• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

off ne zormus şunu bulmak... ben buldum sandım ama o kadar kötüydü ki .. at besleyen birini bulursam vericem .. dukandaki gibi kepeğe ulasan var mı ? sitede satış var ancak türkiyeye teslim edilmiyor mu emin olamadım ... :97:

18. günümünde sonuna doğru geldim :) geriye dönüp baktığımda öyle böyle güzel bir yol katettiğimi görüyor gibiyim ( darısı hepimize )

Ortalama 5- 5,5 kg arası zayıfladım , kıyafetlerim hemen hemen yarım - 1 beden arası büyük gelmeye başladı.

Kışlık trençimin içinde dönmeye başladım :) aslında arkası kesilmez diye kendimi ödüllendirmeyecektim ama kaynar suya kakao ve birazcık vanilya dökerek sıcak kakao ısmarladım kendime :) kakaonun yağ oranı hakkında bir bilgim yok inşallah çok değildir çoksada ödül olsun diyelim :)

haftasonu bir yere davetliyim ve muhtemelen pasta yemem gerekecek. yarım dilimden biraz az yemeyi düşünüyorum. ve buna mecburum :1: istemediğim halde yiyeceğim ama çokda fazla zararı olacağını düşünmüyorum belki 1-2 gün kilo vermem durabilir bilemiyorum..

18 gündür ekmeği meyveyi şekerin çikolatanın gofretin hazır keklerin haşhaşlı çöreklerin yeni pişmiş kıymalı makarnanın , susamlı çıtır sıcak fırın ekmeğinin üzerine sürülen tereyağın lezzetinide hiç tatmamış gibi hiç yememiş bilmiyormuş gibi aramıyorum. sanırım proteinlerin verdiği bir yan etki olsa gerek.. :1:

hepimize iyi dukanlar.... :64:

benimde 19 gün oldu seninle aynı durumdayız 5 kilo verdim giremdiğim kotlarıma giriyorum hatta bol geliyo arkdaşlarım farketmeye başladı ama ne yazıkki her gn döner kokusu sıcak simit kokusu gözleme kokusu vsvsvsvsv duymaktan ve kendimi kasmaktan ölecem sanırım :)))))))))))))) minik minik kaçamaklarım oluyor mecburiyetten işte çeyrek simitin yarısı gibi bugibi durumda daha çok su içip hareketimi braz daha arttırıyorum:))) kilo verdikçe motive oluyorum . pazartesi günü bozmak zorundayım kalabalık bir pikniğe gidiyoruz evet mangal tavuk sorun olmicak ama ya kısırlar pastalar böreklerr :))))))))

benimde 19 gün oldu seninle aynı durumdayız 5 kilo verdim giremdiğim kotlarıma giriyorum hatta bol geliyo arkdaşlarım farketmeye başladı ama ne yazıkki her gn döner kokusu sıcak simit kokusu gözleme kokusu vsvsvsvsv duymaktan ve kendimi kasmaktan ölecem sanırım :)))))))))))))) minik minik kaçamaklarım oluyor mecburiyetten işte çeyrek simitin yarısı gibi bugibi durumda daha çok su içip hareketimi braz daha arttırıyorum:))) kilo verdikçe motive oluyorum . pazartesi günü bozmak zorundayım kalabalık bir pikniğe gidiyoruz evet mangal tavuk sorun olmicak ama ya kısırlar pastalar böreklerr :))))))))

tebrikler golgicim evet aynı durumdayız :)))) yarın bende 1 günlüğüne bozuyorum heyecan var :56:

arkadaşlar merhaba..bende aranıza yeni katıldım ancak diyet yapmak için değil, sadece sizin diyetle ilgili geri dönüşümlerinizi takip edebilmek için..ben beslenme diyet uzmanıyım(diyetisyen).sormak istediğiniz sorulara cevap verebilirim..
ben diyetle ilgili tüm yayınları takip etmeye çalışıyorum ve dukanın kitabını da geçen sene alıp okumuştum..
şu aralar tek işim yazdıklarınızı okumak diyebilirim..sizin aldığınız sonuçlar bizim mesleğimiz açısından da çok önemli..umarım herkes zayıflar..

