• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok ilginç bende ciddi selülit vardı bu diyetle yarıdan fazlası gitti hatta sizlerede sorayım derken senin yorumunu gördüm farklı bir sebeb olabilir belki arkadaşımdada selülitlerde ciddi azalma oldu

tatlım ben aksatmadan her akşam spor yaptım haftada en az 5 günde terleme eşofmanı ile yaptım sporu vıcık vıcık :)) emin ol faydası oluyor.

yalnız kilo verdikçe bacaklarımda selülitli bir görüntü oluşmaya başladı niye böyle oldu :(

Kilolar fazla olunca diz kapağıma zarar vermemek için ip atlayamıyorum ben :( kollar içinde çok faydalı inş kısa zamanda faydalarını görürsün :) üzerimden 10 kg daha atabilirsem bende ip atlayacağım muhakkak :) ama inanırmısın o günler hayal gibi geliyor bakalım ne olacak herşeyden önce sağlık olsun :)

ben kitapyurdundan almıştım kitabı indirimide vardı :) oradan alabilirsin sanıyorum hayatım boyunca aldığım en faydalı kitap oldu :16:

valla anladığım kadarıyla başarabılecek birisin.bence hayal gelmesın.nıce ınsanlar var burda hayal gıbı seylerı basarmışlar.darısı bızlere ınsallah

ben yarın fırsat bulursam migrosa gidip bakacagım bende orjinal yulaf kepeği var karşılaştırırım gramajı ne acaba dikkat ettinmi birde bu kadar aranan ürünü yulaf ezmesi diye yazmazlar diyorum çünkü daha önce bir arkadaş migrosu böyle bir ürün aradığımız konusunda bilgilendirmişti yulaf kepeğinin orijinali yulaf ezmesinin daha ufaltılmışı gibi tadıda benziyor ben macro dahil tüm marketlerdeki neredeyse olabilecek tüm ürünleri incelemiştim acaba farklı isimle satılıyor olabilirmi diye ama yoktu hiçbiryerde hatta şimdi migrosun sitesine bakayım bir belki eklemişlerdir

Kızlar buarada bazı marketlere Oat Bran adında siyah teneke kutuda yulaf ezmesi gelmiş. Türkçe etiketinde ezme diyor ama acaba kepek olabilir mi ? Fiyatı 19.90

Mantıken yabancı marka yulaf ezmesini getirip 20 liradan satmak çok saçma çünkü yerli markalarda yulaf ezmesi zaten var... 3-4 liralık yulaf ezmelerinin yanında 20 liraya o ürünüde koymuşlar. enteresan :19:

ben yarın fırsat bulursam migrosa gidip bakacagım bende orjinal yulaf kepeği var karşılaştırırım gramajı ne acaba dikkat ettinmi birde bu kadar aranan ürünü yulaf ezmesi diye yazmazlar diyorum çünkü daha önce bir arkadaş migrosu böyle bir ürün aradığımız konusunda bilgilendirmişti yulaf kepeğinin orijinali yulaf ezmesinin daha ufaltılmışı gibi tadıda benziyor ben macro dahil tüm marketlerdeki neredeyse olabilecek tüm ürünleri incelemiştim acaba farklı isimle satılıyor olabilirmi diye ama yoktu hiçbiryerde hatta şimdi migrosun sitesine bakayım bir belki eklemişlerdir

şimdi baktım 500 gram migros sanal marketi aç ve şube olarak beylikdüzünü seç o şubede var görünüyor :)) diğer şubelere eklememişler sanırım beylikdüzünü seçince buldum

yulaf ezmesi demişler :44:

sevgili caponkedi benım verecek 33 kılom var daha beterını gorursen daha cok gaza gelırsın belkı benımde eyluk ekım gıbı guclendırmeye gecmem gerekıyo hesaplamalarıma gore bakalım gorucez

süperrr başladınmı sonrası geliyor....
inan ben deli gibi yemeyi seven ciddi anlamda bir oburken bunu yapabiliyorken herkes yapar .
şimdi ağustos sonunda 60 olmayı planlıyorum.30 kg ile 33 kg arasında fark yok benim 20 günde 30 dan 23 e düştü vermem gereken kg. arkandayım destekliyorum. yaz sonunda görücez sonuçlarımızı :D:66:

