Evet tabi ne anlayışlı kadın. İlk anlasmazlikta senin anan baban ne ki en zor zamaninda sana arka ciktik şimdi bize ayar mi çekiyorsun minvalinde şeyler duyacaksınız . Anneniz babanız çöp kayinvalide birer melek olsa dahi aciginizi göstermeyecektiniz gereksiz bir ortalık karistirmaca yapmışsınız2 hafta değil, 2 ay var düğünüme. Yüzüme vurulursa bende cevap veririm o konularda sessiz sakin biri değilim kayınvalidem iptal olduğunu duyunca sen basını yere eğme senlik bir sey yok doğru olanı yapmışsın dedi
Yanlış yapmışsınız. Düğüne kadar sabredip, anneniz ile aklı selim konuşup boşanmak istiyor ise uyandırmadan uyuyan devi delil toplayıp şak mahkeme açılacaktı. Boşanmak istemiyor ise de soğuk su içip oturacaktı. Şimdi düğün arefesi ortalığa ateşi verdin bir de karşı taraf var. Olayları onların bilmesine gerek yoktu. Yüzeysel kapatabilirdin. Şu an iyisin ama yarın kötü olsan en zayıf karnın burdan seni vururlar üzgünüm. Baban da senin şöyle idi siz şöylesiniz böylesinizler başlar. Yüzüne demeseler arkandan konuşurlar ağızlarına laf verdin boştan yereMerhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?
Bunu bi de kayinvalidenize mi anlattiniz2 hafta değil, 2 ay var düğünüme. Yüzüme vurulursa bende cevap veririm o konularda sessiz sakin biri değilim kayınvalidem iptal olduğunu duyunca sen basını yere eğme senlik bir sey yok doğru olanı yapmışsın dedi
24 yaşındasın galiba. Kaynana el kadını bugün böyle der yarın evlenirsin yüzüne vurur. Öz baban böyle iken el oğlunun anasina çok güvenme. Kulağına küpe et bunu.2 hafta değil, 2 ay var düğünüme. Yüzüme vurulursa bende cevap veririm o konularda sessiz sakin biri değilim kayınvalidem iptal olduğunu duyunca sen basını yere eğme senlik bir sey yok doğru olanı yapmışsın dedi
Asla özür dilemeMerhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?
Kayınvalidenize babanızın annenizi aldattığı mesajları gördüğünüzü mü söylediniz2 hafta değil, 2 ay var düğünüme. Yüzüme vurulursa bende cevap veririm o konularda sessiz sakin biri değilim kayınvalidem iptal olduğunu duyunca sen basını yere eğme senlik bir sey yok doğru olanı yapmışsın dedi
Ay bide hepsi benim hata yaptığımı dusunmus çok tuhaf buradaki insanlarAsla özür dileme
Merhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?
Nasıl eşlerle evlisiniz deHayatının en büyük hatasını yapmışsın tebrik ediyorum. Her şey eş tarafına ve eşe anlatılmaz!
Genelde öyle denebiliyor. Ben de hamileyken sigara içmedim ama bu sigara bağımlısı olduğum gerçeğini değiştirmiyorYalniz alkol kullanan insanlara da alkolik demeseniz olmaz mı? Bende içiyorum şu anda değil gebeyim ama her gün içerdik eşimle neyiz biz alkolik mi ? Kızım evlense de içerdim. Alkoliklik ayrı aldatmak ayrı
800km uzaklalıkta olduğumuz için ailedeki herkes kına perşembe günü olduğundan yıllık izinlerini o zamana ayırdılar, ayrıca sizin kayınvalideleriniz ne kadar kötü bilmiyorum ama benim kayınvalidem ve kayınpederim öyle insanlar değiller (çocukluk aşkımla evleniyorum çok uzun yıllardır tanıyorum aileyi) ve babam zaten benden önce arayıp anlatmış ama doğru bir sekilde değil beni suçlayarak anlatmıs çünkü sizde bilirsiniz ki bu işin davetiye gibi bir zorunluluğu da var. Okulumu ve işimi de elime aldığıma göre evlenecek erişkinliğe de gelmişimdir :)Çok yersiz davranmışsın. Bu kafayla evliliğini yürütmende zor çünkü herşeyi söylemenin bi yeri zamanı vardır. Ayrıca o çok övdüğün eş ailesini bir kaç sene içinde tanırsın. İnsanın ailesi çöp olsa yine reklam etmez eş ailesine
Gerçekten çok şaşırtıcı hepsi, insan o kadar samimi olamayacağı insanla zaten evlenmek istemez kaldı ki kayınvalideler anlattıkları gibi kötü insanlarsa neden buna katlanıyorlar o da şaşırtıcıNasıl eşlerle evlisiniz de
EŞE anlatılmaz dıyosunuz
Altı yıldır evliyim anlatmasam bile yuzumden okur esım
Anlatırım ve malzeme olarak hıc de kullanmadı, kullanınca beni alt edecegi kavgalarda yaşadık ama kullanmadı.
Sizin için hayat arkadası nedir, derdini kime açacaksın
Sadece sevısmeye mı evlendik?
Neyse cevap atsanız dahi okumayacağım, aynı kulvarda değiliz.
Neden almıyorsun diye babamın boğazını kesmediğim için veya nişanlımla ayrılmadığım için kusura bakmayınKendinizi 10-0 geriden başlattmissiniz resmen.
Aileniz almiyor diye her seyi karsi tarafin almasina izin verdiniz ve dugun iptal, nikaha kizin babasi gelmeyecek bile.
Şimdi karsi tarafi cok iyi saniyorsunuz ama bunlarin heeepsi size geri dönecek ileride.
Eşiniz konusunu etmeyebilir ama ailesinden emin olmayin.