• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünü yakın olan arkadaşlar, heyecan ne alemde? Düğün tarihlerimizi de yazalım :)

Düğün ve kına 21 ağustosta benim memleketimde, 26 ağustosta da nişanlımın memleketinde....:16:
Gitgide daha da heyecanlanmaya başlıyorum çook güzel duygular Allah tamamına erdirsin inşallahh:16:
Ailemden ayrılacağım için üzgünüm o yüzden günlerimi daha dolu dolu geçirmeye uğraşıyorum onlarla:5:
Ama hayatın gerçeği işte hem ağlarım hem giderimm karışık duygularr:6::6::6::6:

Benimde dugunum 14 temmuzda acayip stresli ve gerginim bide ilk gecenin korkusu var :-/

Korkacak ne var ki canım? Ben de korkuyordum baya araştırdım ve korkularımın yersiz olduğunu anladım. Çok bilmiş kadınlar diyor ya ayyy çok acıyo falan diye. Ön sevişme yapmazsan tabi acır, çünkü vajinada önce ıslaklık olmalı ki ilişki acı vermesin. Ben de çok korkuyodum artık korkmuyorum. Bunu milyonlarca insan yaşıyo bi bizimki kıymetli galiba:D

Korkacak ne var ki canım? Ben de korkuyordum baya araştırdım ve korkularımın yersiz olduğunu anladım. Çok bilmiş kadınlar diyor ya ayyy çok acıyo falan diye. Ön sevişme yapmazsan tabi acır, çünkü vajinada önce ıslaklık olmalı ki ilişki acı vermesin. Ben de çok korkuyodum artık korkmuyorum. Bunu milyonlarca insan yaşıyo bi bizimki kıymetli galiba:D

Haha :D Hakikaten dedigin gibi dunyada o kadar insan var hepsi bi sekilde yapabilmis biz mi yapamicaz ama iste su anlatilan hikayeler yokmu hep onlar yuzunden bu hale geldim :( yok carsaflari yirtmislar acidan, yok 1 hafta oturamamis, yok yuruyememis falan :)
Nisanlimda baya rahatlatiyo bu konuda korkumu aliyo ama sonra dusununce tekrar geliyo korku :1:

Haha :D Hakikaten dedigin gibi dunyada o kadar insan var hepsi bi sekilde yapabilmis biz mi yapamicaz ama iste su anlatilan hikayeler yokmu hep onlar yuzunden bu hale geldim :( yok carsaflari yirtmislar acidan, yok 1 hafta oturamamis, yok yuruyememis falan :)
Nisanlimda baya rahatlatiyo bu konuda korkumu aliyo ama sonra dusununce tekrar geliyo korku :1:

Yahu hem bilmezler, hemde haydar dümen kesilirler insanın başına. Tamam acımıştır da niye acımış acaba? Kapat kulaklarını dinleme hiç kimseyi sen. Rabbim bizi kusursuz yaratmış hem yaratırken bunun kolaylığını bile vermiş

Aman ya kızlar boşverin klasik kadın davranışları işte kendileri yaşamış ya abartacaklar:19:
Ben hiiiiç korkmuyorum hatta hevesle bekliyorum desem yeridir yani sırf meraktan:9:
İyi düşünün iyi olsun ya sallayın gitsin tadını çıkıarın hazırlıklarınızın:24:

cnm bende cook sıkıntı cektim korkma yeter

Aman ya kızlar boşverin klasik kadın davranışları işte kendileri yaşamış ya abartacaklar:19:
Ben hiiiiç korkmuyorum hatta hevesle bekliyorum desem yeridir yani sırf meraktan:9:
İyi düşünün iyi olsun ya sallayın gitsin tadını çıkıarın hazırlıklarınızın:24:

kız sen ne ara nişanlandın :9::9:

benden önce gidiyosun hee inanmıyorummm :9: bekle 10 ay sonra da arkandan ben geliyorum inşallah dünya evinee :1:

Yahu hem bilmezler, hemde haydar dümen kesilirler insanın başına. Tamam acımıştır da niye acımış acaba? Kapat kulaklarını dinleme hiç kimseyi sen. Rabbim bizi kusursuz yaratmış hem yaratırken bunun kolaylığını bile vermiş

Sanirim en dogrusu bu sekilde dusunmek :) Korkmicam bende ya herkes yapiyo bi ben mi yapamicam :1:

kız sen ne ara nişanlandın :9::9:

benden önce gidiyosun hee inanmıyorummm :9: bekle 10 ay sonra da arkandan ben geliyorum inşallah dünya evinee :1:
Öyle valla canım ben de anlamadım hangi arada derede oldu :9:
İnşallah mutlu mesut çiftler oluruz hep berabercene:16:
Biz daha hiç bişey bakmadık gelinlik bile :1: Tayin çıkma durumu var yazı bekliyoruz:ssz:
Ay kilo vermem lazım bi 6 kilo yaaaaaa:30:

Öyle valla canım ben de anlamadım hangi arada derede oldu :9:
İnşallah mutlu mesut çiftler oluruz hep berabercene:16:
Biz daha hiç bişey bakmadık gelinlik bile :1: Tayin çıkma durumu var yazı bekliyoruz:ssz:
Ay kilo vermem lazım bi 6 kilo yaaaaaa:30:

verirsin kuzummm yaa cok sevindim senin adınaa :16::16:

seninki ne iş yapıyordu canım ne tayini aaa yoksa benimkiyle meslektaşlar mı :9::9:

verirsin kuzummm yaa cok sevindim senin adınaa :16::16:

seninki ne iş yapıyordu canım ne tayini aaa yoksa benimkiyle meslektaşlar mı :9::9:

Yok canım aynı meslek değil benim nişanlım tusa girdi bugün ona göre işte bi yere yerleşecek ya da yerleşmeyecek
Biz de oraya göre eşya alıcaz:1:

Senin çeyiz topiğine de girip bakıyorum ara ara :1: Ben daha bişey almadım alanlara bakıyorum şimdilikkk:9:
İyi dileklerin için çok sağol canım benimm:54:

Yok canım aynı meslek değil benim nişanlım tusa girdi bugün ona göre işte bi yere yerleşecek ya da yerleşmeyecek
Biz de oraya göre eşya alıcaz:1:

Senin çeyiz topiğine de girip bakıyorum ara ara :1: Ben daha bişey almadım alanlara bakıyorum şimdilikkk:9:
İyi dileklerin için çok sağol canım benimm:54:

hadi hayırlı olsunnn kuzum yaa ne heyecanlısındır şimdi :16:

ben de ceyiz almaya ara verdim bu ara para biriktiriyorum şimdilik canımm, bikaç ay sonra başlarım heralde ufak ufak tekrar :1:

hadi hayırlı olsunnn kuzum yaa ne heyecanlısındır şimdi :16:

ben de ceyiz almaya ara verdim bu ara para biriktiriyorum şimdilik canımm, bikaç ay sonra başlarım heralde ufak ufak tekrar :1:

Ayy evet yaa ilk başta pek farketmiyordum , yaklaştıkça böyle daha da heyecan basıyor:52:

İnşallah rahatça alırsın çeyizlerinii ya ben az ve öz eşya alacam hiç gözüm yükseklerde değil hee iki tabak bi çanak yetecek şimdilik:34:
İlerleyen zamanlarda alayım diyorum ayrıntıları ihityaç duydukça:6:

Back