• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünü yakın olan arkadaşlar, heyecan ne alemde? Düğün tarihlerimizi de yazalım :)

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
Arkadaşlar feci haldeyim 23-24 Haziranda düğünüm. Hem sevdiğime kavuşacağım için çok mutluyum :124: hem de gün geçtikçe karnıma kramplar giriyor :18: Çok heyecanlıyım.

Sizde durumlar nasıl??

hehe bende 24 haziran geliniyim canım aynen bende de heyecan dorukta az bi zaman kaldı hazırlıklar devam ediyo heyecan git gide artıyo çok garip ama zayıflamama çabalarımla boğuşuyorum :9::9:

19 mayıs, sivilceler patlıyo heryerimde :52:

hehe bende 24 haziran geliniyim canım aynen bende de heyecan dorukta az bi zaman kaldı hazırlıklar devam ediyo heyecan git gide artıyo çok garip ama zayıflamama çabalarımla boğuşuyorum :9::9:

Arkadaşlar feci haldeyim 23-24 Haziranda düğünüm. Hem sevdiğime kavuşacağım için çok mutluyum :124: hem de gün geçtikçe karnıma kramplar giriyor :18: Çok heyecanlıyım.

Sizde durumlar nasıl??

Ayyy ne güzel sizin çok yaklamış tarihler :44::44::44: benimkine daha çok var 9 eylül...:14:

30 Haziran'da düğünüm :16:

Artık günler çabucak geçsin istiyoruuuummmmm!! :1:

tam 1 ay kaldı düqünüme yaa şaka gibi zaman çok çabuk qeçiyoooo

ay evet ya harala gürele geçiyor zaman, gelinlikti davetiyeydi eşyaydı derken...

aman sinire strese girip de bu güzel günlerin tadını kaçırmayın, kaçırtmayın kızlar :1:

3 ay kaldı kızlar :52:
artık beni heyecan bastı iyice :18:
ev,eşyalar herşey tamam,düğünü bekliyoruz :123:
bi yandan çok mutluyum kızlar ama bi yandan da sitres var...nasıl desem;
hep şu duygu oluyor...
artık istesemde bu evde ilemle yaşayamayacağım,kendi ailem olacak,sorumluluğum olacak daha zor günler yaşayacağım....gibi.
böyle düşüncelere kaplınca düğün tarihi braz daha geciksin,geç gelsin istiyorum
ama bunlar anlık duygular tabi.
genel itibariyle öyle çok istiyorumki bitanemle evlenmeyi :69:

Son düzenleme:
26 mayıs!heyecandan çok sinir,stres tavan yapmış durumda...çok gergin hissediyorum... =(

Sizde durumlar nasıl??

heyyy güzellikler bende burdayımmm:):)25 ağustos düğünüm var daha gelinliğimi diktirmeye başlayamadımm yaa:)stres, sinir ve herşeyi alma isteği ,korkular v.s hormonlarım karıştıı galibaaa:52::52:

benimde 8 eylül daha vaktim var ama baya heyecanlıyım.. yetişmeyecek, hiçbir şey istediğim gibi olmayacak gibi şeyler düşünüp panik oluyorum:((

26 haziran kına, 30 haziran nikahımız var. heyecan dorukta, çeyiz hazırlıkları tam gaz devam :)) allah hepimize kolaylık versin, sıkıntısız, sorunsuz atlatalım inşallah. şimdiye kadar çoook şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. ne nişanlımla, ne ailesiyle, ne de aileler birbirleriyle. sonuna kadar böyle gider inşallah:)

Back