• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin kislar

bugun tarti 57.2 gosterdi saskinim
iki gun once 59 dum
reglim bitti ve cok su iciyorum ondanmidir yada kabizlik problemim gecti
boyle alismisken diyeti birakmakta zor geliyor
gunde 3 ana 3 ara devam edicem abur cubur yapmiycam insallah

gunaydın kızlar dun 67.2 yi gordum.600 gr bırden gıtmıstı pazardan berı.bunun serefıne dun dgunumde sadece mocha ıctım ama lıght sutlu.kakaodan korktum acıkcası.bırde 1 catal cheesecakeın tadına baktım. dgunum dıye bu kadarcık kacırdım.neyseki bugun yıne 67.2 yı korumusum oh dedım.neyse bu engelıde atlattık.hedefım onumuzdekı pazara kadr 66.9u gormektı ama hedefıme gunler öncesinden varacagım o zaman hedef haftaya pazar 65.9 u görmek olsun cokmu ıddıalı olurki ama bu hafta sporu cogaltmaya karar verdim haftasonu haricinde spor yapamıyorum.bırde su 1.5 lt ıcıyordum 2-2,5 lıtreye cıkarayım dedım. eskı kıyafetlere gırmeye basladıgını görmek harıka bır duygu:34:

gunaydın kızlar dun 67.2 yi gordum.600 gr bırden gıtmıstı pazardan berı.bunun serefıne dun dgunumde sadece mocha ıctım ama lıght sutlu.kakaodan korktum acıkcası.bırde 1 catal cheesecakeın tadına baktım. dgunum dıye bu kadarcık kacırdım.neyseki bugun yıne 67.2 yı korumusum oh dedım.neyse bu engelıde atlattık.hedefım onumuzdekı pazara kadr 66.9u gormektı ama hedefıme gunler öncesinden varacagım o zaman hedef haftaya pazar 65.9 u görmek olsun cokmu ıddıalı olurki ama bu hafta sporu cogaltmaya karar verdim haftasonu haricinde spor yapamıyorum.bırde su 1.5 lt ıcıyordum 2-2,5 lıtreye cıkarayım dedım. eskı kıyafetlere gırmeye basladıgını görmek harıka bır duygu:34:

tweetcim dogum gunun kutlu olsun
hedefine umarim biran once kavusursun
suyu fazlalastirsan iyi olur
ben 3 lt ye cikardim iki kupada yesil cay iciyorum
daha kolay veriliyor kilolar
zaten o kadar su icince midede yemek icin yer kalmiyor

tweetcim dogum gunun kutlu olsun
hedefine umarim biran once kavusursun
suyu fazlalastirsan iyi olur
ben 3 lt ye cikardim iki kupada yesil cay iciyorum
daha kolay veriliyor kilolar
zaten o kadar su icince midede yemek icin yer kalmiyor

tesekkur ederım.açıkcası proteın fazlalıgı zararlı olurmu ondan emın degılım bırde bu kadar su yormaz dımı böbreklerı.vıtamın almaya karar verıdm soyle haftada bır kez ama meyve yemedıgımızden c vıtamını almak ıyı gelır herhalde

tesekkur ederım.açıkcası proteın fazlalıgı zararlı olurmu ondan emın degılım bırde bu kadar su yormaz dımı böbreklerı.vıtamın almaya karar verıdm soyle haftada bır kez ama meyve yemedıgımızden c vıtamını almak ıyı gelır herhalde

canim suyu drum demisti 2-3 lt ic diye
fazlasi zararlidir sanirim
c vitaminini bende istiycem
ama dun sanirim massepain yazmisti gojy beryy de portakaldan 140 kat daha fazla c vitamini var diye
gunde bir kasik yemek cok iyi olur ve cokta iyi bir antioxidan

her diyette farklı görüşler var zaten başka bir arkadaşda dr kontrolünde yapıyordu yazmıştı buraya ben 2 3 hafta içinde bitireceğim için birde vermem gereken kilo çok fazla olmadığından çok takılmıyorum yani 3 ay yememek bazı şeyleri ne yaparki diye düşündüm 3. aşamada ekmek meyve nişastalı gıdalar v.s var zaten ama vitamin almak lazımdı bunu biliyorum sonradan dukanın cevabını gördüm diyet için tuz hiç yok falan diyorlarmış oda az miktarda kullanın diyorum demiş ve vitamin eksikliği olabileceğini söylüyorum zaten takviye alabilirler gibi açıklamalarda bulunmuş bende gidip bir vitamin alacağım bugün niye bu kadar ihmal durdum onuda bilmiyorum aslında atlamam hiç böyle şeyleri verdiğim kiloların başımı döndürmesinden kaynaklandı sanırım :1:

