- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
- 373
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Kız ben sana niye sayayım maharetlerimi? Mutluluğuma taktın zaten. Beni mi taklit edeceksin eski nişanlını kendine aşık etmek için? Taklitle mutlu olman kuzum.başka ne gibi maharetleriniz var sayın lütfen 10 taneyi gecmeyeceği için merakla bekliyorum
Gerçekten acıyor insan. Ama insan ne yaparsa kendine yapar. Davranışları, sözleri sıkıntılı. Çocuk iyi dayanmış. Son anda kurtarmış kendisini.Acıyorum kız. Bunun gibi bir lise arkadaşım vardı. Ayrılırlar çocuk başkasıyla çıkar çıktığı kıza dünyayı dar ederdi benim manyak. Ne yaptı ne etti ağladı zırladı evlendi ilk aşkıyla şimdi gene mutsuz, yıllarca teselli ettik ikna etmeye çalıştık dinlemedi halt etti evlendi. Zavallı tipler aslında bunlar. Gör bak bu çocuk nişanlansa kız tarafına nişan attırı bu acitasyonla, evlenecek bu adamla. Tanıyorum ben bu modeli
Zaten ben ayrılık mesajına bile yanıt yazmadım gururlu durmaya çalısıyorum ama içten mahvoluyorum gördüğüniz gibi ben sadece 3 kere ısrar ettim annesi ben eylüle gelmem diyimce tamam dedim aksamki bulusmaya gelseydi cocuk ona da diyecektim ama orada ne olduysa vazgectiN nisanlimterketti şuraya yeterrrrrrrrrrrrr diye bağırasım geldi forumda dolaşırım öyle konulara yorum yapmam ama kayıtsız kalamadım. Yavrum bitmiş bitmiş aç gözünü accc adam seni senin düşündüğün gibi sevmemiş. Sayfalardir söyle yapsam ayrilmazdi, böyle etsem söyle olmazdı diyip diyip duruyorsun yeter be olmuş artık. Olmuş ve ölmüşe çare yok bildin mi? Bunların yaşanacağı varmış Allah sana ne kapılar açacak azıcık tevekkül et. Otur ağla,üzül ama kendini suclamaktan vazgeç dunya da neyin acisi gecmemis ki. Sakın arayım falan da deme kendini küçültme azıcık kendine saygın olsun.
yok yavrum o büyümüş sen değil. cidden çocuğun verilmiş sadakası varmış. nasıl bir çeşitsin sen ya hu. bir insan bu kadar mı anlamaz bir şeyi. vallahi ben bunaldım darlandım. bildirim geliyor girip okuyorum ayyy imdaaaattt diye bağırasım geliyor. düşün o kadar çekilmezsin ki şu ekonomide ailenin ev vermesi bile seninle evlenmeye ikna edememiş çocuğu. bahane bulmuşlar bahane. seninle 2 saat zaman geçiren kimse bu kadar bunaltıcı bu kadar algısında sıkıntı olan biriyle 1 değil 1000 ev karşılığında evlenmez evlenmemeliİnanın öyle kötüyüm ki ondan önce cocuktum biz birlikte biyüdük herşey güzeldi bana dedi sana çok guveniyodjm neden böyle yaptın dedi yinede bjrakmadı ellerimi ama ben korkup zorlayınca ertelemeyelim diye o dedi üzülme 2-3 ay saddece aynı ayar biryerde yapıcaz düğünü hatta daha bile güzel olur dedi ben ise cok ısrar ettim korkuyla kaybedersem diye
İmkanım olsa da altına imzamı atsam. Cumartesi yazılan yorumlarda kalmışım en son, yine sizin harika bir yorumunuz vardı, gene konu sahibi tarafından cevapsız bırakılan.Konu sahibinin onca emekle yazılmış yorumlara cevabı:
"Ben ısrar ettim vazgeçtirdim çocuk çözcem dedi bak güzel olacak dedi ben ısrar ettim oysa çözcem dedi. Annesine yazdım ondan oldu. Gelinlikçi tamam dedi. Kasım dedi zart dedi zurt dedi, ısrar ettim bıraktı beni alışkanlıkmış 3 gün önce çok aşıktı ben bozdum her şeyi standartlarım var dedim"
BUNALDIK. Biz buradan bunaldık. Bunu demek istemezdim ama onlar da bunalmış belli ki.
