• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünü yakın olan arkadaşlar, heyecan ne alemde? Düğün tarihlerimizi de yazalım :)

2 Haziran heyecanlıyım sabırsızim :))
Herkese mutluluklar :))

23 Haziran Gergin yorgun heyecanlı çok karışık hisler... Gelse o gün bitse herşey ve balayına gitsek...

29 Nisan :( ya bana niye hüzün çöktü bikaç gündür bilmiyorum? :(((

24 mayısta nikahım 25 mayısta kınam 26 mayısta düğünüm var, hem mutluyum hem üzgünüm. Annemin bana bakarken ki gözlerindeki doluluk beni mahvediyor bu aralar.

24 mayısta nikahım 25 mayısta kınam 26 mayısta düğünüm var, hem mutluyum hem üzgünüm. Annemin bana bakarken ki gözlerindeki doluluk beni mahvediyor bu aralar.

aynen yaa öyle bakarken anneme sarılmak istiyorum ama bi sarılsak saatlerce ağlıcaz gibi geliyo onun için uzak duruyorum :14:
19 mayısta düğünüm üzülsem mi sevinsemmi bilemiyorum ama hüzün daha ağır basmaya başladı bu aralar galiba.. :14:

Son düzenleme:
1 HAziran kına 2 Haziran Nikah+Düğün:) Yeni yeni heyecan olmaya başladı evi felan tuttuk ondan sanırım:)

86 gün var düğünüme 10 temmuz kına 12 temmuz düğün ama ben pek heyecanlı değilim sadece çok gerginim bazen problem ettiğim şeyleri ben bile saçma buluyorum ama arada geliyolar... ama evini bikaç ay önceden tutanlara imreniyorum biz ikimizde doğuda memuruz lojman boşalmasını bekliyoruz milletin keyfi gelecek de biz de evimizi kuracağız inşallah. allah herkese hayırlısıyla yuvasında olmayı nasip eder umarım :(

4 mayıs KINA 6 mayıs DÜĞÜN...
SON 18 GÜN...çok heyecanlıyım bende...
resmi nikahım zaten kıyılmış olduqundan onu yazamıyorum tabi

Benimde dugunum 14 temmuzda acayip stresli ve gerginim bide ilk gecenin korkusu var :-/

31 Mayıs kına gecesi 2 Haziran düğünümüz varr:16:
Gelinlik ve kinalik bakıyorum karar vermek çok zor heyecanlıyım kararsızım ama çok mutluyuz askımla kavuşacaz diye :16::1:

Back