arkadaşlar merhaba..bende aranıza yeni katıldım ancak diyet yapmak için değil, sadece sizin diyetle ilgili geri dönüşümlerinizi takip edebilmek için..ben beslenme diyet uzmanıyım(diyetisyen).sormak istediğiniz sorulara cevap verebilirim..
ben diyetle ilgili tüm yayınları takip etmeye çalışıyorum ve dukanın kitabını da geçen sene alıp okumuştum..
şu aralar tek işim yazdıklarınızı okumak diyebilirim..sizin aldığınız sonuçlar bizim mesleğimiz açısından da çok önemli..umarım herkes zayıflar..

hoşgeldiniz ... bizim genel sorunumuz yulaf kepeği .. bunun yerine alternatif bir ürün önermeniz mümkün mü ?

meyve ve sebze yiyemiyorum malum atak evresinde yasak
ama iki gündür de hastayım ya da üç gün oldu yarın vizelerim başlıyo ben nasıl iyileşebilirim ki diyeti bozmadan ne yapabilirim?
multivitamin alıyorum perşembeden beri
dün de limon yedim bi tane sos olarak kullanımına izin vardı posasıyla yedim gitti ama meyve yemeden iyileşemezmişim gibi geliyo of bozup bi daha başlamak da istemiyorum ne yapmalıyım :14:
boğazımda ağrı vardı o geçti bugün de halsizlik var aşırı derecede bi de hapşırıp duruyorum :110::100::94:

hoşgeldiniz ... bizim genel sorunumuz yulaf kepeği .. bunun yerine alternatif bir ürün önermeniz mümkün mü ?

tabii ki yulaf kepeğinin alternatifleri var ancak özel bir diyet olduğu için yulaf kepeği harici herhangi bir ürün tüketilmesine izin verilmiyor..ben genelde danışanlarıma eti lifalif öneriyordum özellikleri yulaf kepeğiyle hemen hemen aynı ancak dediğim gibi bu diyette izin yok..bence bu yulaf kepeğine bu kadar takılmayın çünkü motivasyonunuzu düşürebilir. diyette en önemli unsurlardan biri psikolojik olarak rahat olmanızdır..birkaç aya kalmaz çok talep edildiği için mutlaka tr'e de gelecektir..

merhaba ozgyahmet burda olmaniz cok guzel sormak istedigim cok sey var
cevaplarsaniz sevinirim
bizim diyet protein agirlikli ve drum bu diyeti sagliksiz bulmustu ben yinede yapiyorum siz neler dusunuyorsunuz ic organlara hasar verebiliyor diye cok okudum spor ve bol su icilmesi zararlari engellermi ve diyette uzun sure meyve yok bir cok sey yasak bunu dogru buluyormusunuz
daha once diyetisyene gitmistim oda ayni sekilde saglikli degil demisti bu bir fransiz drun diyeti bende fransada yasiyorum ve burdaki drlar ve diyetisyenler onermiyor bu diyeti
ama cok iyi kilo verdiriyor vede doyana kadar yeniliyor olcu yok ben yaklasik 6-7 kilo vermisim ama sanki cok daha fazla vermisim gibi gorunuyor
simdiden tesekkurler
meyve ve sebze yiyemiyorum malum atak evresinde yasak
ama iki gündür de hastayım ya da üç gün oldu yarın vizelerim başlıyo ben nasıl iyileşebilirim ki diyeti bozmadan ne yapabilirim?
multivitamin alıyorum perşembeden beri
dün de limon yedim bi tane sos olarak kullanımına izin vardı posasıyla yedim gitti ama meyve yemeden iyileşemezmişim gibi geliyo of bozup bi daha başlamak da istemiyorum ne yapmalıyım :14:
boğazımda ağrı vardı o geçti bugün de halsizlik var aşırı derecede bi de hapşırıp duruyorum :110::100::94:

barrocum gecmis olsun canim sagligin daha onemli diyeti bozmak istemiyorsan bitki caylari ic bari

