Düğünüme 2 ay kala babamla küstük

Tamam. CAnım haklısın

Bir kaç yıl sonra kv ile sorun yaşadığında beğenmediğin bu "zihniyetleri" mumla ararsın inşallah

Biz evliyiz siz nişanlı ondan

Babasi esya almayanlar babasini kesmiyor. Benim gorduklerim calisip eş adayiyla birlikte aliyor dugunu uzatiyor gerekirse. Baba kesmeyi düşünene kadar şunu dusunemiyorsunuz.

Aynen bu kadar insan bunu söylüyor "nasil ailelerde" bir tek sizinkiler kusursuz, melek insanlar. Yaşayip gorursunuz nasil insanlarmiş.

Kayınvalıdelet konusunda bısey diyemem
Evet benimkide harıka bı İnsan ama ser verip sır vermem kendisine, nolur nolmaz

Eş bambaşka bı konu.
Eş herseyını Paylasmak ıcın var. O yuzden katılmıyorum onlara

Kuzum bak şu an normal, 2 sene sonra dengeler değişir beşer şaşar. Baban bilmese durumu zaten tutup aramazdı. Sen bombayı salmışsın ortaya. Evet çok haklısın evet doğruları söylemek gerekiyor. Kv kp çooook iyi kişiler olabilirler ve tüm evlilik hayatın boyunca süper ilişkisi kalan ülkemizde heralde çok nadirdir. Evlilik dediğin şey uzun bir yolculuk herkes zaten güllük gülistanlık başlıyor. Sizin şu an hiç çıkarlarınız çatışmadı ters düşmediniz herkesin sabrı yeni olunca yüksek.. zamanla insanın sabrı taşıyor gözüne batan şeyler çıkıyor. Hemen yarın yaparlar demiyor kimse... şöyle düşün anne baban da evlendiğinde ilk başlarda sevgi kelebeği modunda idi annen de babanın kendisini aldatıp böyle bir hayat yaşayacağını düşünmemiştir heralde
Ellerine koz vermeden aile içinde az bilgi ile çözsen daha iyi olurdu diyor herkes..

El kızını bağırlarına basmıyorlar, azıcık bir zaman geçsin fark edersin.. herkes kavga etmez ama öz kızı gibi de olmuyor çoook nadir olur

Iki güler yüz görünce kendi ailelerini atip kayinaileyi tutmaya cok merakli oluyor bazisi ama aynen dedigin gibi kimse kimseye anne baba olmaz. Saniyor ki boyle diyenler her gun kaynanayla saç baş yoluşuyor.

Güzel soru önce annene sor bakalım baban aldattığı halde sorumsuz olduğunu "düğün için size eşya bile almadığını" söylediğin baban ile niçin hala evli imiş senelerdir niye katlanıyor imiş bir öğren. Samimi niye olasın kv ile mi evleniyorsun kocan mı sanki.. isteyen samimi olur istemeyen olmaz mıç mıç mı olmalı herkes.. Hadi geçtim çoğu kişi öz annesi ile öyle samimi değil

Iki güler yüz görünce kendi ailelerini atip kayinaileyi tutmaya cok merakli oluyor bazisi ama aynen dedigin gibi kimse kimseye anne baba olmaz. Saniyor ki boyle diyenler her gun kaynanayla saç baş yoluşuyor.
Jeton düşer deeee sonra çok geç olur ama iş işten geçmiş

Konu ile alakasız ama söylemeden geçemeyeceğim ben evlenmek için yola çıkıyorum sonra da babamın kusuru olarak bana eşya alamadığı için düğünü erteleme sözünü lanse ediyorum
Evlenmeye gelince özgür ayakları üzerinde duran bireyler niye eşya düğün takı mevzusunda ana babaya kusur buluyor
Eşyayı almak zorunda değiller iki tarafta
Elinizde olan ile çift olarak yaparsınız yoksa da beklersiniz bu kadar basit
Evlenme merakına bir koltuk perde halı için ana baba harcanmaz, tamam kötü anne baba figürü var onu da kişi bilir bel bağlamaz
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Daha önce boşanamayan annen kızının düğününe 2 ay kala nasıl bosansin ? Sizin için yeni bir durum değil zor evet ama şuan sadece sen ve annen etkilendiniz. Üstelik şuan kayınvaliden senlik bir durum yok diyor da sen onlar hakkında en ufak zıt görüş belirttiğinde " senin baban da.." diye başlayacak. Elinize ne geçti ? Baban herşeye devam ediyor üzülen annen sen de çekip gideceksin.

Hayatının en büyük hatasını yapmışsın tebrik ediyorum. Her şey eş tarafına ve eşe anlatılmaz!
Şimdi herkes melek rolünde olduğu için safım cok iyiler söyledikleri her şey gerçek sanıyor,, evlendikten sonra ilk kavgada seninde babanın ne oldugunu biliyoruzla başlarla hatta kocası aldatsa kaynana gelir der ne var babanda aldattı annen boşanmadı ah bizim saftirik kızlarımız

Annem bana nikahimin olduğu akşam kusmustu anneannem ve dedemle dedikodumu yaparlarken yakaladım ertesi uyandigimda kimse yüzüme bakmadı..bazı kişiler anne baba olmamali

Anne babamın arasındaki özel şeyleri neden eşime ya da kaynanama anlatıcam? O onların özeli. Annemle ya da babamla benim aramda bir olay geçse paylaşıyım ama babamın cinsel organının keyfini eşime neden anlatıyım? Tamam en mükemmel sizin eşiniz

Anneniz zamaninda ayrilmamis bu yastan sonrada ayrilmaz ,dugune yakin bunlari keske soylemeseydiniz .en azindan dugune gelmediginde erkek arkadas ve ailesine anlatmayin kustuk diyin gecin

Konunun dışında kayınvalideniz hatta eşinize bile aile özelinizi bu kadar paylaşmanız doğru olmayacak, aklınızda bulunsun...

Yaptığınız hiç mantıklı değil zaten anneniz bosanmiyor olay çıkarmaya ne gerek vardı.kv niz falanda duymuş şuan öyle söylüyor ama ileride bu konu size su yol elektrik olarak geri donecek
Aynen öyle bugün size iyilik gibi yaptıkları şeyi yarın başınıza kalkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…