- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
bugün itibariyle 59.7 ye inmiş bulunmaktayım yani bu diyete başladığımda ilk hedefim olan 60 ın altına ay sonuna kadar devam etme kararı aldım 2. hedef 57 ay sonuna kadarda bunu veririm inşallah birdaha uğraşmam bu hafta kutlamamı yapacagım şimdi kutlama olarak ne yesem bilemedim serbest bırakınca birşeyde istemiyor insanın canı tabi bu kutlama kaçamak olacak ama ben zaten haftada 1 ögün kaçamak yaparak devam edecegim o kadarınıda hakettim artk
cok guzel ssoleil cim ya valla imrendim sanaa ben hala 60 ta tikali kaldim
sanirim sabah kacamaklarim yuzunden veremiyorum
birde carsamba regl gunum onunda etkisi vardir
hani 5 li rakamlari gorsem psikolojik olarak rahatliycam daha bir azimle devam edicem
kaçamak yapmak istediginizde sebze günlerini tercih etmenizi öneriyorum ertesi gün protein olduğu için artan kilo direk gidiyor hatta üstünede veriyosunuz tabi bu diyetin ilk günleri için değil 1,5 ay dolduktan sonra kaçamak yapmak ve onları vermek çok kolay oldu ilk ay böyle değildi herkese bol kilo vermeler darısı başınıza
banada sisko deyiin :26:60 in altina inemiyorum bir turluuHEPİMİZ "ŞİŞKO"YUZ :)
belki zamanında yüzüme vurulsaydı "şişko"luğum şimdiye mankendim... aileme ve tüm arkadaşlarıma küsüm şuandan itibaren... geleceğimle oynadılar
belki hirs yaparimda veririm
her goren cok zayiflamissin diyor ya motivasyonumu kaybettim bu yuzden
offff siskoyum ben siskoooo
Son düzenleme: