Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan yapan bu kadar kişiyiz kk da e bizden başka kimbilir kaç türk yapıyodur diyeti neden dukanın türk sitesi de yok ki
neden bize de satışı yok sitenin anlamıyorum
online destek gibi şeylerden de yararlanamıyoruz üstelik kaç dilde kaç ülke için var niye bize yok

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizler de olmasanız bu diyet işi pek kolay olacağa benzemiyor.

Sabır,sabır,sabır...... (sabrın sonu selamet)

canim kanama ileri derece kabizlik oldugundan olmustur form caylari denedinmi bilmiyorum iyi geliyor
sebze gunlerinde bol ispanak tuket daha olmadi ilac sor eczaneye
ben kabizlik olmasin diye sabahlari iki kuru incir yiyorum ve yarim lt ilik limonlu balli su iciyorum cok ise yariyor
Merhaba bende bugun sahibinden .com daki bayanla buluşup iki kutu yulaf peği aldım. Şimdi tarife ihtiyacım var krep vs nasıl yapıcam fikrin varmı ?
violetcim onceki sayfalarda tarifler vardi bende ordan almistim muffin yapmistim
ama sabahlari yemek icin ben pankek gibi yaptigim tarifi verebilirim
2 kasik yulaf kepegi
1 kasik bugday kepegi
2 yumurta
bir dolu dolu kasik yogurt
az corekotu
karistirip teflonda pisiriyorum istersen peynir rendeside ekle cesit sana kalmis

tşk ederim cnm önerin için.bi arkadaşta form cayıyla ilgili bişey yazmıstı gecen gun onu denedım işe yaradı eger yıne aynı sorun olur cay ıse yaramazsa bu seferde kurt üzümüne basvururum

ayrıca hiç ümitsizliğe kapılma.kitapta böyle duraklama dönemlerinde bikaç günlük atak yapıp kaldıgınız yerden devam edebılırsınız demıs öyle bişeyde deneyebılırsın.ama öyle ama böyle kurtulucaz hiç üzülme :)

Son düzenleme:

cnm bi arkadas kurt üzümünü önermiş.daha önce başka bi arkadaşta form çayını şu şekilde için demişti;
2 poşet sallama form çayı kullanıoruz ilk önce sadece cayları gecıcek kadr sıcak su koyup 5 dk demlenmelerını beklıyoruz daha sonra uzerını sıcak suyla tamamlıyoruz şekerle yada tatlandırıcıyla ıcıyoryz.dıger turlu bız demlenmesını bekledıgımız ıcın bıraz soguyodu ve etkı etmıyomus o sekılde. gecen gun aksam yatmadan 1 saat önce falan ıctım sabaha duzeldım
kanama ıcınde endıselenme bagırsak çok fazla kılcal damardan oluştuğu için kabızlık durumunda normaldir öyle olması.

tesekkurler canım yarın hemen form cayını denıcem kurt uzumunu 1 haftadır kullanıyorum sabahları ac karnına uzerınede su ıcıyorum ama bı etksıını gormedım henuz umarım cay ıse yarar
tekrar tesekkurler

ha bıde kayısılı olanını mı aldın gecende bırı ıcınde sınamekı olandan sık ıcmeyın dıyodu sen ne sıklıkla kullnaıyosun

ha bıde kayısılı olanını mı aldın gecende bırı ıcınde sınamekı olandan sık ıcmeyın dıyodu sen ne sıklıkla kullnaıyosun

rica ederim cnm.evde şeftalili vardı onunla denedim o bitince kayısılı alıcam dahada etkili olur diye düşünüyorum.önceki akşam içtim, yrn yine aynı sorun olursa yrn akşamda içicem.

Arkadaşlar 2 sorum olucak size;

1. pastırma bu diyete uygunmu sizce?etrafındaki çemenli kısmı ayırarak yesem sakıncası olurmu? pastırma kurutulmus saf et katkısız, sucuk salam gibi değil sonucta demi?

2.ben yarın seyir dönemine geçiyorum.aerobiğe başlasam haftada 2 ya da 3 gün gitsem faydası olur diye beklerken aşırı kas olusumuna sebep olurmu sonucta protein almaya devam edicez.napsam bilemedim:96:

Tatlım ilk sorun pastırma , çemensiz ve yağsız kısımlarını aşırıya kaçmadan yiyebilirsin onda bir sorun yok Tek dejavantajı tuzlu olması çünkü bu yüzden istersen 1 dilimi geçme :)

ikinci sorun haftada 2-3 defa aerobiğe gitmenin çok faydası olacaktır. ben hemen hemen hergün en az 30 dk olacak şekilde spor yapıyorum ki çoğu kez pedal çeviriyorum orta zorlukta ona rağmen henüz kaslanmadım :) ve 19 günde en az 1 beden küçüldüm çünkü sporun yağ yakımında inanılmaz faydası oldu.

kas konusundada henüz bir gelişim göremedim :) bence sporu muhakkak ihmal etme aeorobik imkanın varsa en azından haftada 2 gün süper olacaktır senin için :) bol bol su içip ter atarsın

iyi dukanlar

cnm çok tşk ederim tavsiyelerin için.özellikle spor konusunda içim rahat gidebilicem

arkadaslar asırı kabızlık yasıyorum . kitapta , buğday kepeği önermiş ancak yulaf kepeği ile karıstırmak suretiyle. yulafa henuz ulasamadım . yarın krebimi sadece bugday kepeği ile yapsam bi sakınca olur mu acaba ...:44: bir de 3. günümdeyim ve ağız kuruluğum geçmedi. sizde de böyle oldu mu :97:

buğgay kepeği 1 kaşık serbest ona göre kullanırsın ama çok çözüm olmuyor görüşündeyim yarım bardak maden suyuna yarım bardak sıcak su ekleyip gece yatmadan 1 bardak ve sabah uyanınca 1 bardak işe yaramıştı ağız kuruluğu bendede vardı 3 4 gün içinde geçti bol bol sıvı tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…