• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ikinci gunu bitirmek uzereyim,kendime disli bir rakip ariyorum benimle kilosu ayni ya da yakin olan..Hergun neler yaptigimizi,ne yedigimizi yazariz bakalim hangimiz once kilo verecek...Var mi bana rakip olacak?olsunda gaz'a geleyim:65:

canım kilonu ve boyunu belirtte, rakip olur muyuz bakalım?
bu fikir çok iyi, banada rakip olunda bende gaza geleyim.:66: ben 1,63 boyunda 78,7 kg( bu sabah bööle çıktım:())
bırakalı 1 ay oldu dukanı baştan almam lazım...:52:

Bu davaya baş koymuş bütün arkadaşlar (beni de aranıza almanız dileğiyle:)) merhabalar.. bir kaç haftadır dukan diyetiyle ilgili başlıkları neredeyse ilk başından sonuna kadar okudum,kitabı da aldım bigüzel inceledim ve bugün itibariyle bende başladım ve bütün kurallarına uyarak başladım öylede devam edicem.bol kilolar kaybedip istediğimiz fit görünüme gelmemiz dileğiyle :)

2 ayda 9 kilo verdim.. şukadarını söyliyim beni görenin gözleri fırlıyor :9: nasıl zayıfladın nedir diye herkes soruyor. :9: :9: :9: 44 beden giyiyordum hatta bazı pantolonlarım dar geliyordu 44 olmasına ramen.. su anda (bazı kalıplarda) 38 bedene düştüm. fırlayan göbegim yok oldu. karnım gercekten dümdüz. bacaklarım baldırlarım inceldi. sanki beni başkasının vucuduna koymuşlar gibi hissediyorum bazen.
tek şikayetim gögüslerimin gevşemiş olması. su şişeleriyle kol-gögüs hareketleri yapıyorum yakın zamanda sonuç alırım diye düşünüyorum.

sevgili fimolate nerelerdesin.çok uzun zamandır yazmıyorsun ben de 5-6 gündür takip edemiyordum valla yazdığını görünce mutlu oldum :1::1:bu arada hala tartılamadın sanırım yaa merak ettim kaç kilo verdiğini.çok anlamsız biliyorum ama dedim ya bu sitede ilk senin yazını okuyup gaza gelmiştim:9::9:ve diyete böle başladım...umarım herşey yolundadır...
sevgiler:17:

Bu davaya baş koymuş bütün arkadaşlar (beni de aranıza almanız dileğiyle:)) merhabalar.. bir kaç haftadır dukan diyetiyle ilgili başlıkları neredeyse ilk başından sonuna kadar okudum,kitabı da aldım bigüzel inceledim ve bugün itibariyle bende başladım ve bütün kurallarına uyarak başladım öylede devam edicem.bol kilolar kaybedip istediğimiz fit görünüme gelmemiz dileğiyle :)

hadi hayırlı olsun vatana millete:9::9::9:bütün türkiye dukancı oldu sanırım yaa çok kalabalığız çok...iyi dileklerine katılıyorum hadi kızlar yollayalım kilolarııı.....:84::84::84::84::84:

kızlar bır konuda fıkrnızı almak ıstıyorum
biliorsunuzkı hava soguk yürüyüs yapmak pek mümkün olmuyor bazı arkadaşlarım bana pilatesi önerdi fakat bazılarıda pilatesin böyle bir dönemde hele böle protein agırlıklı bir rejımle kas yapabileceğini söledi kafam karıstı sonucta kilo veriyoruz sıkılaşmamızda lazım tabiki ama benım bu tombili bacaklarım sadece sıkılaşıp erimez ise yandım ozaman
konu ile ilgili paylaşım lütfen cünkü vücutcularda cok protein alıyorlar ve sporla manyak kas yapıolar
fazlamı abarttım bilmem :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

kızlar bır konuda fıkrnızı almak ıstıyorum
biliorsunuzkı hava soguk yürüyüs yapmak pek mümkün olmuyor bazı arkadaşlarım bana pilatesi önerdi fakat bazılarıda pilatesin böyle bir dönemde hele böle protein agırlıklı bir rejımle kas yapabileceğini söledi kafam karıstı sonucta kilo veriyoruz sıkılaşmamızda lazım tabiki ama benım bu tombili bacaklarım sadece sıkılaşıp erimez ise yandım ozaman
konu ile ilgili paylaşım lütfen cünkü vücutcularda cok protein alıyorlar ve sporla manyak kas yapıolar
fazlamı abarttım bilmem :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

tatlım protein ağırlıklı beslenmede platesin fazla kas yaptığını ilk senden duyuyorum ama düşününcede biraz mantıklı geliyor :))

eğer öyleyse ben yandım vallahi her akşam epeyce spor yapıyorum ve sonuç bu zamana kadar hiç görmediğim kadar selülitim oldu ! :43: bacak kısmımda aşırı yağlanma vardı ama sımsıkıydı ve şimdi sütlaç gibi oldu + selülitler geldi ne yapacağımı şaşırdım.

bu dönemde selülitle nasıl baş edeceğim? fikri olan var mı?

