- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
bugün itibariyle 59.7 ye inmiş bulunmaktayımyani bu diyete başladığımda ilk hedefim olan 60 ın altına ay sonuna kadar devam etme kararı aldım 2. hedef 57 ay sonuna kadarda bunu veririm inşallah birdaha uğraşmam bu hafta kutlamamı yapacagım şimdi kutlama olarak ne yesem bilemedim serbest bırakınca birşeyde istemiyor insanın canı tabi bu kutlama kaçamak olacak ama ben zaten haftada 1 ögün kaçamak yaparak devam edecegim o kadarınıda hakettim artk
cok guzel ssoleil cim ya valla imrendim sanaa ben hala 60 ta tikali kaldim
sanirim sabah kacamaklarim yuzunden veremiyorum
birde carsamba regl gunum onunda etkisi vardir
hani 5 li rakamlari gorsem psikolojik olarak rahatliycam daha bir azimle devam edicem
kaçamak yapmak istediginizde sebze günlerini tercih etmenizi öneriyorum ertesi gün protein olduğu için artan kilo direk gidiyor hatta üstünede veriyosunuz tabi bu diyetin ilk günleri için değil 1,5 ay dolduktan sonra kaçamak yapmak ve onları vermek çok kolay oldu ilk ay böyle değildi herkese bol kilo vermeler darısı başınıza
banada sisko deyiin :26:60 in altina inemiyorum bir turluuHEPİMİZ "ŞİŞKO"YUZ :)
belki zamanında yüzüme vurulsaydı "şişko"luğum şimdiye mankendim... aileme ve tüm arkadaşlarıma küsüm şuandan itibaren... geleceğimle oynadılar
banada sisko deyiin :26:60 in altina inemiyorum bir turluu
belki hirs yaparimda veririm
her goren cok zayiflamissin diyor ya motivasyonumu kaybettim bu yuzden
offff siskoyum ben siskoooo
ben de şişkoyum ve artık şişko olarak yoluma devam etmek istemiyorum, çevremdekiler 5 kilo versen yeter diyorlar oysa kilo fazlam en az 15 kg ! ( boy kilo oranına göre 23 ! ) nerede durmam gerektiğini çok iyi biliyorum. şimdi bırakırsam bir daha hiç başlayamayabilirim. hayatım boyunca gerçek yüz hatlarımı hiç göremedim , yanaklarım yüzümü hep kapladılar, devam edersem yoluma belkide ilk defa gerçek yüz hatlarımı aynada görebileceğim. Yaşamayan bilemez , yaşamayan anlayamaz hele hele artık yeter zayıfladın diyenler hiç anlayamaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar mrb bu dukan diyeti ne ya.uzun mu sürüyo.kitap internette varmı nasıl bulacaz.yardım edermisiniz bana
kitapçılarda var alabilirsin vermek istediğin kiloya göre değişiyor zaman ama eğer ömür boyu kilonu korumak niyetindeysen o zaman ömür boyu sürüyor diyebilirizönceki sayfaları okursan kitaba bile ihtiyaç duymayabilirsin
4 aşaman olacak
1. atak vermek istediğin kiloya göre gün belirleyeceksin 3 5 7 10 gibi
2. seyir istediğin kiloya ulaşana dek sürecek
3. güçlendirme vermiş olduğun kiloyu 10 la çarpacaksın kaç gün çıkarsa o kadar koruma diyetin olucak
4. koruma ömür boyu aynı kiloda kalmak için perşembe günleri sadece protein tüketeceksin
süresi bundan ibaret
Sana sonuna kadar katılıyorum yaşamayan bilemez...beni gören herkes yüzün çok güzel biraz versen yeter diyor...yıllardır ben böylede iyiyim diyerek gezdim.ama şimdi bi karar verdim ağustos sonunda 60 kg olucam.kendimi çirkin hissettiğimden veya kimse bana zayıfla dediği için değil sırf istediğimde yapabileceğimi göstermek istiyorum. ve daha 19 günde 6,5 kg dan kurtuldum bile.böyle bir başlangıçtan sonra hiç bi şekilde bozmayı düşünmüyorum diyetimi. kaldı 23,5 kg. çok mu? bu motiveyle söylüyorum DEĞİL !