benim zaten diyete başlamadan önce tahlillerim yapılmıştı kas yağ ölçülerim falanda var 3. aşamaya geçince tekrar baktırcam en azından çevremdekiler için çünkü beni gören herkes diyete başlıyor en azından bi değişiklik var yok onlarada bilgi veririrm diye düşünüyorum

bundan bir kac ay oncesindede m6 kanalinda bu diyet cikmisti pekte iyi seyler demediler
ahvary da burda yasiyor bilir o kanali nrj12 da ve m6 te
zayiflama uzerine cok sk programlar var burda diyetisyenler vede drlar konusuyor
tavsiye edilmiyor bunu kac kez kendi drumda soyledi
ama iyi kilo verdiriyor diye yapiyoruz
ben acikcasi korktugum icin kacamaklarim cok oluyor
hergun bir meyve ceviz ve baska seylerde yiyorum
insallah hepimizde sagligimizi kotu etkilemeden bu kilolari verebiliriz

evet ya buda ayrı bir problem ben 60 da bırakcaktım güya 60 oldum 57 ye çektim hedefi verdikçe alıştım 55 olsammı diyorum sonra abartma diye kızıyorum kendime arada bir korumaya geçeyim diyorum diyetten çıkmak zor geliyor biryerde okumuştum diyetten çıkamayan çok oluyormuş diye daha sonraki günlerde karbonhidrat tüketmiyorlarmış v.s yalan doğru bilememde okudum bunu ama şimdi kendime bakıyorum banada zor geliyor alıştım bu arada 59.1 e indim ama kaçamaklı bir hafta oldu aldım verdiimle geçti arada da 59.1 oldum:)

gunaydin kislar

bugun tarti 57.2 gosterdi saskinim
iki gun once 59 dum
reglim bitti ve cok su iciyorum ondanmidir yada kabizlik problemim gecti
boyle alismisken diyeti birakmakta zor geliyor
gunde 3 ana 3 ara devam edicem abur cubur yapmiycam insallah

Günaydın arkadaşlar bugün 14. günüm 108 kg ile başlamıştım cumartesi 103,4 ü gördüm ama bugun hala 103,8 lerdeyim .yani 14 günde 4,200 falan verdim ama en büyük handikapım yürüyüş yapmıyorum birde haftasonu az su içtim. reglim biteli 3-4 gün oldu.artık onunda etkisi kalmamıştır. 1 gün protein,1 gün sebze protein uyguluyorum.Atak evresinide 3 gün yaptım kiloma göre az biliyorum.Ama seyir evrem boyunca sebzeli günlerde sebzeyide çok abartmadım salata vs şeklinde tükettim.Başkada bir kaçamağım yok ama durumum bu.Ne diyorsunuz :59:ne olacak benim halim :59:

meraklanma bu durumu hepimiz yaşıyoruz 1+1 yaptığın için ilk 21 gün daha yavaş kilo vereceksin öyle yazıyor kitapta ilk günlere oranla 2.ayda daha fazla kayıplar oldu benim tartıda mesela pazar akşamı epey bi kaçamakla tartı pazartesi 60.3 e çıkmıştı salı günü 100 gr gitti bugün 1100 :) bu sabah 59.1 dim aldığımda gitti üstünede 200 gr :) oysa ilk ay en fazla 600 gr kayıp olmuştu oda nadiren benim tavsiyem henüz yolun çok başındasın hiç motivasyonunu bozmadan diyetine devam etmen birçok arkadaş hatta bende senin yazdıklarını yazmıştık buraya :)

Günaydın arkadaşlar bugün 14. günüm 108 kg ile başlamıştım cumartesi 103,4 ü gördüm ama bugun hala 103,8 lerdeyim .yani 14 günde 4,200 falan verdim ama en büyük handikapım yürüyüş yapmıyorum birde haftasonu az su içtim. reglim biteli 3-4 gün oldu.artık onunda etkisi kalmamıştır. 1 gün protein,1 gün sebze protein uyguluyorum.Atak evresinide 3 gün yaptım kiloma göre az biliyorum.Ama seyir evrem boyunca sebzeli günlerde sebzeyide çok abartmadım salata vs şeklinde tükettim.Başkada bir kaçamağım yok ama durumum bu.Ne diyorsunuz :59:ne olacak benim halim :59:

