• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydin kislar
bu sabah nihayet 59.6 geldim hala regl siskinligim var
bugun ve yarin hep protein alicam artik diyet bitsin istiyorum vericek 1.5 kilom kaldi ama belki iki kiloda fazladan vermek istiyorum yaz tatilinde tr gelicem ve turk yemeklerini ekmegin kokusunu cok ozledim annemde yapar yapar israrla yedirir biliyorum bu yuzden biraz fazla vereyim bari alinca uzulmem limitim 60 olucak

Süper.... Çok yakında bi anda hızlanacak kilo vermen.. Benim de aynı senin gibi regl döneminden sonra bir anda kilo vermeye başladım..

almış olsan bile canını sıkma diyet devam ettikçe hızla alınanlar hızlı gidiyor merak etme tabi temennim almamış hatta üstüne vermiş olman

Bugün akşam dönüyorum artık şantiyeden.. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk iş hemen tartılmak, umarım hiç kilo almamışımdır... :26:

Çok korkuyorum tartılmaya..

Mayısa kadar diyete devam edip Mayıs'ta güçlendirme evresine geçeceğim. Umarım Mayıs'a kadar 48 hatta 47'yi görebilirim..

:46::46::46::46::46::46:tebrikler bak eninde sonunda gidiyor kilolar umarım en kıza zamanda kalanınıda verirsin
sagol canim evet dedigin gibi eninde sonunda gidiyor
biraz sabir istiyor
ama psikolojik siniri gectim rahatim simdi
Bugün akşam dönüyorum artık şantiyeden.. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk iş hemen tartılmak, umarım hiç kilo almamışımdır... :26:

Mayısa kadar diyete devam edip Mayıs'ta güçlendirme evresine geçeceğim. Umarım Mayıs'a kadar 48 hatta 47'yi görebilirim..
mechartemisia cim yediklerine dikkat ettiysen kilo alicagini sanmiyorum canim belki vermis bile olabilirsin umarim hepimizde biran once istedigimiz kiloya ulasiriz

gunaydin kislar
bu sabah nihayet 59.6 geldim hala regl siskinligim var
bugun ve yarin hep protein alicam artik diyet bitsin istiyorum vericek 1.5 kilom kaldi ama belki iki kiloda fazladan vermek istiyorum yaz tatilinde tr gelicem ve turk yemeklerini ekmegin kokusunu cok ozledim annemde yapar yapar israrla yedirir biliyorum bu yuzden biraz fazla vereyim bari alinca uzulmem limitim 60 olucak
:nazar::nazar::nazar: tebrikler:46::46::46:adına çok sevindim:66::66::65: ah birde ben görebilsem 50'li rakamları ne kadar sevinirim bir bilseniz

umarım almamışsındır ve üstüne kilo bile verirsin inşallah:1::1::1:hem vermemiş dahi olsan 3-5 günlük atak yaptıktan sonra verirsin kalanı da. zaten 1kilocuk kalmış vermen gereken belki mayısa varmadan onu da vermiş olursun ohh ne güsel olur
:16:

Merhabalar,
özellikle üye olup, bizi takip etmeniz sevindirici. Çünkü bu konuda uzman birininde fikrini almak bizim için çok büyük avantaj. Kan tahlili olarak ne talep etmeliyiz. bu konudada fikir verebilir misiniz?
ayrıca bende bir denek olarak açıklamada bulunayım. ben 9 gün atak dönemi yaptım. yaklaşık 3 kilo verdim. daha sonra 40 gün devam ettim ve 1,5 kilo kadar verdim ki arada kaçamağım oldu. son 1 aydırda yapamıyorum rejimi ve herşeyi yememe rağmen 700 gr ila 1000 gr arası aldım. umarım yeniden başlar veririm.