BOŞVER DİYENLERE,YAPAMAZSIN DİYENLERE İNAT UMARIM HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞIRIZ.BAŞARMA HİSSİ ZAYIF OLMA DUYGUSUNDAN DAHA GÜZEL
cevap verdiğin için cok teşekkür ederim canım.saolasın
bugün 3.günüm.başladığımda 70.5 geliyordum.bugün 69.0 yanlız deneyimlilerden birşey öğrenmek istiyorum.kitabı aldım ama tam okuyamadım.atlayarak göz attığımdan kaçırdım.atak evresinde kuru soğan-maydanoz-baharat varmı.
dukan sana yolladığı posta şirketinin verdiği kodu ve linkini yollayacak siparişin kargoya verilince verdiği sitede siparişin yola çıktığı tarihi görebileceksin birde türkiyeye teslim edildiği tarihi bu süreç bende 17 gün sürdü aralarda paket nerelerde malesef göremiyorsun türkiyeye geldikten sonra ptt nin sayfasında posta takibinde yurtdışı gönderiler var oraya yine aynı kodu girerek postan nerede bilgisi olacak bende posta işleme merkezinde bekliyor olarak görününce baktım ki 1 hafta geçti hala beklemede aradım ptt dekiler çok saygısızca davarnıyorlar telefonda epey tartıştım gümrüğe takıldıda demediler eşim cumartesi bakmaya gitti o zaman ögrendik vermediler cumartesi dagıtım yok epey bir gürültü kopardıktan sonra pazartesi sonunda kargoyu alabildik bu arada aynı tarihlerde yine fransadan kardeşimden gelen 3 paket kepek sorunsuz 10 gün içinde elimize ulaştı o yüzden içerikten diye düşünüyorum çünkü kardeşimin daha önceki yolladığı kıyafet peynir çikolata derken yaklaşık 7 kiloyu bulan koliler de sorunsuz eve ulaşmıştı malesef sistem nasıl işliyor tam belli değil
sipariş geri giderse para ödeme durumu olurmu bilemiyorum ama yurtdışından alışveriş yaptığım siteler var mesela victorias secret diyelimki sipariş geri gitti posta ücretini kesip geri ödeme yapıyorlar hiç giden siparişle karşılaşmadım ama ptt nin buhar ettiği siparşlerim oldu sonuç hiç bişey yapamadım parasıda gitti çünkü karşı taraf sana postalamış belgesi kodu var ama burda ne olmuş belli değil benim dediğim şekilde takip edersen gitmesine engel olursun ptt sana gümrüklü kargon var diye kağıt yolluyor ama benimki biz siparişi aldıktan sonra geldi yani yaklaşık türkiyeye giriş yaptıktan 15 gün sonra falan
arkadaşlar sonunda verdım su 500 gramı. tam 69 oldum.yarın 68ı gorurum ınsallah. ınsallahhh yarın almamda 68i gorurum yıllar sonra.3 senedır bugunlerı bekledım.86 ıdım.sayılar yer degıstırcek 68 olacagım sonunda:) bugun sebze gunum ödul olarak karnıyarık pısırecegım kendıme tabı dukana uygun.bu arada fırın tepsı ıcın yaglı kagıt kullanan varmı o bır sorun yaratırmı dıyet ıcın. bu arada arada ben kaşar yıyorum tabı lıgt % 3 yag oranı hanı dıger urunlerdeki yaga gun ıcınde dikkat edip. bırdee meyvelı yogurt aldım sutas lıght yağ oranı% 0.08. karbonhıdrat 14. özel gunler ıcın kullanılabılırmı. deneyen varmı.
Sana sonuna kadar katılıyorum yaşamayan bilemez...beni gören herkes yüzün çok güzel biraz versen yeter diyor...yıllardır ben böylede iyiyim diyerek gezdim.ama şimdi bi karar verdim ağustos sonunda 60 kg olucam.kendimi çirkin hissettiğimden veya kimse bana zayıfla dediği için değil sırf istediğimde yapabileceğimi göstermek istiyorum. ve daha 19 günde 6,5 kg dan kurtuldum bile.böyle bir başlangıçtan sonra hiç bi şekilde bozmayı düşünmüyorum diyetimi. kaldı 23,5 kg. çok mu? bu motiveyle söylüyorum DEĞİL !
BOŞVER DİYENLERE,YAPAMAZSIN DİYENLERE İNAT UMARIM HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞIRIZ.BAŞARMA HİSSİ ZAYIF OLMA DUYGUSUNDAN DAHA GÜZEL
kızlar mrb bu dukan diyeti ne ya.uzun mu sürüyo.kitap internette varmı nasıl bulacaz.yardım edermisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?