- 9 Mayıs 2024
- 625
- 2.048
Tamam. CAnım haklısınAy bide hepsi benim hata yaptığımı dusunmus çok tuhaf buradaki insanlarnişanlımın tarafı 800km yoldan buraya gelecekti herkes yıllık iznini kınaya göre ayarladı ayrıca benden once babam arayım nisanlımın ailesine zaten beni suclayarak anlatmıs gerçekten akıl tutulması yasadım insanların zihniyetiyle, ayrıca kayınvalidem daha önce iki evladını küçük yaşta depremde kaybetmiş biri nisanlımı tanıdıgım günden beri bir kere ters hareketi veya kırıcı bir cümlesi olmadı ama insanların dediklerini sok olarak okudum
Ay bide hepsi benim hata yaptığımı dusunmus çok tuhaf buradaki insanlarnişanlımın tarafı 800km yoldan buraya gelecekti herkes yıllık iznini kınaya göre ayarladı ayrıca benden once babam arayım nisanlımın ailesine zaten beni suclayarak anlatmıs gerçekten akıl tutulması yasadım insanların zihniyetiyle, ayrıca kayınvalidem daha önce iki evladını küçük yaşta depremde kaybetmiş biri nisanlımı tanıdıgım günden beri bir kere ters hareketi veya kırıcı bir cümlesi olmadı ama insanların dediklerini sok olarak okudum
Biz evliyiz siz nişanlı ondanNeden almıyorsun diye babamın boğazını kesmediğim için veya nişanlımla ayrılmadığım için kusura bakmayınBabam eşya konusunda evlenmelerini seneyeye erteleyelim dediğinde kayınpederim ve kayınvadilem kendileri dedi babama biz her şeyi hallederiz sen sorun etme diye. Siz nasıl insanlarla evlisiniz veya evlendiğiniz insanların aileleri nasıllar gerçekten çok merak ediyorum..
Neden almıyorsun diye babamın boğazını kesmediğim için veya nişanlımla ayrılmadığım için kusura bakmayınBabam eşya konusunda evlenmelerini seneyeye erteleyelim dediğinde kayınpederim ve kayınvadilem kendileri dedi babama biz her şeyi hallederiz sen sorun etme diye. Siz nasıl insanlarla evlisiniz veya evlendiğiniz insanların aileleri nasıllar gerçekten çok merak ediyorum..
Kayınvalıdelet konusunda bısey diyememGerçekten çok şaşırtıcı hepsi, insan o kadar samimi olamayacağı insanla zaten evlenmek istemez kaldı ki kayınvalideler anlattıkları gibi kötü insanlarsa neden buna katlanıyorlar o da şaşırtıcı
Kuzum bak şu an normal, 2 sene sonra dengeler değişir beşer şaşar. Baban bilmese durumu zaten tutup aramazdı. Sen bombayı salmışsın ortaya. Evet çok haklısın evet doğruları söylemek gerekiyor. Kv kp çooook iyi kişiler olabilirler ve tüm evlilik hayatın boyunca süper ilişkisi kalan ülkemizde heralde çok nadirdir. Evlilik dediğin şey uzun bir yolculuk herkes zaten güllük gülistanlık başlıyor. Sizin şu an hiç çıkarlarınız çatışmadı ters düşmediniz herkesin sabrı yeni olunca yüksek.. zamanla insanın sabrı taşıyor gözüne batan şeyler çıkıyor. Hemen yarın yaparlar demiyor kimse... şöyle düşün anne baban da evlendiğinde ilk başlarda sevgi kelebeği modunda idi annen de babanın kendisini aldatıp böyle bir hayat yaşayacağını düşünmemiştir heraldeAy bide hepsi benim hata yaptığımı dusunmus çok tuhaf buradaki insanlarnişanlımın tarafı 800km yoldan buraya gelecekti herkes yıllık iznini kınaya göre ayarladı ayrıca benden once babam arayım nisanlımın ailesine zaten beni suclayarak anlatmıs gerçekten akıl tutulması yasadım insanların zihniyetiyle, ayrıca kayınvalidem daha önce iki evladını küçük yaşta depremde kaybetmiş biri nisanlımı tanıdıgım günden beri bir kere ters hareketi veya kırıcı bir cümlesi olmadı ama insanların dediklerini sok olarak okudum
Kuzum bak şu an normal, 2 sene sonra dengeler değişir beşer şaşar. Baban bilmese durumu zaten tutup aramazdı. Sen bombayı salmışsın ortaya. Evet çok haklısın evet doğruları söylemek gerekiyor. Kv kp çooook iyi kişiler olabilirler ve tüm evlilik hayatın boyunca süper ilişkisi kalan ülkemizde heralde çok nadirdir. Evlilik dediğin şey uzun bir yolculuk herkes zaten güllük gülistanlık başlıyor. Sizin şu an hiç çıkarlarınız çatışmadı ters düşmediniz herkesin sabrı yeni olunca yüksek.. zamanla insanın sabrı taşıyor gözüne batan şeyler çıkıyor. Hemen yarın yaparlar demiyor kimse... şöyle düşün anne baban da evlendiğinde ilk başlarda sevgi kelebeği modunda idi annen de babanın kendisini aldatıp böyle bir hayat yaşayacağını düşünmemiştir heralde
Ellerine koz vermeden aile içinde az bilgi ile çözsen daha iyi olurdu diyor herkes..