Merhabalar..Bu tarz diyetlerin en büyük dezavantajı en ufak bir karbonhidrat alımında vücudun bunu hemen depo etmesidir.Dolayısıyla yağ deponuz artacaktır..yağ deponuzun artması metabolizmanızı yavaşlatacak ve kilo veriminiz ya yavaşlayacak ya da duracaktır..bunu önlemenin en kolay yolu kaçamak yapmamak tabi ki ancak yapmanız halinde su içimini ve egzersiz miktarını arttırmaktır.zaten atak döneminde kilo veriminin hızlı olmasından dolayı vücut hemen dirence geçer ve kilo veriminiz yavaşlar..yani totalde 49 günde 4,5 kg vücudun normal ritmi bi anormallik söz konusu değil..

ozgyahmet sizi bulmusken bir sorum daha olucak
kilo verdigimden bu yana bacak ve kolumda bir iki kucuk morluk olustu
aslinda bende surekli demir eksikligi var uzun yillar hap kullandim ama degisen bir sey olmadi simdi yine morluklar var diyet geregi kirmizi et yiyorum kacamak yapip sabahlari kuru meyve tuketiyorum
normaldede zaman zaman kucuk morluklar oluyor ama ozellikle kilo verdigim zaman cogaliyor bunu nasil onleyebilirim
birde hep merak etmisimdir dogrumudur diye
dusunce gucuyle zayiflama
istedigin kadar yemek yemek ama kilo almiycagina inanmak kilo aldirmiyormus derler hep bana inandirici gelmiyor
kisitlama yapmadan yemek ve zayifliycam diye beyni sartlandirinca kilo veriliyormus
siz ne dusunuyorsunuz

Son düzenleme:
şuan kabızlık problemi bendede var :17: iyi gelicek ve diyete ters düşmeyen bi çare bilen varsa yardımcı olsun lütfen :D bitki cayı yada baska bişey:59:

Ben kabızlık için GOJİ BERRY (KURT ÜZÜMÜ) kullanıyorum. Sabahları aç karnına yemekten en az yarım saat kadar önce tepeleme 1 çorba kaşığı kadar yiyorum ve üstüne kocaman bir bardak su içiyorum.(1/2 litreye yakın) . 3-4 saat sonra tuvalete çıkabiliyorum. Bende işe yaradı, sende dene istersen.

Bu arada goji berry yi aktarlarda bulabilirsin.:82::82::82::82:

selam herkese,

Kolay gelsin , öncelike kitabı aldım fakat bir liste yok ytabi herseyi sınrısızca yagsız minimizeederek yemek en dogrusu, preoteın diyeti makul ve zorlamadan yapılabılıyor tabi.

İlk iki günü atlattım fakat şimdi 3.gundeyım biraz halsızlık oluyor ve acıkma hıssıö başladı o akdar su içemez oldum ilk iki g,n 1.5 litre su tüketirken sımdı ise yarım l,tre ancak..

Ama en az 1,5-2 litre içmen gerek. Hem zayıflama hızın için ,hemde böbrek sağlığın için. Çünkü çok fazla protein tüketince gut hastalığı riski oluşuyor. İlk başta bende çok zorlandım ama en az 2 litre suyu tükettim.:61::61::61::61:

Bugün 19. günümün sonuna geldim ve ilk Atak evresini 7 gün boyunca uyguladım , bu süre zarfında ciddi bir iştahsızlık yaşadım . Tavuk , hindi ve dana eti başta olmak üzere 7 gün boyunca sarısı ile birlikte yumurta ve bol bol lor peyniri tükettim. ( hepside yağsız ) Özellikle saf protein günlerimde yaşadığım bu iştahsızlık beraberinde acıktığımı hissedemediğimden dolayı uzun saatler boyunca birşey yemeden durmama sebep oldu.

Protein yüklenmesinin bu denli iştahsızlık yapması dolayısı ile diyet sürecininde zorluk çekmeden devam edilmesini sağladı.

Sizce bu durum vücut dengesinin ileriye dönük bozulmasına sebep olur mu? ( Ayrıca vitaminsiz kaldığımıda hissediyorum ) Bu beslenme programını benim gibi en az 4-5 ay devam ettirecekler için en büyük risk yeteri kadar su içmemek ve beraberinde gelecek olan sağlık sorunları olabilir mi?

Özellikle böyle bir protein ağırlıklı beslenme programında sebzeleri sınırlı tüketip ideal kilomuza ulaşana kadar meyvelerden mahrum kaldığımız için vitamin eksiliğimiz ortaya çıkıyor.Çünkü ben dahil özellikle diyete başladığımız ilk hafta birçoğumuz ciddi bir halsizlik hissettik.

