm
Sevgiler
kızlar seellaaaaaaaaammmm
uzun zamandır yoktum tezim için şehir dısındayım.
Diyetim çok zor gidiyo yemek sıkıntısı cekiyorum. Şu ana kadar hazır yemek hiç yemedim. patatesti börekti ekmekti hiç agzıma koymadım. mümkün oldugunca dukana uymaya calıştım.
yaklasık bir aydır çok zorlandım ama dün annem yanıma geldi beni ziyarete. gelirken kot pantolonlarımdan birini getirmesini rica ettim. getire getire dizlerimden yukarı çekemeyecegim kadar dar olan bi kot getirmiş. Ama mucize gerçekleşti o kot şu an üzerimde.1 ayda o kot pantolona sıgacak kadar küçülmüşüm. inanın kilom kaç bilmiyorum ama tahminimce 58 civarıyım. 1 ay önce buraya gelirken 61,5 ti kilom. ya çok mutluyum. :87: :87: :87:
Yılmak yok yola devammm
Sevgiler
fransanin en populer haftalik dergilerinin birinin kapak konusu dukan diyetiymis,Merhabalar,
oncelikle ben kendi adima bir diyetisyenin aramiza katilmasindan sonsuz memnunum, cunku burada biraz da el yordamiyla birbirimize danisarak ilerliyoruz. O yuzden desteginiz bence cok kiymetli, hosgeldiniz
ben de genel tecrubelerimi paylasmak istiyorum.Benim bugun tam 1 ay oldu. 6 kilo verdim, her gun ya da haftada 6 gun en az 45 dakika kosu bandinda kosuyorum, dukanin listesine uymakla birlikte sucuk salam da yiyoyurm haftada 4 ogunde falan cunku ogunleri lezztli kilmak pek kolay olmuyor. Bir ay boyunca 3-4 ogunde diyeti bozdum, hem de oyle boyle degil:) mesela bu ctesi bir nisan toreninde onume gelen her seyden yedim cok tehlikeli olan borek, sarma, amerikan salatasi gibi seylerden de tadimlilk yedim, bozdugum gunlerin hemen ertesinde egzersizlerimi biraz arttitrdim, haftada bir iki gun bir kadeh sarap ictim. sonuctan ise cok memnunum, kimseye bozun arada vs demiyorum ancak felaket bir sonuc getirmiyor, belki yavaslatiyordur hepsi bu. ipin ucunu kacirmamak lazim sadece bence.
bu arada ben fransada yasiyorum, tatil icin turkiyedeyim su anda, laborant olan annem de basta pek tepki verdi rejimime bu hafta bende kan tahlillerimi yaptiricam anneme, kotu bir durum varsa sizlere de yazarim, ama diyetisyen hanimin da dedigi gibi bunlari yaptirip sagligimizin farketmesek de nasil etkilendigini gorebiliriz. bir de bu hafta fransanin en populer haftalik dergilerinin birinin kapak konusu dukan diyetiymis, ben turkiyedeyim dergiye bakamadim ama eve gelince esim bir goz atmis zararli midir yasaklamak mi gerek falan yaziyormus kapakta, ama kapak carpici olsun diye de boyle olabilir baslik da atilmis olabilir, ay sonuna dogru donunce sizinle paylasicam derginin yazdiklarini. sonuc olarak 5 kilo daha vermem gerek dukan sitesine gore mayis sonu buna ulasacagim, herkese kolay gelsin:)
fransanin en populer haftalik dergilerinin birinin kapak konusu dukan diyetiymis,
canım ya bana bu derginin adını söyler misin? Fransada yaşayan arkadaşım istiyor. O duymamışta mrk ediyo. bana gerble diye bi markanın yulaf kepeğini getirecek. sanırım sen göndermiştin bana bu ismi
Selam evet bendim sana o markayi yazan. Derginin adi "le nouvel observateur" ama bir kac gun icinde yeni sayisi gelir bu da ortadan kalkar hemen baksin arkadasin:)
ben şimdi merak edip google dan bu derginin sitesine girdim haberi buldum ama sitedeki yazı kısa çeviriden anladığım milli güvenlik bunun uzun vadedeki zararları hakkında bir rapor hazırlamış fransızca bilen biri olarak sen baksan daha iyi anlarsın çeviriler hatalı eksik olabiliyor çoğu zaman siteye girip arama kısmına dukan yazınca geldi
link
Dans l'Obs : Maigrir, attention danger ! - Société - Nouvelobs.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?