:43::43::43::43::43: regl dönemindeyim 63,4 kadar inmiştim bu sabah 64,3 geri dönmüşüm çizelgemi değiştirmek içimden gelmiyo 2,5 aydır yapıyorum ve artık cok zorlanmaya basladım e malum tatlı krizimde azdı e birazcık annemin kekiyle bozdumda ama yarın bastan alıcam 3 gün atak hedefime sadece 5 kilo kalmıştı bitsin artık bu işkence istiyorum :43::43::43::43: of of motivasyonumu kaybettim :43:

meraklanma bu durumu hepimiz yaşıyoruz 1+1 yaptığın için ilk 21 gün daha yavaş kilo vereceksin öyle yazıyor kitapta ilk günlere oranla 2.ayda daha fazla kayıplar oldu benim tartıda mesela pazar akşamı epey bi kaçamakla tartı pazartesi 60.3 e çıkmıştı salı günü 100 gr gitti bugün 1100 :) bu sabah 59.1 dim aldığımda gitti üstünede 200 gr :) oysa ilk ay en fazla 600 gr kayıp olmuştu oda nadiren benim tavsiyem henüz yolun çok başındasın hiç motivasyonunu bozmadan diyetine devam etmen birçok arkadaş hatta bende senin yazdıklarını yazmıştık buraya :)

teşekkür ederim yok bozmayı düşünmüyorum, çünkü cidden zorlanmıyorum fazla 14 gündür tatlı börek pilav yemedim bence bu meyva yememenin zararından daha iyi bir durum.Dediğim gibi vitaminlerimi de aldım bu hafta tahlil yaptırmayı da düşünüyorum.bakalım inşallah gider kilolar

dün diyetimi bozdumm :((((((((((((((((((((((((( öğrencileri pikniğe götürdük bozmamak mümkün değildi olabildiğinced minimuma indirdim bozma durumunu ama neticede gene de bozuldum 4 günlük bir atak evresi nasıl olur sizcee ?

evet ya buda ayrı bir problem ben 60 da bırakcaktım güya 60 oldum 57 ye çektim hedefi verdikçe alıştım 55 olsammı diyorum sonra abartma diye kızıyorum kendime arada bir korumaya geçeyim diyorum diyetten çıkmak zor geliyor biryerde okumuştum diyetten çıkamayan çok oluyormuş diye daha sonraki günlerde karbonhidrat tüketmiyorlarmış v.s yalan doğru bilememde okudum bunu ama şimdi kendime bakıyorum banada zor geliyor alıştım bu arada 59.1 e indim ama kaçamaklı bir hafta oldu aldım verdiimle geçti arada da 59.1 oldum:)
ssloeil ben hep 5 li rakamlari gorunce kesin birakicam diyordum
hatta 59 olunca tatli yapip yiycektim
daha 59 a alismadan bugun 57 geldimya
hala elim diyet disi tatli borege varmiyor yasak psikolojisinden kurtulamiyorum
hep diyet biran once bitse kurtulsam diyen ben meger ne cok alismisim
ince kemikliyim ben oldugumdan zayif duruyorum goren 50 kilo varmisin diye soruyor cok vermissin diyorlar
bundan sonra proteini azaltip sebzeyi cogalticam insallah geri almam
dün diyetimi bozdumm :((((((((((((((((((((((((( öğrencileri pikniğe götürdük bozmamak mümkün değildi olabildiğinced minimuma indirdim bozma durumunu ama neticede gene de bozuldum 4 günlük bir atak evresi nasıl olur sizcee ?

golgi cim bende kacamak cok yapinca sonraki bir iki gun hep dikkat ettim proteine yogunlastim 2-3 gun iyi olur bencede atak yap

bundan bir kac ay oncesindede m6 kanalinda bu diyet cikmisti pekte iyi seyler demediler
ahvary da burda yasiyor bilir o kanali nrj12 da ve m6 te
zayiflama uzerine cok sk programlar var burda diyetisyenler vede drlar konusuyor
tavsiye edilmiyor bunu kac kez kendi drumda soyledi
ama iyi kilo verdiriyor diye yapiyoruz
ben acikcasi korktugum icin kacamaklarim cok oluyor
hergun bir meyve ceviz ve baska seylerde yiyorum
insallah hepimizde sagligimizi kotu etkilemeden bu kilolari verebiliriz

