Düğünüme 2 ay kala babamla küstük

Idyllic

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
22
-5
24
Merhaba, belki biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var. Bizim zaten ben doğdum doğalı babamla çekişmeli bir ilişkimiz vardı çoğu zaman anlaşamazdık. Nişan vs oldu sorun çıkarmadı onlarda fakat eşya alınacağı zaman şu an durumunun olmadığını ve bir sey yapamayacağını evlenmemizin bir sene sonraya atılmasının daha iyi olduğunu falan söyledi ama karşı taraf her seyi biz hallederiz dedi (bu arada durumu o kadar da kötü değil haftanın 7 günü alkol kullanır kendisi keyfinden ödün vermez) neyse her sey alındı gelinlik falan tamam kendi yaşadığımız ilde de kına yapacagını söyledi fakat takılan paralarla biz ödeyecekmisiz ona da tamam dedik. En son hastalandı hastanede ben bekledim yanında daha önce çok uzun bir süre annemi aldattı ve hepimiz çok zor ve kötü zamanlar geçirdik onun yüzünden asla unutamıyorum ve bu yüzden de psikolojik olarak ilişkilerimde de sorun yaşadım güven konusunda neyse yolda eve dönerken telefonunda aşkımlı falan mesajlar gördüm ben eve gelince de anneme anlattım ben bu tür bir seyi saklayamam çünkü bunlar tartıstı vs ben tabii annemin tarafındaydım bu başladı ben annemi doldurmuşum, gözlerimle gördüğüm halde yalan söylemişim falan demeye ama görmesem asla öyle bir sey ortaya atmam çünkü zaten düğünüm var uğraşamam der çekilirim. En son da burada olucak düğünümü iptal etti nikaha da gelmemeye karar vermiş. Büyük ihtimal özür dilememi benim pişman olmamı falan bekliyor ama artık karı kız meselesinden benim midem bulanıyor. Kendisi burada bayağı çevresi olan bir insan bir taraftan onlara rezil olmamak için iptal edeceğini düşünmüyorum ama her ne kadar boyun eğmem desemde benimde hevesim kursağımda kaldı inanın evlenme heyecanımı bile yaşayamıyorum. Ben ne yapmalıyım?

Düğün arefesi niye bomba patlattınız. Sonra hallederdiniz, anneniz hemen ayrılacak mı sanki, belki de biliyor

Düğün arefesi niye bomba patlattınız. Sonra hallederdiniz, anneniz hemen ayrılacak mı sanki, belki de biliyor
Ablam biz bu sorunları yıllardır yaşıyoruz ayrıca mesajını gördüğüm kişide elemanımızın karısı o kadar ayrıntıya girmedim ama sen susar mıydın?

Ablam biz bu sorunları yıllardır yaşıyoruz ayrıca mesajını gördüğüm kişide elemanımızın karısı o kadar ayrıntıya girmedim ama sen susar mıydın?
en azından babaya söylemezdim. Annen de anlayışlı olsa 2 hafta sabrederdi bence. Ellere karışmak çok zor, her şeyi yüzüne vururlar sonra

en azından babaya söylemezdim. Annen de anlayışlı olsa 2 hafta sabrederdi bence. Ellere karışmak çok zor, her şeyi yüzüne vururlar sonra
2 hafta değil, 2 ay var düğünüme. Yüzüme vurulursa bende cevap veririm o konularda sessiz sakin biri değilim kayınvalidem iptal olduğunu duyunca sen basını yere eğme senlik bir sey yok doğru olanı yapmışsın dedi

Ee annenin haberi oldu şimdi ne olacak ne yapacak kadın onu da alıp yeni evinizde beraber yaşayacak mısınız evlenince?
Düğün neden iptal olsun ki en fazla babanız gelmez zaten takılanlar ile ödeyecekmişsiniz. Babanın bi etkisi yok yok sayabilirdiniz bu kararını ama ikinci büyük hatayı yapıp gidin kayın aileye de söylemişsiniz. Başını eğme filan bu muhabbetlere inanın gerek yoktu olan size olmuş Çelik gibi durup olayları daha iyi idare edebilirdiniz.

Anneniz alışmış artık demek ki, boşanmak gibi bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Keşke söylemeseydiniz düğün üstü ama olan olmuş artık. Köprüyü geçene kadar alttan alın ve sonra tamamen silin hayatınızdan. Hastanede de aşkısı beklesin artık onu. Hey Allah'ım yarabbim

Anneniz boşanmayacaksa keşke hiç söylemeseydiniz. Bu durumda malesef susmak daha iyi bir karar. Boşanmayacak bir kadını daha da üzer bu durum başka da bir katkısı olmaz. Babanızda anneniz öğrendi diye "aa tamam Bir daha aldatmayayım" demeyecek. Adamın hamuru bu. Hem kendinizi hem annenizi üzmüşsünüz.
Bir şeyi merak ettim babanızın annenizi aldattığı kadının eşinin haberi var mı babanızdan? O kişiye söyleseydiniz babanız için daha etkili bir seçenek olabilirdi.

Hayatının en büyük hatasını yapmışsın tebrik ediyorum. Her şey eş tarafına ve eşe anlatılmaz!

Böyle bir durumda hani ilk defa yaşansa insan şoka girer, hesap edemez. Ama defalarca yaşanmış keşke sonraya bıraksaydınız çünkü, zaten anneniz sineye çekiyor. Çekmesi yanlış ama çekiyor işte.

Her şeyi eşe ve eş ailesine anlatmayın. Şu an canım, cicim ayları. Yarın öbür gün kv. Bir şey yapsa ve sen bunu söylesen "Senin ailen çok mu iyi?" Olacak. Eşin, arkan olmadığını anlarsa sana daha farklı davranabilir.

Ben, gelinimiz kaynaklı sürekli gerilim yaşıyorum. Eşime anlatsam hak verir ama ne kadar vasıfsız eleman olsa bile kardeşim olduğu için asla anlatmam. Hele eş ailesine asla bahsetmem.

Kaynımın, eşi ile sorunları var. Kaynım biraz tuhaftır ve çok şey gözümün önünde olduğu halde eşim, kardeşine kızacaksa kızar ama ben bir eleştiri yapacak olsam buna asla musade etmez ve "iyi veya kötü o benim kardeşim" der çıkar ve konu kapanır. Görmediğim kusurlarını kendisi duyup gördüyse bunu gelip bana anlatmaz. Ailesi ile sorun var ise çıkıp balkonda konuşur. Huyunu bildiğim için sorun olduğunu anlarım ama sormam. Sorarsam anlatmaz çünkü. En doğrusuda bu.

Bir kere hatayı burada yapmışsın kol kırılıp yen içinde kalmalıydı . Neden iç meselelerinizi kayınvalidene kadar anlattın ki yarın öbür gün en ufak tartışmada yüzüne vurmayacakları ne malum . Mesele annen ile baban arasında bir konu sen fevri davranmamalıydın . Babanda çalışanınızın eşine göz koyacak kadar adi bir adammış. Kadının kocası öğrense ne olacak . Şaka gibi kafalar

normal sartlarda bı hak verebılırdım ama zaten bu adam bellı annenız kabul etmıs ve emınım bılıyodur da.
ortalıgı ayaga kaldırmaya ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…