Düğünüme 2 ay kala babamla küstük

Anneniz alkolik adamı yıllarca kabul etmiş, aldattığını biliyordur. Düğün arefesinde böyle bir bomba patlattınız . Erkek tarafının ağzına laf verdiniz . Kv sizin yanınızda olabilir . Ama kendi ailesi yanında arkanızdan konuşuyordur . Çok acemice davranmışsın. Babanıza kızacağınıza , anneniz niye sizi alkolik bir adamla büyüttü. Annenizin ailesi, annenizin arkasında durmadı galiba.

Bir de zamanında aynı böyle bi arkadaşım vardı düğün üzeri annesinin yanında çalışan bayan ile babasının mesajlarını görüntülü konuşmalarını kadının attığı fotoğrafları filan patlatmıştı. Önce annesini doldurdu babasına yıllardır gıcık arada annesini aldatırmış, Annesi boşanmaktan vazgeçmesin diye tüm ilçeye reklam etti babasının durumunu. Kız zevk alıyordu sanki bunu yaparken. Kayın aileye filan zaten çoktan söylemişti dedim ya nerdeyse tüm ilçe duydu kızın eliyle olanları. Sonra ne oldu ne bitti annesi boşanmadı ve adamla barıştı. Annesi bu benim kararım kimseyi ilgilendirmez dedi insanlara. Biz bir şey diyemeyiz zaten ama kendileri kendilerini rezil ettiler. Kız da evlendi filan ben görüşmüyorum artık kendisi ile ama ben bile unutmadıysam ilçede halen muhabbeti döndüğüne eminim. O annesinin yanında çalışan kadın da bana iftira attılar beni kıskandıkları için gerçek değildi filan dedi sanırım. Hem aldatılıp hem iftiracı oldular kısacası.

Evet tabi ne anlayışlı kadın. İlk anlasmazlikta senin anan baban ne ki en zor zamaninda sana arka ciktik şimdi bize ayar mi çekiyorsun minvalinde şeyler duyacaksınız . Anneniz babanız çöp kayinvalide birer melek olsa dahi aciginizi göstermeyecektiniz gereksiz bir ortalık karistirmaca yapmışsınız

Sen belki dogru olani yaptin, ama yalnis ortamda. Kayinvalide gili tanimiyorsun. Ailenin özelini dökmek hata olmus. Kina iptal olsa bile "babamin su anda yapmaya maddi imkani yok" der aradan cikartirdin. Annen babanin huylarini biliyordur. Ayrilacagini zannetmiyorum, ama geri adim atsaniz adiniz da yalanci olur bu sefer

Yanlış yapmışsınız. Düğüne kadar sabredip, anneniz ile aklı selim konuşup boşanmak istiyor ise uyandırmadan uyuyan devi delil toplayıp şak mahkeme açılacaktı. Boşanmak istemiyor ise de soğuk su içip oturacaktı. Şimdi düğün arefesi ortalığa ateşi verdin bir de karşı taraf var. Olayları onların bilmesine gerek yoktu. Yüzeysel kapatabilirdin. Şu an iyisin ama yarın kötü olsan en zayıf karnın burdan seni vururlar üzgünüm. Baban da senin şöyle idi siz şöylesiniz böylesinizler başlar. Yüzüne demeseler arkandan konuşurlar ağızlarına laf verdin boştan yere
Süreci hiç iyi yönetememişsin, her doğru her yerde şak diye söylenmez

Kuvvetle muhtemel boşanma olmayacak gibi duruyor annenin daha önce affetmesi hususunda. Yarın annene gitmek istesen Kocan veya ailesi amaan orada ne işin var diyecekler. Demeseler de gönülsüz he diyecekler.Baban aldattı diye ağırlığını karşı taraf için sıfırlamışsın, annen de affederse bu sefer de onların gözünde aciz midesi geniş kadın profile koyacaksın.

Bunu bi de kayinvalidenize mi anlattiniz

24 yaşındasın galiba. Kaynana el kadını bugün böyle der yarın evlenirsin yüzüne vurur. Öz baban böyle iken el oğlunun anasina çok güvenme. Kulağına küpe et bunu.