arkadaşlar ben size yazdığım linkten 2 adet ödeme yapmıştım bu arada kuzenim falanda istedi bizim paketler 7 ye çıktı yani kaldı 10 kuzenim bu akşam aksilik olmassa buluşup elden alacak durum nedir ben size tekar yazacağım ama isterseniz irtibat kurun bayanla ayırsın 20 paket yolda gelecek varmış önümüzdeki ayda gidip getirecekmiş bu arada bayağı ilgili bir bayan telefon açıp bilgide verdi büyük fırsat oldu bu çünkü dukan ın elindeki kepek sonuçta her kepek aynı değil siz ayırmasını rica edin zaten hafta sonu giriyor araya bende size durumu bildiririm alırsınız çok arayanlar alamazsa üzülürüm gerçekten sonuçta burayı okuyan herkes irtibat kuracak

canım bende ıstıyorum hemde 3-5 kutu falan ama ozelden mesaj atmak hakkım yokmus henuz sen bana maılını yada cebını atsan ozelden versen satan bayanın yada ben maılımı yazayım ama ulu orta maıl yazabılıomuyuz bılmıorum

merhaba ozgyahmet burda olmaniz cok guzel sormak istedigim cok sey var
cevaplarsaniz sevinirim
bizim diyet protein agirlikli ve drum bu diyeti sagliksiz bulmustu ben yinede yapiyorum siz neler dusunuyorsunuz ic organlara hasar verebiliyor diye cok okudum spor ve bol su icilmesi zararlari engellermi ve diyette uzun sure meyve yok bir cok sey yasak bunu dogru buluyormusunuz
daha once diyetisyene gitmistim oda ayni sekilde saglikli degil demisti bu bir fransiz drun diyeti bende fransada yasiyorum ve burdaki drlar ve diyetisyenler onermiyor bu diyeti
ama cok iyi kilo verdiriyor vede doyana kadar yeniliyor olcu yok ben yaklasik 6-7 kilo vermisim ama sanki cok daha fazla vermisim gibi gorunuyor
simdiden tesekkurler

barrocum gecmis olsun canim sagligin daha onemli diyeti bozmak istemiyorsan bitki caylari ic bari

sağlıklı beslenme açısından olması gereken besin gruplarını tam olarak karşılamıyor tabiki ancak bende danışanlarımda protein açısından bol bir diyet veriyorum..ancak size en büyük tavsiyem günde en az 2-2,5 lt su içmeniz..en önemlisi bu..ve ltf dukanın dediği gibi light kolaları gazozları kahveleri sudan saymayın..çünkü bunlar diüretik olduklarından vücuttan su kaybı sağlarlar dolayısıyla atık maddeler tamamen vücuttan atılmazlar..iç organlarınızı korumanız için bu çok gerekli..
karbonhidrat açığınızın yulaf veya buğday kepeğinden karşılayabilirsiniz vitamin ve mineralleri de doktorunuza danışarak ek destek alabilirsiniz..
diyete başlamadan önce mutlaka kan tahlili yaptırın en azından bir biyokimya mutlaka bakılsın çünkü böbrek ve karaciğer fonksiyonlarını etkileyen bir durum size kilolu olmaktan daha çok zarar verecektir..
forumdaki arkadaşlara diyet hakkında olumsuz bir yorum yapamam çünkü diyet esnasında kişiler söylenen en ufak olumlu olumsuz şeyden çok etkilenirler..bu yüzden aylık tahlillerinizi yaptırmanız hem içinizi rahatlatacak hem de ters giden bir durum olması halinde hemen müdahale edilebilecek (hastane olmasına gerek yok en yakın sağlık ocaklarında bile yaptırabilirsiniz.)