Öncelikle tebrik ederim ve inşallah kalıcı olur verdiklerin, bir daha geri almazsın.
Bende 86 kg den başladım ve 68 olmak istiyorum. Ne kadar sürede verdin.Bir de boyun kaç ideal kilon 68 mi ? çok sordum galiba. :37::37::37::37::17::17:

teşekkürler oncelıkle 86dan 74 kiloya akupunktur ve dıyetle ındım.dukan dıyetıyle tanısmamıstım.sonucta dıyet yapınca ıstahı kapatacak ek destek sart.sonra 74 te bır sene dolastım.cunku odul gunlerı yapıyordum kacamaklarım cok oluyordu. sonra dukana basladım 8 martta.atakta 2 kılo verdım.ama bozdum.sonra 3 gunluk atak artı seyırın 2.haftasındayım. boyum 1.70. veee bugun 68.4 ü gördüm hala inanamadım:66: bugun sebze gunum yarın almaktan cok korkuyorum:) yanı ben seyırde haftada 1 kılo verıyorum.oncekı dıyetımde tek fark ıse gunde 3 dılım ekmek,haftada bır sutlu tatlı,haftada bır odul gunu.tabı 2ser kasık pılav makarnaya ızın vardı yanı klasık dıyet.onunla mıdemı kuculttum.ama dukan dıyetınde akupunktura gerek kalmıyor cunku sınırsız yıyebılıyorsun. yanı uzun bır surec beklıyor senı.ama yılma.daha ben 8 kılo vermek ıstıyorum:)))

çok ilginç bende ciddi selülit vardı bu diyetle yarıdan fazlası gitti hatta sizlerede sorayım derken senin yorumunu gördüm farklı bir sebeb olabilir belki arkadaşımdada selülitlerde ciddi azalma oldu

benimde selülitlerim oldukça fazla gitti ki ben spor yapmıyorum sadece işe giderken bir durak önce inip yürüyorum 15 dk

linkleri inceledim ama yulaf ezmesi bu aynı sitede yulaf kepeği var ama oda gevrek şeklinde besin değerlerini karşılaştırdığında dukanın önerdiğiyle aynı degil mesela bunda 7gr protein var diyor dukanınkinde 17.4 yinede ilk fırsatta migrosa gidip bakacağım akşam migrosun sanal marketine bakmıştım yoktu orada

Welcome to Quaker Oats işte bu markaydı iki markettede gördüğüm yalnız 19.90 bir markette diğer markette ise fiyat farkı vardı yine 90 lı bir şeydi :)))

şuna benziyordu Quaker Oats Price, Features, Deals, Offers, Reviews, Images, Videos

Gallery sekmesine tıklayın işte o teneke :)))

$before_after_agathe22.jpg kızlar bakın dukanın sitesinden aldım bu resmi dukan la zayıflamış buna baka baka epey gaza gelmiştim tabi bunun kadar zayıf olmak istemem de başarısı çok güzel :46::46::46::46::46:

YULAF EPEĞİ ÇIRPINIŞLARINA DEVAM
kızlar biriniz kanadada 1.5 euro heryerde var ama bu kadar onemli oldugunu bilmiordum falan yazmıs arkadasım marka ismi verebilir misin yine oat bran olarak mı gecıyor kanadada ve her markette bulunabillirmi cevap yazabilirmisin tşk

bugün başladım nihayet sabah tartıldım 69.8 dim kepekli krep yaptım tavukla yedim süt içtim bi de arada tekrar tavuk yedim ama kepek çok tok tutuyomuş gerçektende pek zorlanmadım ama sürekli tavuk yiyeceğimi duyunca annem gıdaklama da bari dedi :9:

sürekli tavuk yemek zorunda değilsin sabahdamı tavuk yedin böyle bıkarsın bir süre sonra diyet çekilmez olur kepeği nereden aldın ?

bugün başladım nihayet sabah tartıldım 69.8 dim kepekli krep yaptım tavukla yedim süt içtim bi de arada tekrar tavuk yedim ama kepek çok tok tutuyomuş gerçektende pek zorlanmadım ama sürekli tavuk yiyeceğimi duyunca annem gıdaklama da bari dedi :9:

Son düzenleme:
sürekli tavuk yemek zorunda değilsin sabahdamı tavuk yedin böyle bıkarsın bir süre sonra diyet çekilmez olur kepeği nereden aldın ?

sabah tavuk peynir bi de krep yedim ama bıkmam sanmıyorum tavuktan bıkacağımı bugünde hindi aldım onu yapıyorum bakalım balık da istiyorum aslında ama bizim evde balık hiiiiiiiiç pişmez kokusuna da dayanamam koku çıkarmadan pişirmem mümkün müdür ki gerçi okula götüremem balığı yani

Back