- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailem iki türlü de arkamda sorun yok çok şükür sanırım kendim içime savaş halindeyimne yapmayı düşünüyorsunuz
aileniz ne tepki verir ayrılırsanız
Yani işine geldiğinde ansızın istediğim bisey için para bile verir ama biran geliyor benden kötüsü yok benden çok bsy isteyeni yok o pRa göndermesinin sebebi de kendi aldıklarını yüzüne vurduğum içinBu nasıl oluyor
Bu konuda haklısınız düşündüm ama hersey neredeyse hazieken ertelemek çok zor ve düzeleceğinin hiç bir garantisi yokki cunku sürekli tekrarlanan şeyler malesefgüvensizlik problemi çok yoğun. sadece size değil, kendisine karşı da aynı zamanda. iptal etmeyin belki ama ertelyebilirsiniz. daha karar verememişsiniz, evlilik öyle kararsızlıklarla heba edilmemesi gereken bir kurum.
İçimdeki herseyi görebilen biri olsa zaten tutup çeker beni direk ama benim içimde pişman olma korkusu kaplıyor ve bidaha aynı şeyleri yasarmiyim korkusu var..Valla canım bu kadar saçma sapan ayrıntıları düşünen bir insanın profil resmine laf etmesi bana garip gelmedi çünkü kafalar bir garip çalışıyor .
Ben de zamanında nişanlımdan ayrıldım ;eşyaların bir kısmını almıştık hatta ben almıştım ve eşyalar ondaydı.Sonra gitgide saçma sapan huyları çıktı; dışarıda yediğim yemeğin içinde et olmasına bile karışır olmustu ki ben çalışıp kazanıp kendim ödüyordum .Neymiş sebze yemeği daha ucuzmuş,içinde et olan sebze yemeği almışım .Ama kendisi ardından da tuttuğu takımın biletine dünyanın parasını vermeye kalkmıştı .Yada içeceğin bir çayın 3-5 TL’sine laf eder falan .Tabi bunları bir süre sonra Ahmet’le niye konuştun ;Mehmet’le neden öğle yemeğine çıktın(sanki kendimi tecrit edeceğim ) cümlelerine döndü .Bunlar bende birikti birikti ve en son kafasına attım yüzüğü ,çok iftarlar attı ;attığı iftiralar ve hakaretler için mahkemeye verdim ,manevi tazminat davası açtım ,o sevdiği paracılarını çatır çatır maaşından icra ile aldım.
Yani diyeceğim o ki burda daha anlatmadığın neler vardır kimbilir ;bu adamla ömür geçmez ve yaşın daha genç .
Bunlar ne mesela?Ben bütün parasını bana harcamasını zaten istemem ama hiç değilse düğün için önemli olan şeylere katkı sağlamasını bekliyorum oda olmayınca insan kırılıyor birde bana yok deyip kendine alması beni ister istemez üzüyor
Mesela en başta knusmama rağmen çocuğuma ben bakcam dediğimde elin ayağın tutuyor çalış ben çocuğa bakarım. Sana ne bakcam gbi bir laf etmesi bile var.. He dediği şaka maksatliymis sinirlenmiş ama bunlar hiç hoş şeyler dgl..Bunlar ne mesela?
Ayrıl. tam para manyağı hiç sevmem olesini var bı tane örnekte yakınımda karısı istememesine rağmen zorla calistiriyo sırf araba keyfi için devamlı araba degistiriyo.. eve hiç bişey almiyo.. nişanlın para Mara vermez sana evlenince..Mesela en başta knusmama rağmen çocuğuma ben bakcam dediğimde elin ayağın tutuyor çalış ben çocuğa bakarım. Sana ne bakcam gbi bir laf etmesi bile var.. He dediği şaka maksatliymis sinirlenmiş ama bunlar hiç hoş şeyler dgl..
Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Neye karar verdin konu sahıbı?Teşekkür ederim
Canından bezdirecek seni yaşayan bilir kendisi arkadaslariyla her akşam gitse gider pahalı restorantlar içkili sohbetlere oraya verilen paraya acımaz ama 300 liralık bir kahve makinesi için sen musrifsin asla alınmayacak diye kavga çıkarır benim ki de boyleydi daha neler neler profil fotosu olayı aynıydı zaten sosyal medyam yoktu ah ahh bu erkekler ne yiyip iciyo da karaktersizlik bu kadar bulaşıcı aralarında hepsi sanki ciltleri farklı aynı kitap gibiMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
Yani işine geldiğinde ansızın istediğim bisey için para bile verir ama biran geliyor benden kötüsü yok benden çok bsy isteyeni yok o pRa göndermesinin sebebi de kendi aldıklarını yüzüne vurduğum için
Buradaki boşancıbaşı'ları dikkate alma. Nişanlın çok iyi sakın kaçırma evlen. Sen ayrıl da onlar kapsın diye bırak diyorlar.Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
aynı benim kocam , 5 taş istemiştim nişanlıyken almamıştı param yok diye restorantlarda 500 600 hesap ödeyip kalkardı ama pislikCimrilikten kastım düğünle alakalı herşeyin parasını fazla buluyor ama kendisi çokta ihtiyacı olmayan bir şeye 700-800 harcayabiliyor.
Aranız da çok yaş farkı varmı ? bizim cimrlik dışında olaylar aynı şekildeydi de müdavimi olduğumuz bir yerde 70 yaşındaki şef garsondan kıskanıp olay çıkartmıştı ben 31 sevgilim 52 yaşında ya farkı olunca olabiliyor yaniMerhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?
En ufak bir şüphen, korkun varsa bile bence vazgeç. Ki bunlar yeterli sebepler bana göre evlenmemek için. Sen bilirsin artık.Merhaba arkadaşlar, şuan nişanlıyım. Nişanlımla 3 senedir sevgiliyiz. Düğünümüze 4 ay kaldı. Fakat sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Çalıştığım yerdeki insanlardan beni kıskanıyor. Evli ve benden yaşça büyük kişiler olsa bile bununla ilgili kavga çıkarıyor. Profil resmimde ikimizin fotoğrafı vardı. Kendi fotoğrafımı koymak istedim. Tek başına fotoğraf koymamı farklı algılayıp sanki başkasıyla konuşuyormuşum gibi düşünüp işine gelir zaten değiştirmek dedi. Düğünle alakalı da sorun yaşıyoruz. Ufacık bir isteğimi bile çok pahalı deyip kavga çıkarıyor fakat kendisine pahalı harcamalar yapıyor. Ben elimden geldiğince düğün için az masraf yaptırmaya çalışıyorum ama ufacık bir şey için bile çok şey istemişim gibi davranıyor. İnsan olarak iyi biri ama bu davranışlarından dolayı sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım? Düğünüme çok az kaldı karar veremiyorum?