Dukan haftada 1-2 defa c vitamini alınmasını öneriyor. Eczanelerde satılan multi vitamin takviyerinden haftada 2-3 gün kullanıldığında dukan diyetinin gidişatını etkiler mi sizce ? Yoksa sadece B 6 -B 12 yada C vitamini kapsülleri yeterlimi? Ne düşündüğünüzü paylaşırsanız memnun oluruz.

Arkadaşlar ben ONE A DAY 'in Weight Smart diye bir ürününü kullanıyorum. İçinde yeşil çay var. Hem vücudun gerekli vitaminlerini alıyorsun hemde özellikle diyet ve spor yaparsan kilo vermene de yardımcı oluyor. Diğer multivitaminler gibi iştah da açmıyor.

Bilgilerinize sunulur........:80::80::80::80::80::80::80::80:

bugün 67.8 oldum.500 gr verdım.1 haftada 1.200 kg gıtmıs oldu.özel dönemiminde son günü.67i gorunce yarın dgunu pastamdan da yemeyeyim diye dukana uygun ıslak kek yaptım ama yulaf ezmesı ve 1 kasık mısır unuyla. kakaomda yagsız degıldı sanırım yagsızı varmı onuda bılmıyorum.1 bucuk kasık yulaf ezmesı yemıs oluyorum gunluk. umarım ters bır tepkısını gormem.1 aydır tatlı cekıyordu canım yarın pasta yememı engellıyım dıye yaptım:61: 67i gorunce odul olsun bıraz.haftaya pazar 66 olacagım hedef bu

her bünye farklı tepki gösteriyor ben 5 günde 2300 verdim kuzenim 3450 başka bir arkadaşımda 4 kiloyu geçti o yüzden sana kesin şu kadar verirsin diyemem ama diyeti kurallara uygun yaparsan az yada çok kesin verirsin devamm edersende 59 u çok rahat görürsün tıpkı benim gibi :34: 2,5 ay önce 68.8 le başladım şimdi 59.1 im ama aralarda kaçamaklarım oldu
canım cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederımm denemek ıstıyorum ama galıba yarın baslıycamm bakalım eger kendımı ıkna edebılırsemm
canim bu diyetle iyi kilo veriliyor ama her bunye farkli ben ilk hafta 3 kilo kafar vermistim ama cok fazlasini verende var denemekle birsey kaybetmezsin dene derim kaybedecegin tek sey kilolarin olur

violetcim ayran yada doner bu diyete aykiri degil cok yagli degilse ben sorun olmaz diye dusunuyorum
tesekkur ederım canımm bende denıycem galıba bakalım hayırlısı

Arkadaşlar moralim çok bozuk. Bir ayda tam 7 kilo verdim ama son 10 gündür tık yok. 79,5 da takıldım kaldım. Nerdeyse diyeti bırakma aşamasına geldim. Ne olur bana biraz öneride bulunun , beni motive edin ne olur çok ihtiyacım var:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

bence hiç moralini bozma benim de 1 haftadır oynamıyordu ve hatta 63.3 ten 63.7'lere kadar çıktım ki 5 gün saf protein yaparken.bugün sabah gene 63.3 gösterdi ama bir tuvalet operasyonundan sonra:17::17::17: tartıldım ve 63'ü gördüm..:66::66:ki gün içerisinde içtiğim su yadiklerim de cabası miğde dolu yani ve heyecenla yarını bekliyorum.bakalım yarın sabah 62'yi görebilecek miyim:62:yani demem o ki gitmiyor gitmiyor birden hoop tekrar takır takır gidiyor bence sen de bozmadan sabret ve en geç 3-4 gün sora sonuçlarını gör:34::34:

