tatlım ben aksatmadan her akşam spor yaptım haftada en az 5 günde terleme eşofmanı ile yaptım sporu vıcık vıcık :)) emin ol faydası oluyor.
yalnız kilo verdikçe bacaklarımda selülitli bir görüntü oluşmaya başladı niye böyle oldu
Kilolar fazla olunca diz kapağıma zarar vermemek için ip atlayamıyorum benkollar içinde çok faydalı inş kısa zamanda faydalarını görürsün :) üzerimden 10 kg daha atabilirsem bende ip atlayacağım muhakkak :) ama inanırmısın o günler hayal gibi geliyor bakalım ne olacak herşeyden önce sağlık olsun :)
ben kitapyurdundan almıştım kitabı indirimide vardı :) oradan alabilirsin sanıyorum hayatım boyunca aldığım en faydalı kitap oldu
Kızlar buarada bazı marketlere Oat Bran adında siyah teneke kutuda yulaf ezmesi gelmiş. Türkçe etiketinde ezme diyor ama acaba kepek olabilir mi ? Fiyatı 19.90
Mantıken yabancı marka yulaf ezmesini getirip 20 liradan satmak çok saçma çünkü yerli markalarda yulaf ezmesi zaten var... 3-4 liralık yulaf ezmelerinin yanında 20 liraya o ürünüde koymuşlar. enteresan
ben yarın fırsat bulursam migrosa gidip bakacagım bende orjinal yulaf kepeği var karşılaştırırım gramajı ne acaba dikkat ettinmi birde bu kadar aranan ürünü yulaf ezmesi diye yazmazlar diyorum çünkü daha önce bir arkadaş migrosu böyle bir ürün aradığımız konusunda bilgilendirmişti yulaf kepeğinin orijinali yulaf ezmesinin daha ufaltılmışı gibi tadıda benziyor ben macro dahil tüm marketlerdeki neredeyse olabilecek tüm ürünleri incelemiştim acaba farklı isimle satılıyor olabilirmi diye ama yoktu hiçbiryerde hatta şimdi migrosun sitesine bakayım bir belki eklemişlerdir
sevgili caponkedi benım verecek 33 kılom var daha beterını gorursen daha cok gaza gelırsın belkı benımde eyluk ekım gıbı guclendırmeye gecmem gerekıyo hesaplamalarıma gore bakalım gorucez
Öncelikle tebrik ederim ve inşallah kalıcı olur verdiklerin, bir daha geri almazsın.
Bende 86 kg den başladım ve 68 olmak istiyorum. Ne kadar sürede verdin.Bir de boyun kaç ideal kilon 68 mi ? çok sordum galiba.
çok ilginç bende ciddi selülit vardı bu diyetle yarıdan fazlası gitti hatta sizlerede sorayım derken senin yorumunu gördüm farklı bir sebeb olabilir belki arkadaşımdada selülitlerde ciddi azalma oldu
Welcome to Quaker Oats işte bu markaydı iki markettede gördüğüm yalnız 19.90 bir markette diğer markette ise fiyat farkı vardı yine 90 lı bir şeydi :)))
şuna benziyordu Quaker Oats Price, Features, Deals, Offers, Reviews, Images, Videos
Gallery sekmesine tıklayın işte o teneke :)))
Welcome to Quaker Oats işte bu markaydı iki markettede gördüğüm yalnız 19.90 bir markette diğer markette ise fiyat farkı vardı yine 90 lı bir şeydi :)))
şuna benziyordu Quaker Oats Price, Features, Deals, Offers, Reviews, Images, Videos
Gallery sekmesine tıklayın işte o teneke :)))
dukanın sitesi nedir ?Eki Görüntüle 172301 kızlar bakın dukanın sitesinden aldım bu resmi dukan la zayıflamış buna baka baka epey gaza gelmiştim tabi bunun kadar zayıf olmak istemem de başarısı çok güzel
dukanın sitesi nedir ?
kitabında 2 adres var onlar mı ??
teşekkür ederim canım :)kitapdaki adres aklımda değil ama linkini ekliyorum
The Dukan Diet: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight
boyun kilon hedef kilonu yazarsan rakiplerin çıkar :)))))Ikinci gunu bitirmek uzereyim,kendime disli bir rakip ariyorum benimle kilosu ayni ya da yakin olan..Hergun neler yaptigimizi,ne yedigimizi yazariz bakalim hangimiz once kilo verecek...Var mi bana rakip olacak?olsunda gaz'a geleyim
bugün başladım nihayet sabah tartıldım 69.8 dim kepekli krep yaptım tavukla yedim süt içtim bi de arada tekrar tavuk yedim ama kepek çok tok tutuyomuş gerçektende pek zorlanmadım ama sürekli tavuk yiyeceğimi duyunca annem gıdaklama da bari dedi
sürekli tavuk yemek zorunda değilsin sabahdamı tavuk yedin böyle bıkarsın bir süre sonra diyet çekilmez olur kepeği nereden aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?