ya delırıcem bu sahıbınden coma uye olamıyorum maıl adresımı kabul etmıyor aptallar ya acilen ordakı yulaf kepeği satıcısının adresı lazım bana elındekıler bıtmeden lutfen bırı yazsın ozelden ssoeil orda mısın yada bayan satıcının adresını bilen bırı lutfen

değirmen den aldığım öğütülmüşü.ve evet arkadaşların daha önce belirttiği gibi tadı var.zaten orası yıllardır alışveriş yaptığım bir mekan.(ama adına dikkat etmemişim şimdiye kadar)kesinlikle sözüne güvenilir insanlar.zaten kendileri yapıyorlarmıç.neredeyse beyaza yakın bir renkte.hafif kremsi

sağlıklı beslenme açısından olması gereken besin gruplarını tam olarak karşılamıyor tabiki ancak bende danışanlarımda protein açısından bol bir diyet veriyorum..ancak size en büyük tavsiyem günde en az 2-2,5 lt su içmeniz..en önemlisi bu..ve ltf dukanın dediği gibi light kolaları gazozları kahveleri sudan saymayın..çünkü bunlar diüretik olduklarından vücuttan su kaybı sağlarlar dolayısıyla atık maddeler tamamen vücuttan atılmazlar..iç organlarınızı korumanız için bu çok gerekli..
karbonhidrat açığınızın yulaf veya buğday kepeğinden karşılayabilirsiniz vitamin ve mineralleri de doktorunuza danışarak ek destek alabilirsiniz..
diyete başlamadan önce mutlaka kan tahlili yaptırın en azından bir biyokimya mutlaka bakılsın çünkü böbrek ve karaciğer fonksiyonlarını etkileyen bir durum size kilolu olmaktan daha çok zarar verecektir..
forumdaki arkadaşlara diyet hakkında olumsuz bir yorum yapamam çünkü diyet esnasında kişiler söylenen en ufak olumlu olumsuz şeyden çok etkilenirler..bu yüzden aylık tahlillerinizi yaptırmanız hem içinizi rahatlatacak hem de ters giden bir durum olması halinde hemen müdahale edilebilecek (hastane olmasına gerek yok en yakın sağlık ocaklarında bile yaptırabilirsiniz.)

Bugün 19. günümün sonuna geldim ve ilk Atak evresini 7 gün boyunca uyguladım , bu süre zarfında ciddi bir iştahsızlık yaşadım . Tavuk , hindi ve dana eti başta olmak üzere 7 gün boyunca sarısı ile birlikte yumurta ve bol bol lor peyniri tükettim. ( hepside yağsız ) Özellikle saf protein günlerimde yaşadığım bu iştahsızlık beraberinde acıktığımı hissedemediğimden dolayı uzun saatler boyunca birşey yemeden durmama sebep oldu.

Protein yüklenmesinin bu denli iştahsızlık yapması dolayısı ile diyet sürecininde zorluk çekmeden devam edilmesini sağladı.

Sizce bu durum vücut dengesinin ileriye dönük bozulmasına sebep olur mu? ( Ayrıca vitaminsiz kaldığımıda hissediyorum ) Bu beslenme programını benim gibi en az 4-5 ay devam ettirecekler için en büyük risk yeteri kadar su içmemek ve beraberinde gelecek olan sağlık sorunları olabilir mi?

Özellikle böyle bir protein ağırlıklı beslenme programında sebzeleri sınırlı tüketip ideal kilomuza ulaşana kadar meyvelerden mahrum kaldığımız için vitamin eksiliğimiz ortaya çıkıyor.Çünkü ben dahil özellikle diyete başladığımız ilk hafta birçoğumuz ciddi bir halsizlik hissettik.

Dukan haftada 1-2 defa c vitamini alınmasını öneriyor. Eczanelerde satılan multi vitamin takviyerinden haftada 2-3 gün kullanıldığında dukan diyetinin gidişatını etkiler mi sizce ? Yoksa sadece B 6 -B 12 yada C vitamini kapsülleri yeterlimi? Ne düşündüğünüzü paylaşırsanız memnun oluruz.

ne içeyim meyve çayı meyve yerim normalde bol bol ama o da mümkün değil ve bu atağı tekrar yapamam yani 4 günü geçmişken bozmak istemiyorum

cnm geçmiş olsun.ıhlamur ve ekinezya içebilirsin.boğazın acıdığı için aşırı kaynar olarak içme dahada tahriş edip fena yapıyolar:68: eğer viks ten rahatsız olmuyosan akşam yatarken boynuna bademciklerin oldugu yere dısarıdan sür tülbent gibi yumasak bıseylede sar sabaha baya farkeder.

Back