Bu arada birsey soracagim?findik,ceviz,badem turu seyler var mi diyette?atak evresinde yoktur sanirim..Birde ben yurt disindayim yulaf bulmam size gore daha kolay yalniz tarif lazim:56:
:50::50::50:maalesef ki bu tür yiyecekler diyette tamamen yasak.hatta güçlendirme evresinde bile önermiyor dukan hocamız.bu nedenle diyet süresi boyunca yenmemeli en azından ben böle yapmayı planlıyorum
:16:

:50::50::50:maalesef ki bu tür yiyecekler diyette tamamen yasak.hatta güçlendirme evresinde bile önermiyor dukan hocamız.bu nedenle diyet süresi boyunca yenmemeli en azından ben böle yapmayı planlıyorum
:16:
Tesekkur ederim bilgilendirme icin..Valla ben ikinci gunu bitirdim bu iki gun icersinde iki tane ceviz yedim:17:Sabah yediden aksam on'a kadar hic atistirmadan durmak zor is..neyse yemeyelim bari:56:

1. gün raporu :)
listenin dışına kesinlikle çıkılmadı,2-2.5 litre su içildi.
kayıp: 1 kg :21:

benimde dün birinci günümdüü
bende hiç dışına çıkmadım su içtim 2 litre ve 20 dakika yürüdüm ama 5 gün atak sonuna kadar tartılmayayım diyorum çünkü bugün tartıldım bi değişiklik yoktu :63:

benimde dün birinci günümdüü
bende hiç dışına çıkmadım su içtim 2 litre ve 20 dakika yürüdüm ama 5 gün atak sonuna kadar tartılmayayım diyorum çünkü bugün tartıldım bi değişiklik yoktu :63:

haklısın aslında tartılmamak lazımda ben dayanamadım :D dukan amcada atak evresinde sık sık tartılıp değişimi görebilirsiniz demiş ondanda gaza gelerek en azından sadece sabahları aç karna tartılıcam

haklısın aslında tartılmamak lazımda ben dayanamadım :D dukan amcada atak evresinde sık sık tartılıp değişimi görebilirsiniz demiş ondanda gaza gelerek en azından sadece sabahları aç karna tartılıcam

ben zaten zor kilo veririm ama bakalım sitesindeki ankette 4 gün atakta 1.4 kilo vereceğim yazıyo 5 günde o kadar versem yeter bana :9:
10 kilo vermek için başladım dün itibariyle inşallah sonuç alırım, sonuç alırız :30:

son 5,5 kg rehaveti içindeyim :27: evet hedefime bu kadar kaldı hızlandırmam lazım bu yüzden kendime 16 seans kavitasyon 16 seans radyo frekans 6 seans koruma ve 4 seans selülit paketi aldım inşallah işe yarar :52: 20 nisanda başlıyorum ilk randevumu aldım ekmek yemeyi özledim ya :43: şöyle tam tahıllı iki dilim ekmekle yapılmış tostu özledim :43: of alahım cabuk gitsin bu 5,5

selam kızlar,
bana Fransadaki yulaf kepeği markalarını gönderir misiniz? hatta elinizde paketlerin resmi varsa onlarıda gönderirseniz acayip mutlu olurum. komşumun kızı fransada yaşıyor. bana mail atarsan gönderirim ama marka ve resim göndersen daha iyi olur dedi. Özellikle bu konunun uzmanı sosseil senden cvp bekliyorum. sen daha iyi biliyorsun. sanırım kardeşinde fransada yaşıyordu di mi?

Merhaba, bu diyeti bu topic'ten ögrendim gecen hafta pazartesi basladım, evimde tartı olmadığı için bu arada hiç tartılmadım, cuma aksamı bir yemege davetliydim hem alkol aldım hem tatlı yedim (5. günün sonu) hafta sonu diyete devam ettim pazar aksam arkadasımda tartıldım ve 4,5 kilo verdiğimi gördüm. Pazartesi diyeti tekrar bozmak zorunda kaldım ama dün yine basladım bakalım bu sefer kaç kilo vericem...

Bu arada ben kitabı aldım sadece et ve su değil, az yağlı süt, peynir, yoğurt, ayran, yumurta, maydonoz, dereotu, sogan sarımsak ve baharatlarda ilk beş günde serbest... Ben yedim valla...

Herkese diyetlerinde başarılar...

Merhaba, bu diyeti bu topic'ten ögrendim gecen hafta pazartesi basladım, evimde tartı olmadığı için bu arada hiç tartılmadım, cuma aksamı bir yemege davetliydim hem alkol aldım hem tatlı yedim (5. günün sonu) hafta sonu diyete devam ettim pazar aksam arkadasımda tartıldım ve 4,5 kilo verdiğimi gördüm. Pazartesi diyeti tekrar bozmak zorunda kaldım ama dün yine basladım bakalım bu sefer kaç kilo vericem...

Bu arada ben kitabı aldım sadece et ve su değil, az yağlı süt, peynir, yoğurt, ayran, yumurta, maydonoz, dereotu, sogan sarımsak ve baharatlarda ilk beş günde serbest... Ben yedim valla...

Herkese diyetlerinde başarılar...

bende de kitap var da şunu tam anlayamadım ben ette yağsız tamam ama süt peynir ve yoğurtta yarım yağlı yesem diyet dışına çıkmış olur muyum?
yağ oranları %10 a kadar olabilir geçiyo kitapta bu durumda yarım yağlı ürünler de tüketilebilir mi???

bende de kitap var da şunu tam anlayamadım ben ette yağsız tamam ama süt peynir ve yoğurtta yarım yağlı yesem diyet dışına çıkmış olur muyum?
yağ oranları %10 a kadar olabilir geçiyo kitapta bu durumda yarım yağlı ürünler de tüketilebilir mi???

Yarım yağlı süt alıyorum ben üzerinde %1.5 yağ oranı diyor, yani kullanılabilir bence...Peynir ve ayranı ise light alıyorum.

Back