Arkadaşlar moralim çok bozuk. Bir ayda tam 7 kilo verdim ama son 10 gündür tık yok. 79,5 da takıldım kaldım. Nerdeyse diyeti bırakma aşamasına geldim. Ne olur bana biraz öneride bulunun , beni motive edin ne olur çok ihtiyacım var:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:
canim hepimizde ayni seyi yasiyoruz
daha bir kac gun oncede ben yazmistim ayni seyi
ama israrla diyetine devam et her kilo durdugunda vazgecmeye kalkarsak basaramayiz
metobolizma hizlandirici cay tarifi var dene istersen ben kilom durdugunda 3 gun yapmistim
elma sirkesini dene bol su ic spor yap yuruyusunu artir aslinda o kadar cok secenek varki
ama bende kilom durunca hemen panikliyorum oysa bir sure sonra illa direnc kiriliyor ve yine veriyorsun kendini birakma derim insallah guzel sonuclar alirsin
bugün 67.8 oldum.500 gr verdım.1 haftada 1.200 kg gıtmıs oldu.özel dönemiminde son günü.67i gorunce yarın dgunu pastamdan da yemeyeyim diye dukana uygun ıslak kek yaptım ama yulaf ezmesı ve 1 kasık mısır unuyla. kakaomda yagsız degıldı sanırım yagsızı varmı onuda bılmıyorum.1 bucuk kasık yulaf ezmesı yemıs oluyorum gunluk. umarım ters bır tepkısını gormem.1 aydır tatlı cekıyordu canım yarın pasta yememı engellıyım dıye yaptım:61: 67i gorunce odul olsun bıraz.haftaya pazar 66 olacagım hedef bu
tweett cim bir hafta icin cok iyi kilo vermissin ben artik haftaa anca yarim kilo verebiliyorum bu arada dogum gunun kutlu olsun

bende var mail adresi ama özelden msj yazma hakkım yok:50: burdan yazmamda sakınca varmı? yoksa yazıyım.

saol canım ssloil atmıs zoelden ulastım bayana bende sıparıs verdım yarın elden alıcam ınsallah
hepımız ıcın mucize oldu satan arkadas belkı maysıta fransaya gıdıp alırım demıs devamı gelır ıns:9::9::9::9::9::9:

flyblue bende nerdeyse 20 gundur kılo verısım durdu ama yılmak yok
bıraz spor yaptım ve ıctıgım suyu arttırdım 2,5 lt cıkarttım sanıırm sonuc alıcam en kısa zamanda
ayrıca bundan once Balıklı rum hastanesınde gıttıgım bır dıyetısyen sole demıstı paylasmak ıstıyorum

Senelerdir tasıdıgınız kilo vucudunuzun bir parcası gibidir siz bi kolunuzdan bacagınızdan vazgecmek ıster msıınız tabıkı hayır.ıste vucudunuzun verdıgı savasta boyle olacak ama azımle devam edersenız elbettekı yılacak

Kimse kolay oldugunuz sölemedı ama elımızde son bır sans var herseye yenı bır baslangıc ıcın 3-5 ay maxımum 1 yıl bole gecse tombul gecen onca senenın yanında cok mu bence deıl
aynı oss gıbı 1 sene kasıp sonrada vadedılen topraklara ulasıyoruz :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ben havaleyle ödemiştim 2 kutu kargo yapacaktı verdiğim adrese yakın oturuyormuş elden teslim edebilirim dedi bende kuzenime söyledim oda istiyordu aynı günün akşama gidip elden aldı kendisi için aldıklarınıda elden ödedi yani site üzerinden alışveriş olmadı ben direk hesabına havale ettim nasıl güvendin dersen valla samanlara falan epey bi para döktüğüm için bu satıcıda da orijinal kutuyu gördüğünce en fazla 39 liram havaya gider yada bu işi çözerim dedim çünkü artık bıktım ugraşmaktan sonra bayan telefon falanda edince yanlış yapmadığımı anladım nihayetindede akşama kepekleri teslim aldık eğer istanbulda yaşıyorsan elden alabilirsin uzaksan dediğim gibi ben hesabına havale yaptım risk aldım ama sorun olmadı şükür başka ne şekilde ödeme kabul ediyor onu bilmiyorum istersen mailinde sor yani bu durumda kargo ne tutar bilmiyorum ama ödemeyi alınca ertesigün kargolarım demişti kargolarda 1 günde geliyor zaten
canım saol yarın bende elden alıcam ksımetse cok heyecanlıyım ılk hangı tarıfı uygulasam bılemıyorum:52::52::52::52::52::52::52::52:

Back