Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benım yaptıgımda bıraz sıvı oldu ama tadı guzel ıstersen sut oranını azaltıp accık olede yapabılırsın.ayrıca sunu kesfettım kılo verme dırek senın ne kadar su ıctıgınle orantılı sporda yapsan bolca o kalorileri vucuttan atacak kadar su ıcmezsen cok fayda goremezsın ben suyu 2- 2,5 lt ye cıkardım nerdeyse

arkadaşlar birde söylemeyi unuttum ben krepleri yaparken karışımı biraz buzdolabında bekletiyorum işim çok acilse 5 dk falan buzluğa atıyorum öyle daha güzel oluyor bilginize

ben günleri sayma zahmetine katlanmadığım için bugün farkettim 7 gündür atak yapıyorum yarın artık 1+1 e geçiyorum
umarım sebze yemem iyileşmemi hızlandırır çünkü sınav zamanı hastalık çok kötü oluyo
evde kendimi topluyorum sabah servise binmek için çıkıyorum ve yine aynı şeyi tekrarlıyo
kilo verip vermediğimi de henüz bilemiyorum reglim bitmediği için
umarım bi an önce toparlarım çünkü yürüyüş bile yapamıyorum böyleyken

sevgılı barro
sebze gunlerınde vıtamını en ıyı yesıl bıberden alırsın sabah bolca ye ama kurt uzumun varsa o daha ıyı cunku portakaldan 140 kat fazla c vıtamını var

selam kislar
sanirim ssloeil cim yanlis bir anlama olmus ben ozgyahmete zihin gucuyle zayiflamanin ne kadar dogru oldugunu sormustum sagolsun cevaplamis zaten sorun cozulmus yinede yazayim dedim
ozgyahmet bende aramizda olmanizdan cok memnun oldum fikirleriniz benim icin degerli
ben bugunu cok kotu gecirdim kislar tum gun bas donmesi yasadim dra gidicek gucum yoktu biraz uyudum simdi daha iyiyim persembeye rv aldim gerekli testleri yaptiricam
diyetede nisan sonuna dek devam edicem sonra geclendirme evresine gecicem giymek isteyipte giyemedigim elbiseler im cok bol geliyor yuzuklerim parmagimdan dusuyor yarin regl gunum bitiyor tartida kac cikicam merek ediyorum

sevgılı barro
sebze gunlerınde vıtamını en ıyı yesıl bıberden alırsın sabah bolca ye ama kurt uzumun varsa o daha ıyı cunku portakaldan 140 kat fazla c vıtamını var

bugün aktara gittim çörek otu almaya bi şeyi unuttum diyorum kurt üzümünü tabi ufff hayır yok ne yazık ki unuttum da almayı gerçi var mıdır onu da bilmiyorum ama biber yiyeyim ben o zaman multivitamin de alıyorum aslında ama dedikleri kadar varmış bu keçi gribi

mechartemisia cok sevindim canim hedefine ulastin nerdeyse
bir kac kilo daha vermek istiyorsan zaten ay sonuna rahatlikla kolayca verirsin kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan o kiloya kadar devam et

Kızlar maşallah eve bir geldim başlığımız bereketlenmiş hepinizide okumak beni sevindiriyor. 1 Saat yürüyüş yaptım geldim benimle beraber aynı güzergahta bade işçil de yürüyüş yapıyordu ama o nasıl fit olmaktır öyle zaten makyajsız bile çoook güzel

1 + 1 yerine hergün az sebze + protein olayına ne diyorsunuz? Dukan mantığına çok mu aykırı olur ?

kızlar seellaaaaaaaaammmm

uzun zamandır yoktum tezim için şehir dısındayım.
Diyetim çok zor gidiyo yemek sıkıntısı cekiyorum. Şu ana kadar hazır yemek hiç yemedim. patatesti börekti ekmekti hiç agzıma koymadım. mümkün oldugunca dukana uymaya calıştım.
yaklasık bir aydır çok zorlandım ama dün annem yanıma geldi beni ziyarete. gelirken kot pantolonlarımdan birini getirmesini rica ettim. getire getire dizlerimden yukarı çekemeyecegim kadar dar olan bi kot getirmiş. Ama mucize gerçekleşti o kot şu an üzerimde. 1 ayda o kot pantolona sıgacak kadar küçülmüşüm. inanın kilom kaç bilmiyorum ama tahminimce 58 civarıyım. 1 ay önce buraya gelirken 61,5 ti kilom. ya çok mutluyum. :87: :87: :87:
Yılmak yok yola devammm

Sevgiler

ilk krep yaptığımda bende de senin gibi oldu, ama sonraki denemelerimde kısık ateşte krep iyice suyu çekene kadar , katı hale gelene kadar pişirdim. (enaz 6-7 dakika) O zaman krep şeklinde pişirebildim.

tebrıkler canım daha once olmayan kot deneyımını bende yasadım gecenlerde cok guzel bır hıs

maşallah valla umarım en kısa zamnda istediğin kiloya ulaşırsın.evet uzun süredir girmiyordun ben de merak etmiştim valla bozmamana sevindim.işte sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler

fransanin en populer haftalik dergilerinin birinin kapak konusu dukan diyetiymis,
canım ya bana bu derginin adını söyler misin? Fransada yaşayan arkadaşım istiyor. O duymamışta mrk ediyo. bana gerble diye bi markanın yulaf kepeğini getirecek. sanırım sen göndermiştin bana bu ismi

Selam evet bendim sana o markayi yazan. Derginin adi "le nouvel observateur" ama bir kac gun icinde yeni sayisi gelir bu da ortadan kalkar hemen baksin arkadasin:)

ben şimdi merak edip google dan bu derginin sitesine girdim haberi buldum ama sitedeki yazı kısa çeviriden anladığım milli güvenlik bunun uzun vadedeki zararları hakkında bir rapor hazırlamış fransızca bilen biri olarak sen baksan daha iyi anlarsın çeviriler hatalı eksik olabiliyor çoğu zaman siteye girip arama kısmına dukan yazınca geldi

link

Dans l'Obs : Maigrir, attention danger ! - Société - Nouvelobs.com

Selam evet bendim sana o markayi yazan. Derginin adi "le nouvel observateur" ama bir kac gun icinde yeni sayisi gelir bu da ortadan kalkar hemen baksin arkadasin:)

Son düzenleme:

bundan bir kac ay oncesindede m6 kanalinda bu diyet cikmisti pekte iyi seyler demediler
ahvary da burda yasiyor bilir o kanali nrj12 da ve m6 te
zayiflama uzerine cok sk programlar var burda diyetisyenler vede drlar konusuyor
tavsiye edilmiyor bunu kac kez kendi drumda soyledi
ama iyi kilo verdiriyor diye yapiyoruz
ben acikcasi korktugum icin kacamaklarim cok oluyor
hergun bir meyve ceviz ve baska seylerde yiyorum
insallah hepimizde sagligimizi kotu etkilemeden bu kilolari verebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…