- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
gunaydin kislar
bu sabah nihayet 59.6 geldim hala regl siskinligim var
bugun ve yarin hep protein alicam artik diyet bitsin istiyorum vericek 1.5 kilom kaldi ama belki iki kiloda fazladan vermek istiyorum yaz tatilinde tr gelicem ve turk yemeklerini ekmegin kokusunu cok ozledim annemde yapar yapar israrla yedirir biliyorum bu yuzden biraz fazla vereyim bari alinca uzulmem limitim 60 olucak
Bugün akşam dönüyorum artık şantiyeden.. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk iş hemen tartılmak, umarım hiç kilo almamışımdır... :26:
Çok korkuyorum tartılmaya..
Mayısa kadar diyete devam edip Mayıs'ta güçlendirme evresine geçeceğim. Umarım Mayıs'a kadar 48 hatta 47'yi görebilirim..
sagol canim evet dedigin gibi eninde sonunda gidiyortebrikler bak eninde sonunda gidiyor kilolar umarım en kıza zamanda kalanınıda verirsin
mechartemisia cim yediklerine dikkat ettiysen kilo alicagini sanmiyorum canim belki vermis bile olabilirsin umarim hepimizde biran once istedigimiz kiloya ulasirizBugün akşam dönüyorum artık şantiyeden.. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk iş hemen tartılmak, umarım hiç kilo almamışımdır... :26:
Mayısa kadar diyete devam edip Mayıs'ta güçlendirme evresine geçeceğim. Umarım Mayıs'a kadar 48 hatta 47'yi görebilirim..
gunaydin kislar
bu sabah nihayet 59.6 geldim hala regl siskinligim var
bugun ve yarin hep protein alicam artik diyet bitsin istiyorum vericek 1.5 kilom kaldi ama belki iki kiloda fazladan vermek istiyorum yaz tatilinde tr gelicem ve turk yemeklerini ekmegin kokusunu cok ozledim annemde yapar yapar israrla yedirir biliyorum bu yuzden biraz fazla vereyim bari alinca uzulmem limitim 60 olucak
Bugün akşam dönüyorum artık şantiyeden.. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk iş hemen tartılmak, umarım hiç kilo almamışımdır... :26:
Merhabalar,
özellikle üye olup, bizi takip etmeniz sevindirici. Çünkü bu konuda uzman birininde fikrini almak bizim için çok büyük avantaj. Kan tahlili olarak ne talep etmeliyiz. bu konudada fikir verebilir misiniz?
ayrıca bende bir denek olarak açıklamada bulunayım. ben 9 gün atak dönemi yaptım. yaklaşık 3 kilo verdim. daha sonra 40 gün devam ettim ve 1,5 kilo kadar verdim ki arada kaçamağım oldu. son 1 aydırda yapamıyorum rejimi ve herşeyi yememe rağmen 700 gr ila 1000 gr arası aldım. umarım yeniden başlar veririm.
tebrikler adına çok sevindim ah birde ben görebilsem 50'li rakamları ne kadar sevinirim bir bilseniz
şuan kabızlık problemi bendede variyi gelicek ve diyete ters düşmeyen bi çare bilen varsa yardımcı olsun lütfen bitki cayı yada baska bişey
selam herkese,
Kolay gelsin , öncelike kitabı aldım fakat bir liste yok ytabi herseyi sınrısızca yagsız minimizeederek yemek en dogrusu, preoteın diyeti makul ve zorlamadan yapılabılıyor tabi.
İlk iki günü atlattım fakat şimdi 3.gundeyım biraz halsızlık oluyor ve acıkma hıssıö başladı o akdar su içemez oldum ilk iki g,n 1.5 litre su tüketirken sımdı ise yarım l,tre ancak..
Bugün 19. günümün sonuna geldim ve ilk Atak evresini 7 gün boyunca uyguladım , bu süre zarfında ciddi bir iştahsızlık yaşadım . Tavuk , hindi ve dana eti başta olmak üzere 7 gün boyunca sarısı ile birlikte yumurta ve bol bol lor peyniri tükettim. ( hepside yağsız ) Özellikle saf protein günlerimde yaşadığım bu iştahsızlık beraberinde acıktığımı hissedemediğimden dolayı uzun saatler boyunca birşey yemeden durmama sebep oldu.
Protein yüklenmesinin bu denli iştahsızlık yapması dolayısı ile diyet sürecininde zorluk çekmeden devam edilmesini sağladı.
Sizce bu durum vücut dengesinin ileriye dönük bozulmasına sebep olur mu? ( Ayrıca vitaminsiz kaldığımıda hissediyorum ) Bu beslenme programını benim gibi en az 4-5 ay devam ettirecekler için en büyük risk yeteri kadar su içmemek ve beraberinde gelecek olan sağlık sorunları olabilir mi?
