• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bugun basladim,56.700 kilom..Bes gun tartilmayacagim..29 nisan da evlilik yildonumumuz ve ben 49 kilo olmak istiyorum cunku esime soylemistim..Isin kotu kismi kilosu az olanlar cok olanlara gore daha az veriyor..Ben 4 kilo vermeye raziyim:34:
Bugun haslanmis tuzsuz tavuk yedim,3 lt su ictim,yarim litre yesil cay ictim ve yogurt.Yatmadan once yulafli yogurt yerim biraz diye dusundum ama canim birsey yemek istemiyor.
yulafli tarifleri paylasirsaniz cok memnun olurum..Herkese Allah kolaylik ve irade gucu versin.

ben hepinizi takip ediyorum, internettende hep takip ediyorum ama daha kafamı toparlayıp başlayamadım şu merede:50:
amaşunu diyiim yaklaşık 1 aydır yapmıyorum ve acayip şeyler yedim ama açıkçası aldığım kilo 1 kg civarında. daha fazlası olmadı çok şükür. o yüğzden yerleşmeden başlamam lazım bir gazla.....

sabah kahvaltıdan yarım saat önce yiyordum şimdi ara sıra yiyorum ilk günkü meyve krizlerim bitti kabızlıkta yok artık bende işe yaradı birde kilo vermen durduğu zamanlarda yeme diyor dukan amca inşallah gelir gelmessede benim yaptığımı yapar alırsın dukan maillere 2 gün içinde falan cevap veriyor ama senin siparişi kargoya vermişlerdir benimkini ertesi gün kargoya verip mail yollamışlardı takip kodu falan evet ben verdim kiloyu ama ay sonuna kadar devam etcem 57 olmak istiyorum ilk 60 da bırakıp birkaç ay sonra tekrarlamayı düşünüyordum ama gaza geldim :) bu kadar kolay gidince kilolar toptan bitsin dedim inşallah sizlerde en kısa zamanda amacınıza ulaşırsınız

canım cok saol bılgıler ıcın dukana mail attım hemen ıcerık yazın vs dıe ama gerı donmedıler ınsallah benımkıde gecte olsa sorunsuz gelır elıme
bu arada vermıssın kıloları gozun aydın ınsallah bende hedefıme ulastıgımı gorucem sızler gıbı
ha bırde gojı ebryy burdan aldım tadı guzel sevdım ınsallah kabızlıga yararda kılolar daha cabuk gıder

daha öncede çıkmıştı gazetede bende görmüştüm kitapçıda gazete de falan görünce almıştım kitabı :) senide en kısa zamanda aramıza tekrardan bekliyoruz 1 kilo gelmesi sevindirici aslında diyetin yarım kaldı dukan böyle bir durumda tekrar başa döner yada daha fazla kiloda alabilirsiniz diyordu

daha öncede çıkmıştı gazetede bende görmüştüm kitapçıda gazete de falan görünce almıştım kitabı :) senide en kısa zamanda aramıza tekrardan bekliyoruz 1 kilo gelmesi sevindirici aslında diyetin yarım kaldı dukan böyle bir durumda tekrar başa döner yada daha fazla kiloda alabilirsiniz diyordu
İnşallah başlayacağım canım, bende istiyorum. temmuz ayında düğün var kuzenimin. o yüzden vermem lazım. tartıda 78,5 kiloyum en az 65 olmalıyımki farketsin...
dua edin bana da kafamı toparlayayım...

yarın itibariyle dukan diyetine başlıyorum inşallah bugün light süt yoğurt tavuk ve peynirimi aldım ama light ürünlerin fiyatları canımı sıktı yarım yağlı mı alsam bundan sonra diye düşünüyorum yüksek geldi bana fiyatları...
tavuğu balsamik sirke ve baharatlarla 2 saat bekletip ızgarada pişirdim tadı çok güzel oldu
5 gün atak yapmayı düşünüyorum incecik günler herkese :69:

Kızlar buarada bazı marketlere Oat Bran adında siyah teneke kutuda yulaf ezmesi gelmiş. Türkçe etiketinde ezme diyor ama acaba kepek olabilir mi ? Fiyatı 19.90