bende tam yarım kılo daha vermıstım ve havalara ucuyodum bu yazılamları gorene kadar
kızlar zarar olarak nelerden bahsetti dr lar? hem goji brry hemde yulaf kepeği kullanmaya basladım kolestrol karacıger sorunu yasatmasın dıyetımı desteklesın dıye ama bu haldede yıne sakıncalı mıymıs?cunku benım cook uzun sure daha yapmam gerekecek 2012 ocak ayın akadar falan :2:

bende tam yarım kılo daha vermıstım ve havalara ucuyodum bu yazılamları gorene kadar
kızlar zarar olarak nelerden bahsetti dr lar? hem goji brry hemde yulaf kepeği kullanmaya basladım kolestrol karacıger sorunu yasatmasın dıyetımı desteklesın dıye ama bu haldede yıne sakıncalı mıymıs?cunku benım cook uzun sure daha yapmam gerekecek 2012 ocak ayın akadar falan :2:

tatlım benimkide uzun sürecek ve bende endişelenmiyor değilim. şu goji berry e bir ben başlayamadım :1:

sporu ihmal etmedikçe günde 1 tane elma yemenin sakıncası olacağını pek düşünmüyorum. Şöyle düşünüyorumda dukan değilde klasik bir beslenme uzmanının verdiği listeye uyarak diyet yapıyor olsam hergün 2-3 dilim kepek ekmeği 1 porsiyon meyve gibi şeyler olacak ama yinede zayıflatacaktı.

zaten ekmeği tamamen terk ettik proteinede ağırlık veriyoruz , 1 ufak amasya elmasının ne zararı olabilir ki? sütaşın frucht zucker ( meyve şekeri ) içeren %0 yağ ve %0 kolestrol içeren meyveli yoğurdun yoğurt kısmına azda olsa izin varsa 1 elma içinde izin olmalı :4: :)))

tatlım benimkide uzun sürecek ve bende endişelenmiyor değilim. şu goji berry e bir ben başlayamadım :1:

sporu ihmal etmedikçe günde 1 tane elma yemenin sakıncası olacağını pek düşünmüyorum. Şöyle düşünüyorumda dukan değilde klasik bir beslenme uzmanının verdiği listeye uyarak diyet yapıyor olsam hergün 2-3 dilim kepek ekmeği 1 porsiyon meyve gibi şeyler olacak ama yinede zayıflatacaktı.

zaten ekmeği tamamen terk ettik proteinede ağırlık veriyoruz , 1 ufak amasya elmasının ne zararı olabilir ki? sütaşın frucht zucker ( meyve şekeri ) içeren %0 yağ ve %0 kolestrol içeren meyveli yoğurdun yoğurt kısmına azda olsa izin varsa 1 elma içinde izin olmalı :4: :)))

dedıgın dogru olabılır bana bu dıyetı ılk asamada tavsıye eden arkadasımda atak dısındakı sure boyunca 1 meyva yıyordu gunde onun her besıne ulasması kolay degıldı ve meyvasız rejım yapamam dıyordu
keza forumda yazan dıyetısyen arkadasta arada kacamak yapılmalı dıyordu bunyeyı herseyden mahrum etmemek ıcın

ben seyı merak edıyorum forumda dıyetısyen kontrolunde nerdeyse dukanınkiyle aynı bır dıyet yapan arkadas vardı o yazabılırmı bıze bızden farklı ne yıyordu

senin aldığın kişi nezaman getirecekmiş bir bilgin varmı benide bilgilendirimisin

mvis ben kepek bulmuştum sahibindende orijinal dukanın kendi kepekleri burayada yazmıştım sınırlı vardı elinde sen görmedin sanırım bitmiş ama yolda gelecekler varmış o süre zarfı içinde bir arkadaş kuzenim satıyor diye link verdi ona bak istersen onun linkini yazıyorum yalnız bundan almadım fikir yürütemeyeceğim ama buraya yazan arkadaş kuzenim yurtdışından getiriyor yazmıştı sende zaten orijinali vardı anlarsın

Unlu Mamüller / YULAF KEPEĞİ-DUKAN DİYETİ YAPANLARA 1 KG.-29.90 TL sahibinden.com'da

tam bilmiyorum yolda gelecek sipariş var süreci hızlandırmaya çalışıyorum dedi birde önümüzdeki ay fransaya gidecekmiş yanlış hatırlamıyorsam mayıs 25 gibi dönecekmiş o zamanda getireceğim dedi bana haber verir vermez sizlere haber vereceğim

senin aldığın kişi nezaman getirecekmiş bir bilgin varmı benide bilgilendirimisin

Back