Asla özür dileme

Ben olsam bende anneme söylerdim küçüklüğünde aldatma/aldatilma kavgalari yaşayan bir çocukluğu olan bu durumu anlayabilir sadece. Ama kayinvalideye söylemek kesinlikle yanlış. Ben evliliğimden şunu öğrendim SENIN ANNE BABANDAN BAŞKA KIMSE ANNE BABA OLAMAZ. Ne kadar yakın olursan ol onlar her zaman el olarak kaliyor cunku bir sekilde el olarak goruyorlar seni. (En azindan benim icin durum boyleydi) Bugün yüzüne güler ama bundan 5 ay sonra bunun lafını sokar istediği kadar melek olsunlar. Ve baban isterse şeytan olsun onun hakkında asla kaynananin yada eşinin ailesinin yanında asla ve asla kötü konusmamalisin. O konuşma sadece o kişiler arasında kalmıyor tüm yakınlarına gidiyor. Yarın bir gün senin babanda böyleydi lafı duymamak için en iyisi susmak

Son düzenleme:
Kayınvalidenize babanızın annenizi aldattığı mesajları gördüğünüzü mü söylediniz çok yanlış yapmışsınız. Onun dışında anne babanızın zaten laçkalaşmış bir ilişkisi varmış. Keşke düğün arefesinde hiç bulaşmasaymışsınız. Kayıınaileye bu kadar güvenmeyin. Her şey bir gün önünüze çıkar
. Cevap verseniz nolcak sonuçta rencide olacak mısınız olacaksınız

Asla özür dileme
Ay bide hepsi benim hata yaptığımı dusunmus çok tuhaf buradaki insanlar nişanlımın tarafı 800km yoldan buraya gelecekti herkes yıllık iznini kınaya göre ayarladı ayrıca benden once babam arayım nisanlımın ailesine zaten beni suclayarak anlatmıs gerçekten akıl tutulması yasadım insanların zihniyetiyle, ayrıca kayınvalidem daha önce iki evladını küçük yaşta depremde kaybetmiş biri nisanlımı tanıdıgım günden beri bir kere ters hareketi veya kırıcı bir cümlesi olmadı ama insanların dediklerini sok olarak okudum

Çok yersiz davranmışsın. Bu kafayla evliliğini yürütmende zor çünkü herşeyi söylemenin bi yeri zamanı vardır. Ayrıca o çok övdüğün eş ailesini bir kaç sene içinde tanırsın. İnsanın ailesi çöp olsa yine reklam etmez eş ailesine.

Hayatının en büyük hatasını yapmışsın tebrik ediyorum. Her şey eş tarafına ve eşe anlatılmaz!
Nasıl eşlerle evlisiniz de
EŞE anlatılmaz dıyosunuz
Altı yıldır evliyim anlatmasam bile yuzumden okur esım
Anlatırım ve malzeme olarak hıc de kullanmadı, kullanınca beni alt edecegi kavgalarda yaşadık ama kullanmadı.

Sizin için hayat arkadası nedir, derdini kime açacaksın
Sadece sevısmeye mı evlendik?
Neyse cevap atsanız dahi okumayacağım, aynı kulvarda değiliz.

Yalniz alkol kullanan insanlara da alkolik demeseniz olmaz mı? Bende içiyorum şu anda değil gebeyim ama her gün içerdik eşimle neyiz biz alkolik mi ? Kızım evlense de içerdim. Alkoliklik ayrı aldatmak ayrı
Genelde öyle denebiliyor. Ben de hamileyken sigara içmedim ama bu sigara bağımlısı olduğum gerçeğini değiştirmiyor

Eklentiler

• IMG_0403.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 31
800km uzaklalıkta olduğumuz için ailedeki herkes kına perşembe günü olduğundan yıllık izinlerini o zamana ayırdılar, ayrıca sizin kayınvalideleriniz ne kadar kötü bilmiyorum ama benim kayınvalidem ve kayınpederim öyle insanlar değiller (çocukluk aşkımla evleniyorum çok uzun yıllardır tanıyorum aileyi) ve babam zaten benden önce arayıp anlatmış ama doğru bir sekilde değil beni suçlayarak anlatmıs çünkü sizde bilirsiniz ki bu işin davetiye gibi bir zorunluluğu da var. Okulumu ve işimi de elime aldığıma göre evlenecek erişkinliğe de gelmişimdir :)

Gerçekten çok şaşırtıcı hepsi, insan o kadar samimi olamayacağı insanla zaten evlenmek istemez kaldı ki kayınvalideler anlattıkları gibi kötü insanlarsa neden buna katlanıyorlar o da şaşırtıcı

Kendinizi 10-0 geriden başlattmissiniz resmen.
Aileniz almiyor diye her seyi karsi tarafin almasina izin verdiniz ve dugun iptal, nikaha kizin babasi gelmeyecek bile.
Şimdi karsi tarafi cok iyi saniyorsunuz ama bunlarin heeepsi size geri dönecek ileride.

Eşiniz konusunu etmeyebilir ama ailesinden emin olmayin.

Neden almıyorsun diye babamın boğazını kesmediğim için veya nişanlımla ayrılmadığım için kusura bakmayın Babam eşya konusunda evlenmelerini seneyeye erteleyelim dediğinde kayınpederim ve kayınvadilem kendileri dedi babama biz her şeyi hallederiz sen sorun etme diye. Siz nasıl insanlarla evlisiniz veya evlendiğiniz insanların aileleri nasıllar gerçekten çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…