Mantıken yabancı marka yulaf ezmesini getirip 20 liradan satmak çok saçma çünkü yerli markalarda yulaf ezmesi zaten var... 3-4 liralık yulaf ezmelerinin yanında 20 liraya o ürünüde koymuşlar. enteresan :19:

barrocum şimdiden hoşgeldin aramıza :)) ben başlayalı bugün tam olarak dile kolay 2 hafta oldu ve tam olarak 4 kilo yağ yandı bitti kül oldu :52: yavaştan yüzümün ana hatları çıkmaya başladı bile :66: hepimiz için nice yağ yakımına diyelimmm :64:

hiiiiiii ne güzel çok sevindim inşallah böyle devam eder ama ben bi çok kez diyet yaptığımdan baya yavaş gidiyo kilolar 10 kilo verdim bi 10 kilo daha versem şahane olur :69: yansın yağlar :47:

Kızlar buarada bazı marketlere Oat Bran adında siyah teneke kutuda yulaf ezmesi gelmiş. Türkçe etiketinde ezme diyor ama acaba kepek olabilir mi ? Fiyatı 19.90

Mantıken yabancı marka yulaf ezmesini getirip 20 liradan satmak çok saçma çünkü yerli markalarda yulaf ezmesi zaten var... 3-4 liralık yulaf ezmelerinin yanında 20 liraya o ürünüde koymuşlar. enteresan :19:

aaaaaaaaaaaaaaaa nerdeee istanbuldayım ben gezdim dolaştım bulamadım teeeeeee macaristanlardan geldi iki paket o da mincik mincik taneleri sanki olması gereken değil gibi ama bizdeki saman türevinden iyidir yine de. nerdeyse yerini söyleyin ben alırım yurt dışındakilerin kafasını şişirmektense ne olduğunu da duyururum burdan herkese

Son düzenleme:
barrocum şimdiden hoşgeldin aramıza :)) ben başlayalı bugün tam olarak dile kolay 2 hafta oldu ve tam olarak 4 kilo yağ yandı bitti kül oldu :52: yavaştan yüzümün ana hatları çıkmaya başladı bile :66: hepimiz için nice yağ yakımına diyelimmm :64:

canım ya sen spor yaptınmı.nasıl gitti bu kadar kolay 4 kilo

canım ya sen spor yaptınmı.nasıl gitti bu kadar kolay 4 kilo

tatlım ben aksatmadan her akşam spor yaptım haftada en az 5 günde terleme eşofmanı ile yaptım sporu vıcık vıcık :)) emin ol faydası oluyor.

yalnız kilo verdikçe bacaklarımda selülitli bir görüntü oluşmaya başladı niye böyle oldu :(

hiiiiiii ne güzel çok sevindim inşallah böyle devam eder ama ben bi çok kez diyet yaptığımdan baya yavaş gidiyo kilolar 10 kilo verdim bi 10 kilo daha versem şahane olur :69: yansın yağlar :47:

aaaaaaaaaaaaaaaa nerdeee istanbuldayım ben gezdim dolaştım bulamadım teeeeeee macaristanlardan geldi iki paket o da mincik mincik taneleri sanki olması gereken değil gibi ama bizdeki saman türevinden iyidir yine de. nerdeyse yerini söyleyin ben alırım yurt dışındakilerin kafasını şişirmektense ne olduğunu da duyururum burdan herkese

barrocum migroslarda gördüm birde namlı markette var etiket fiyatı 19.90 ama Türkçe etiketinde yulaf ezmesi yazıyor malesef. çeviri hatası olabilir mi bilemiyorum :74:

barrocum migroslarda gördüm birde namlı markette var etiket fiyatı 19.90 ama Türkçe etiketinde yulaf ezmesi yazıyor malesef. çeviri hatası olabilir mi bilemiyorum :74:

tatlım ben aksatmadan her akşam spor yaptım haftada en az 5 günde terleme eşofmanı ile yaptım sporu vıcık vıcık :)) emin ol faydası oluyor.

yalnız kilo verdikçe bacaklarımda selülitli bir görüntü oluşmaya başladı niye böyle oldu :(

niye öyle oldu ki acaba .aslında spor ıyı gelir selülite.belkı devam edınce selülit azalır.süreç böyledir.hangi sporu ne kadar süre yapıyosun canım.