Oku şu cümleyi. Kaç sayfadır bunu yazıyorsun. Biz anladık ama sen anlayamadın. Senin yazdıklarını herkes görüyor zaten tekrar tekrar yazmaya gerek var mı? Bize artık yalvarırım düzgün cümle kur. Aklın başında değil, papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Haliyle biz de yorulduk artık. Yardım etmek istiyoruz ama sen yardım istemiyorsun resmen. Ne yapacaksın bundan sonra amacın ne? Mesela buna cevap ver. Yalvaracak mısın, unutacak mısın, sadece dert mi yanıyorsun ne yani? Eğer bir şey yapmayacaksan harekete geçmeyeceksen sence de bu konuyu bırakma zamanı geldi de geçmedi mi? Bitmiş artık BİTMİŞ. Herkes b*ktan şeyler yaşıyor ama ayağa kalkıp devam ediyor. Hayat kimseye adil değil. Kimseye. Mağduru oynayıp pişmanlıklarla dolu bir hayat yaşamak istiyorsan buyur devam et. Ama böylece yalnızca kendine kötülük yapacaksın.
O zaman kapatın bildirimi bu kadar da aklınız mı çalısmıyor anlamıyorum ben burada yazı yazıyosam cevap vermek isteyen verir istemeyen basar gider benim derdim benim sorunum benim algım rahatsız oluyorsan bas git kardesim zorla tutan varmı seni bu kadar saygısız bu kadar patavatsız olmayın he şayet olacaksanız benim sorumdan git oturup yazmaya üşenmiyorsun ama kötülüyosun ailem ile ilgili heehangi bir kelime daha etme ev vermiş de yinede olmamış bilmemneyok yavrum o büyümüş sen değil. cidden çocuğun verilmiş sadakası varmış. nasıl bir çeşitsin sen ya hu. bir insan bu kadar mı anlamaz bir şeyi. vallahi ben bunaldım darlandım. bildirim geliyor girip okuyorum ayyy imdaaaattt diye bağırasım geliyor. düşün o kadar çekilmezsin ki şu ekonomide ailenin ev vermesi bile seninle evlenmeye ikna edememiş çocuğu. bahane bulmuşlar bahane. seninle 2 saat zaman geçiren kimse bu kadar bunaltıcı bu kadar algısında sıkıntı olan biriyle 1 değil 1000 ev karşılığında evlenmez evlenmemeli
Zamanla geçecektir. Özlü sözle bitireyim ben, acınız çabucak biter sizde yaşadıklarınıza sadece gülersiniz yakında:Ben hepinizi anlıyorum hak veriyorum inanın dediklerinizi de algılayabiliyorum ama çok pişmanlık ve özlem duyuyorum çok sevmişim böyle bitmesini hazmedemiyroum kaldıramıyorum çünkü ilişkimiz içinde bebekler gibi daveanıuodu bana annesi de kendisi de annesi yemekleri önüme getiriyodu terlği önüme getiriyodu hep
Daha nişanda bile heyecandan nasıl tütriyodu
En son ne zaman konuştunuz?Daha nişanda bile heyecandan nasıl tütriyodu
En son 27 hazıranda ayrılık mesajı attı bidaha iletişime geçmedikEn son ne zaman konuştunuz?
Ne söyledi size eski nişanlınız peki ?
Yok anacım beni tek o cocuk düzeltirAaaa bu konu hala sürüyor mu? 1 hafta girmedim hiç. Konu sahibi sen hala psikiyatri randevusu almadın mı?
Kolunda serumlu foto attın mıYok anacım beni tek o cocuk düzeltir
Mesleğin neydi?Yok anacım beni tek o cocuk düzeltir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?