Böyle biriyle ayrıldığın iyi olmuş. Annesinin babasının ağzının içine bakan , sözünü geçiremeye seni evlnedikden sonra çok ezikelrdi emin ol. onlara seni asla korumazdı..
benimde 7 yıllık sevgililikden sonra evlendim ama asla sevgililikle evlilik bir değil. Çok pişman olurdun.
Şimdi hep kendini suçluyosun , sevdiğin için üzülüyorsun ama emin ol en iyisi olmuş hakkında
Dışardan gören anlatığını biz okuyoruz yorumluyoruz sen çocuğuda korusan , doğru ortada.
Hatan varr evet Tartıştınız diyelim niye direk ailelere anlatılıyor ben bunu anlamıyorum o çok yanlış.
En son raddede baktınız çözülemiyo söylersiniz ailelere yoksa aileler ayrı tutulmalı.
Böyle sonra gidip barışmak için ailesinede dil dökmek zorunda kalırsınız ki bu baya kötü bir görüntü bence
![Woman facepalming: medium-light skin tone :woman_facepalming_tone2: 🤦🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-1f3fc-2640.png)
hiç o duruma kendimi düşürmem..
Affettik ama eylülü iptal etti erteledik ne saçma ne değişti bigünde inat ediyolar işte bilerek yapıyorlar.
Valla kendini suçlamayı bırak , parana bile karışıyo kayınvaliden laf söylüyo. Eşin gizliyo. Böyle ömürmü geçer, kayınvalideye ne beniö maaşımdan onu ne ilgilendirir..
Pişman gibi hala yazmaya aramaya devam ediyorsan kendine en büyük hatayı edersin. Bırak serbest ne olursa olsun..
En iyi olmuşşş..