migroslarda mı var aaaaaa ben nasıl görmedim ki acaba her şubesine mi göndermiyorlar ki maltepe sahildekinde yoktu idealtepe sahilde de yoktu namlı marketi de ilk kez duyuyorum doğrusunu söylemek gerekirse
acaba oat bran mı yanlış yulaf ezmesi mi ama bence türkçesinde hata vardır çünkü yulaf ezmesi aktarlarda falan da var yabancısını getirmezler onun o kadar fiyata yani sanırım :27:

migroslarda mı var aaaaaa ben nasıl görmedim ki acaba her şubesine mi göndermiyorlar ki maltepe sahildekinde yoktu idealtepe sahilde de yoktu namlı marketi de ilk kez duyuyorum doğrusunu söylemek gerekirse
acaba oat bran mı yanlış yulaf ezmesi mi ama bence türkçesinde hata vardır çünkü yulaf ezmesi aktarlarda falan da var yabancısını getirmezler onun o kadar fiyata yani sanırım :27:

açık açık yulaf ezmesi yazdıkları için çokda incelemedim ne gerek varki yabancı marka ezmeye düşüncesi ile 2 markettede elime aldım aldım bıraktım :)) ortalama 15 cm boyunda siyah renk teneke kutuda ve 2 gün önce yoktu bugün gördüm migrostada 2-3 tane vardı namlı markettede 2 teneke vardı, fazla dizmemişler yani. süte katılıp lapa yapılabilir vs gibi açıklamalar ve faydaları yazıyordu :)

niye öyle oldu ki acaba .aslında spor ıyı gelir selülite.belkı devam edınce selülit azalır.süreç böyledir.hangi sporu ne kadar süre yapıyosun canım.

bende anlamadım ve üzüldüm hemde geniş bölgelere yayıldı inşallah zamanla azalırlar. genelde pedal çeviriyorum ve biraz karın kaslarını çalıştıran hareketlerden yapmaya çalışıyorum ve birazda yarım mekik :) ortalama her akşam 45 dk sürüyor. terleme eşofmanı ile yapınca çok terliyorsun.

açık açık yulaf ezmesi yazdıkları için çokda incelemedim ne gerek varki yabancı marka ezmeye düşüncesi ile 2 markettede elime aldım aldım bıraktım :)) ortalama 15 cm boyunda siyah renk teneke kutuda ve 2 gün önce yoktu bugün gördüm migrostada 2-3 tane vardı namlı markettede 2 teneke vardı, fazla dizmemişler yani. süte katılıp lapa yapılabilir vs gibi açıklamalar ve faydaları yazıyordu :)

bende anlamadım ve üzüldüm hemde geniş bölgelere yayıldı inşallah zamanla azalırlar. genelde pedal çeviriyorum ve biraz karın kaslarını çalıştıran hareketlerden yapmaya çalışıyorum ve birazda yarım mekik :) ortalama her akşam 45 dk sürüyor. terleme eşofmanı ile yapınca çok terliyorsun.

canım bende ip atlamaya çalışıyorum.yanca 300 tane günde.işe yarar mı bilmem.bakalım.dukan diyeti kitabı elımde yok.cokta merak ettım sızı okuyunca.ınternetten bulamıyorum heralde

canım bende ip atlamaya çalışıyorum.yanca 300 tane günde.işe yarar mı bilmem.bakalım.dukan diyeti kitabı elımde yok.cokta merak ettım sızı okuyunca.ınternetten bulamıyorum heralde

Kilolar fazla olunca diz kapağıma zarar vermemek için ip atlayamıyorum ben :( kollar içinde çok faydalı inş kısa zamanda faydalarını görürsün :) üzerimden 10 kg daha atabilirsem bende ip atlayacağım muhakkak :) ama inanırmısın o günler hayal gibi geliyor bakalım ne olacak herşeyden önce sağlık olsun :)

ben kitapyurdundan almıştım kitabı indirimide vardı :) oradan alabilirsin sanıyorum hayatım boyunca aldığım en faydalı kitap oldu :16:

bakarım tekrar migrosa var mı diye ama bugün gittim orda nasıl olsa yok diye bakmadım hiç keşke baksaymışım belki de vardı

Back