canım cok saol bılgıler ıcın dukana mail attım hemen ıcerık yazın vs dıe ama gerı donmedıler ınsallah benımkıde gecte olsa sorunsuz gelır elıme
bu arada vermıssın kıloları gozun aydın ınsallah bende hedefıme ulastıgımı gorucem sızler gıbı
ha bırde gojı ebryy burdan aldım tadı guzel sevdım ınsallah kabızlıga yararda kılolar daha cabuk gıder
İnşallah başlayacağım canım, bende istiyorum. temmuz ayında düğün var kuzenimin. o yüzden vermem lazım. tartıda 78,5 kiloyum en az 65 olmalıyımki farketsin...daha öncede çıkmıştı gazetede bende görmüştüm kitapçıda gazete de falan görünce almıştım kitabı :) senide en kısa zamanda aramıza tekrardan bekliyoruz 1 kilo gelmesi sevindirici aslında diyetin yarım kaldı dukan böyle bir durumda tekrar başa döner yada daha fazla kiloda alabilirsiniz diyordu
barrocum şimdiden hoşgeldin aramıza :)) ben başlayalı bugün tam olarak dile kolay 2 hafta oldu ve tam olarak 4 kilo yağ yandı bitti kül olduyavaştan yüzümün ana hatları çıkmaya başladı bile hepimiz için nice yağ yakımına diyelimmm
Kızlar buarada bazı marketlere Oat Bran adında siyah teneke kutuda yulaf ezmesi gelmiş. Türkçe etiketinde ezme diyor ama acaba kepek olabilir mi ? Fiyatı 19.90
Mantıken yabancı marka yulaf ezmesini getirip 20 liradan satmak çok saçma çünkü yerli markalarda yulaf ezmesi zaten var... 3-4 liralık yulaf ezmelerinin yanında 20 liraya o ürünüde koymuşlar. enteresan
barrocum şimdiden hoşgeldin aramıza :)) ben başlayalı bugün tam olarak dile kolay 2 hafta oldu ve tam olarak 4 kilo yağ yandı bitti kül olduyavaştan yüzümün ana hatları çıkmaya başladı bile hepimiz için nice yağ yakımına diyelimmm
canım ya sen spor yaptınmı.nasıl gitti bu kadar kolay 4 kilo
hiiiiiii ne güzel çok sevindim inşallah böyle devam eder ama ben bi çok kez diyet yaptığımdan baya yavaş gidiyo kilolar 10 kilo verdim bi 10 kilo daha versem şahane oluryansın yağlar
aaaaaaaaaaaaaaaa nerdeee istanbuldayım ben gezdim dolaştım bulamadım teeeeeee macaristanlardan geldi iki paket o da mincik mincik taneleri sanki olması gereken değil gibi ama bizdeki saman türevinden iyidir yine de. nerdeyse yerini söyleyin ben alırım yurt dışındakilerin kafasını şişirmektense ne olduğunu da duyururum burdan herkese
hiiiiiii ne güzel çok sevindim inşallah böyle devam eder ama ben bi çok kez diyet yaptığımdan baya yavaş gidiyo kilolar 10 kilo verdim bi 10 kilo daha versem şahane oluryansın yağlar
aaaaaaaaaaaaaaaa nerdeee istanbuldayım ben gezdim dolaştım bulamadım teeeeeee macaristanlardan geldi iki paket o da mincik mincik taneleri sanki olması gereken değil gibi ama bizdeki saman türevinden iyidir yine de. nerdeyse yerini söyleyin ben alırım yurt dışındakilerin kafasını şişirmektense ne olduğunu da duyururum burdan herkese
tatlım ben aksatmadan her akşam spor yaptım haftada en az 5 günde terleme eşofmanı ile yaptım sporu vıcık vıcık :)) emin ol faydası oluyor.
yalnız kilo verdikçe bacaklarımda selülitli bir görüntü oluşmaya başladı niye böyle oldu
migroslarda mı var aaaaaa ben nasıl görmedim ki acaba her şubesine mi göndermiyorlar ki maltepe sahildekinde yoktu idealtepe sahilde de yoktu namlı marketi de ilk kez duyuyorum doğrusunu söylemek gerekirse
acaba oat bran mı yanlış yulaf ezmesi mi ama bence türkçesinde hata vardır çünkü yulaf ezmesi aktarlarda falan da var yabancısını getirmezler onun o kadar fiyata yani sanırım
niye öyle oldu ki acaba .aslında spor ıyı gelir selülite.belkı devam edınce selülit azalır.süreç böyledir.hangi sporu ne kadar süre yapıyosun canım.
açık açık yulaf ezmesi yazdıkları için çokda incelemedim ne gerek varki yabancı marka ezmeye düşüncesi ile 2 markettede elime aldım aldım bıraktım :)) ortalama 15 cm boyunda siyah renk teneke kutuda ve 2 gün önce yoktu bugün gördüm migrostada 2-3 tane vardı namlı markettede 2 teneke vardı, fazla dizmemişler yani. süte katılıp lapa yapılabilir vs gibi açıklamalar ve faydaları yazıyordu :)
bende anlamadım ve üzüldüm hemde geniş bölgelere yayıldı inşallah zamanla azalırlar. genelde pedal çeviriyorum ve biraz karın kaslarını çalıştıran hareketlerden yapmaya çalışıyorum ve birazda yarım mekik :) ortalama her akşam 45 dk sürüyor. terleme eşofmanı ile yapınca çok terliyorsun.
canım bende ip atlamaya çalışıyorum.yanca 300 tane günde.işe yarar mı bilmem.bakalım.dukan diyeti kitabı elımde yok.cokta merak ettım sızı okuyunca.ınternetten bulamıyorum heralde
açık açık yulaf ezmesi yazdıkları için çokda incelemedim ne gerek varki yabancı marka ezmeye düşüncesi ile 2 markettede elime aldım aldım bıraktım :)) ortalama 15 cm boyunda siyah renk teneke kutuda ve 2 gün önce yoktu bugün gördüm migrostada 2-3 tane vardı namlı markettede 2 teneke vardı, fazla dizmemişler yani. süte katılıp lapa yapılabilir vs gibi açıklamalar ve faydaları yazıyordu :)
bakarım tekrar migrosa var mı diye ama bugün gittim orda nasıl olsa yok diye bakmadım hiç keşke baksaymışım belki de vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?