Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Annesinin arka plan fotografı eski nisanlımla benim resmimizdi öyle sevşyodu annesi gelinlikçiye el ele gitti benle ama işte hata edince oğlu korktu o korkunca annesi bastırdı ben burdan isterim öyle demek istemedim dedim isler karıstı annesine kararszım demeseydim ayrılıcam sandılar ondan oldu herşey

Konu sahibi konuyu açtığından beri bir arpa boyu yol alamadı mı hala? Son sayfaya baktım hala ben şöyle etmeseydim, bunu demeseydim vs. Adam bitirmiş, gitmiş, çoktan yeni arayışa başlamıştır bile ( bir gelişme olmadıysa ). Bu kadarı artık fazla değil mi konu sahibi? Takılıp kalmayın artık, yolunuza bakın, belli ki dönüş yok artık...

ynen o konuda haklısın okadar masraf yapılmış herçey hazırr, ben corona döneminde bile ileri tarihe atmadım. Oysaki açıklanmıştı 1 temmuzdsn sonra yasaklar kalkıyodu inatla haziran başı yaptım.. çinkü herşey hazırdı iptal edemezdikk o masrafları başka kişide bize vermezdi..
çok saçma bi inat , niye eylül istemiyomuş en başından söyleseydi ozman

İşte ben emin degilim dedim diye ama ben acıklamaya calıştım stresle söyledim dedim ama hazır olmayı bekle dediklerinde kabul etmeli ve restlesmemeliydim ne kadar isteklerim olsa da haksızım diyşp tamam demek yerine üsteledim korkuyla

Herkes ertelemeyi kabul etseydin böyle olmayacaktı diyor çünkü ben onlara gittiğimde beni affettiler ogun iyiki varsın yazdı bana mesaj attı ama eylül istediğimi
Söylediğim gün mesaj atmayı kesti korktu annemler istemıyo demeye işler sonra karıstı zaten ben eylülde ısrar etmezken annesi affettiği için anneme öpücükler kalpler yollamıstı ogun ama eylül istediğimi söyleyince buz gibi sogudu

Canım benim kaç gündür aynı şeyleri söyleyip duruyorsun
Karşı taraftan adım gelmemiş artık bırakman gerekmez mi?
Yeni de olmamış olay…
Hiç olmazsa yardım alsan belki kullanacağın bir ufak ilaç bile seni rahatlatır

Allahın sevgili kuluymuşsun iyiki bu adam seni bırakmış ikinizde evlilik kuracak olgunlukta değilsiniz boş yere birbirinizi yakmayın sizden olmaz

Bazen bazı şeylerin olmaması daha hayırlıdır. Ben seni çok suçlu falan görmedim. Ama sen kendini ezmissin onların yanında. Affettiler falan dediğin için söylüyorum. Evlensen de hep bunlar ısıtılır. Yöntemi gördüler. Bence rahat bırak yoluna bak. Kolay değil farkındayım bunca yıl var yaşanmış.

Onu çok özlüyorum anılarımızı onca yılı o ise arkamdan senelerdir alıskanlıkmış hala beni kafasında bitiremedi mi demiş ortak arkadasımıza saka gibi değilmi

Size üzülüyorum gerçekten sevmissiniz belli ama tren kaçtı artık demekki o sizi çok ta sevmemiş diğer herşey hep bahane.bi erkek sevdimi istedimi alır kimseyi dinlemez. Nasibim değilmiş deyin

O benim eve destek olmayacagımı düşündü kazancıma çok takıldı 3 kez bukustuk çözmek için 3 ünde de maasımla ilgili garanti vermemi istedi ve yanıtlarım tatmin etmedi onu, 2. Sebep de annesiyle aramda kaldı bu da benim hatam ısrarcı oldum diye ama ısrarım evet buzdolabı gelinlk vs gibi saçma seylere takıldım ama emek vermiştim kaç ay bir anda silinmesi dogru gelmemişti o anda

Bana göre bir erkek bir kadının parasını ağzına dolamamali benim için direkt saygim "0" olur. Yani benim için ayriilmak için bir sebep olurdu. Kaç yıllık evliyim eşim böyle bir cümle kuramaz. Maaşımı garanti goremez.

Ya sen saf mısın başka bir şey mi, senden gelir garantisi isteyen adamın maaşı kaç para bilmiyorsun sen, bu senin için gerçekten önemsiz mi, gerçekten suçlu musun? Keşke evlenseymişsiniz, senin kadar körünü bir daha denk getiremezler, yazık etmişler.

Valla ailem de böyle söylüyo ama gercekten annesi dedi o söylemez eöylemez maasını dedi ama dedim nasıl gecınecegımızı bilmediğim için stres oldum dedim dedi annesi sen 20 bin tl almalısın ama dedim ev veriyoruz sayılmaz dedi en son gün zaten annesi dedi sana annemler izin vermiyo diyo bana kararsızım diuo bak ben neler yapıcam ona dedi sonra bir daha haber alınamadı cocuktan bu arada biz izin vermiyor değiliz demesi yalan bana bile eylülde olursa gelmem ben aileni begenmesek seni istemeye gelmezdik sen iyi bir kızsın sevdik seni dediler

Geçen onca zamana ve 26 sayfaya rağmen konu sahibinin aynı noktada olması hayret verici. Adam bence bu yüzden ayrılmak istemiş ve geri de dönmek istememiş olabilir. Ben adamın tarafındayım bu sefer. Verilmiş sadakası varmış. Tüm bu olanlar adam daha mutlu olacağı başka birini bulsun diye bence.

Sana söylenecek çok laf var ama aklın mı eksik acaba diyeyim. Bu kadar da olunmaz.

O maaşını söylemez söylemez ama sen 20binden aşağı kazanamazsın diyenin oğluyla evlenemediğin için ağlaman aklı ziyan bir durum. Yok kızım git kapılarında yat alsınlar seni, böyle başka enayi bulamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…