Özellikle böyle bir protein ağırlıklı beslenme programında sebzeleri sınırlı tüketip ideal kilomuza ulaşana kadar meyvelerden mahrum kaldığımız için vitamin eksiliğimiz ortaya çıkıyor.Çünkü ben dahil özellikle diyete başladığımız ilk hafta birçoğumuz ciddi bir halsizlik hissettik.
Dukan haftada 1-2 defa c vitamini alınmasını öneriyor. Eczanelerde satılan multi vitamin takviyerinden haftada 2-3 gün kullanıldığında dukan diyetinin gidişatını etkiler mi sizce ? Yoksa sadece B 6 -B 12 yada C vitamini kapsülleri yeterlimi? Ne düşündüğünüzü paylaşırsanız memnun oluruz.
canım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederımm denemek ıstıyorum ama galıba yarın baslıycamm bakalım eger kendımı ıkna edebılırsemmher bünye farklı tepki gösteriyor ben 5 günde 2300 verdim kuzenim 3450 başka bir arkadaşımda 4 kiloyu geçti o yüzden sana kesin şu kadar verirsin diyemem ama diyeti kurallara uygun yaparsan az yada çok kesin verirsin devamm edersende 59 u çok rahat görürsün tıpkı benim gibi2,5 ay önce 68.8 le başladım şimdi 59.1 im ama aralarda kaçamaklarım oldu
tesekkur ederım canımm bende denıycem galıba bakalım hayırlısıcanim bu diyetle iyi kilo veriliyor ama her bunye farkli ben ilk hafta 3 kilo kafar vermistim ama cok fazlasini verende var denemekle birsey kaybetmezsin dene derim kaybedecegin tek sey kilolarin olur
violetcim ayran yada doner bu diyete aykiri degil cok yagli degilse ben sorun olmaz diye dusunuyorum
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Bir ayda tam 7 kilo verdim ama son 10 gündür tık yok. 79,5 da takıldım kaldım. Nerdeyse diyeti bırakma aşamasına geldim. Ne olur bana biraz öneride bulunun , beni motive edin ne olur çok ihtiyacım var
canim hepimizde ayni seyi yasiyoruzArkadaşlar moralim çok bozuk. Bir ayda tam 7 kilo verdim ama son 10 gündür tık yok. 79,5 da takıldım kaldım. Nerdeyse diyeti bırakma aşamasına geldim. Ne olur bana biraz öneride bulunun , beni motive edin ne olur çok ihtiyacım var
tweett cim bir hafta icin cok iyi kilo vermissin ben artik haftaa anca yarim kilo verebiliyorum bu arada dogum gunun kutlu olsunbugün 67.8 oldum.500 gr verdım.1 haftada 1.200 kg gıtmıs oldu.özel dönemiminde son günü.67i gorunce yarın dgunu pastamdan da yemeyeyim diye dukana uygun ıslak kek yaptım ama yulaf ezmesı ve 1 kasık mısır unuyla. kakaomda yagsız degıldı sanırım yagsızı varmı onuda bılmıyorum.1 bucuk kasık yulaf ezmesı yemıs oluyorum gunluk. umarım ters bır tepkısını gormem.1 aydır tatlı cekıyordu canım yarın pasta yememı engellıyım dıye yaptım67i gorunce odul olsun bıraz.haftaya pazar 66 olacagım hedef bu
bende var mail adresi ama özelden msj yazma hakkım yokburdan yazmamda sakınca varmı? yoksa yazıyım.
Arkadaşlar moralim çok bozuk. Bir ayda tam 7 kilo verdim ama son 10 gündür tık yok. 79,5 da takıldım kaldım. Nerdeyse diyeti bırakma aşamasına geldim. Ne olur bana biraz öneride bulunun , beni motive edin ne olur çok ihtiyacım var
canım saol yarın bende elden alıcam ksımetse cok heyecanlıyım ılk hangı tarıfı uygulasam bılemıyorumben havaleyle ödemiştim 2 kutu kargo yapacaktı verdiğim adrese yakın oturuyormuş elden teslim edebilirim dedi bende kuzenime söyledim oda istiyordu aynı günün akşama gidip elden aldı kendisi için aldıklarınıda elden ödedi yani site üzerinden alışveriş olmadı ben direk hesabına havale ettim nasıl güvendin dersen valla samanlara falan epey bi para döktüğüm için bu satıcıda da orijinal kutuyu gördüğünce en fazla 39 liram havaya gider yada bu işi çözerim dedim çünkü artık bıktım ugraşmaktan sonra bayan telefon falanda edince yanlış yapmadığımı anladım nihayetindede akşama kepekleri teslim aldık eğer istanbulda yaşıyorsan elden alabilirsin uzaksan dediğim gibi ben hesabına havale yaptım risk aldım ama sorun olmadı şükür başka ne şekilde ödeme kabul ediyor onu bilmiyorum istersen mailinde sor yani bu durumda kargo ne tutar bilmiyorum ama ödemeyi alınca ertesigün kargolarım demişti kargolarda 1 günde geliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?