El kızını bağırlarına basmıyorlar, azıcık bir zaman geçsin fark edersin.. herkes kavga etmez ama öz kızı gibi de olmuyor çoook nadir olur
Güzel soru önce annene sor bakalım baban aldattığı halde sorumsuz olduğunu "düğün için size eşya bile almadığını" söylediğin baban ile niçin hala evli imiş senelerdir niye katlanıyor imiş bir öğren. Samimi niye olasın kv ile mi evleniyorsun kocan mı sanki.. isteyen samimi olur istemeyen olmaz mıç mıç mı olmalı herkes.. Hadi geçtim çoğu kişi öz annesi ile öyle samimi değilGerçekten çok şaşırtıcı hepsi, insan o kadar samimi olamayacağı insanla zaten evlenmek istemez kaldı ki kayınvalideler anlattıkları gibi kötü insanlarsa neden buna katlanıyorlar o da şaşırtıcı
Jeton düşer deeee sonra çok geç olur ama iş işten geçmişIki güler yüz görünce kendi ailelerini atip kayinaileyi tutmaya cok merakli oluyor bazisi ama aynen dedigin gibi kimse kimseye anne baba olmaz. Saniyor ki boyle diyenler her gun kaynanayla saç baş yoluşuyor.
Beklenen destek gelmedi çünküHem bizi beğenmiyorsun , madem neden konu açıyorsun , hesabını pasifleştirmiş. Evet senhaklısın . Çok bilip konu açmakta ilginç
Daha önce boşanamayan annen kızının düğününe 2 ay kala nasıl bosansin ? Sizin için yeni bir durum değil zor evet ama şuan sadece sen ve annen etkilendiniz. Üstelik şuan kayınvaliden senlik bir durum yok diyor da sen onlar hakkında en ufak zıt görüş belirttiğinde " senin baban da.." diye başlayacak. Elinize ne geçti ? Baban herşeye devam ediyor üzülen annen sen de çekip gideceksin.Merhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?
Şimdi herkes melek rolünde olduğu için safım cok iyiler söyledikleri her şey gerçek sanıyor,, evlendikten sonra ilk kavgada seninde babanın ne oldugunu biliyoruzla başlarla hatta kocası aldatsa kaynana gelir der ne var babanda aldattı annen boşanmadı ah bizim saftirik kızlarımızHayatının en büyük hatasını yapmışsın tebrik ediyorum. Her şey eş tarafına ve eşe anlatılmaz!
Annem bana nikahimin olduğu akşam kusmustu anneannem ve dedemle dedikodumu yaparlarken yakaladım ertesi uyandigimda kimse yüzüme bakmadı..bazı kişiler anne baba olmamaliMerhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?
Anne babamın arasındaki özel şeyleri neden eşime ya da kaynanama anlatıcam? O onların özeli. Annemle ya da babamla benim aramda bir olay geçse paylaşıyım ama babamın cinsel organının keyfini eşime neden anlatıyım? Tamam en mükemmel sizin eşinizNasıl eşlerle evlisiniz de
EŞE anlatılmaz dıyosunuz
Altı yıldır evliyim anlatmasam bile yuzumden okur esım
Anlatırım ve malzeme olarak hıc de kullanmadı, kullanınca beni alt edecegi kavgalarda yaşadık ama kullanmadı.
Sizin için hayat arkadası nedir, derdini kime açacaksın
Sadece sevısmeye mı evlendik?
Neyse cevap atsanız dahi okumayacağım, aynı kulvarda değiliz.
Anneniz zamaninda ayrilmamis bu yastan sonrada ayrilmaz ,dugune yakin bunlari keske soylemeseydiniz .en azindan dugune gelmediginde erkek arkadas ve ailesine anlatmayin kustuk diyin gecinMerhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?
Konunun dışında kayınvalideniz hatta eşinize bile aile özelinizi bu kadar paylaşmanız doğru olmayacak, aklınızda bulunsun...2 hafta değil, 2 ay var düğünüme. Yüzüme vurulursa bende cevap veririm o konularda sessiz sakin biri değilim kayınvalidem iptal olduğunu duyunca sen basını yere eğme senlik bir sey yok doğru olanı yapmışsın dedi
Aynen öyle bugün size iyilik gibi yaptıkları şeyi yarın başınıza kalkacaktırYaptığınız hiç mantıklı değil zaten anneniz bosanmiyor olay çıkarmaya ne gerek vardı.kv niz falanda duymuş şuan öyle söylüyor ama ileride bu konu size su yol elektrik olarak geri donecek