- 31 Temmuz 2011
- 2.974
- 9.092
- 358
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
Adam hislerinden emin olmak için zaman istemiş sizin söyledikleriniz ayrılmayı gerektirecek sözler değil ki. Eski nişanlınız ayrılmayı kafasına koymuş zaten boş yere kendinizi yıpratıyorsunuz.Ama sorun şu bana dediki nişan atmadık düğün 1-2 ay sonra yerine 5-6 ay sonra olsun emin olalım iyice üzülme haftada 5 gün görüşücez vs dedi ama ben ona istediğimi söyledim açıkkamam mantıklı geldi ona da ama annesi izin vermeyince arada kaldı ben ise tutturdum ısrar ettim ve kaybettim
Ama ogün bile iyiki varsın dedi barısınca bileAdam hislerinden emin olmak için zaman istemiş sizin söyledikleriniz ayrılmayı gerektirecek sözler değil ki. Eski nişanlınız ayrılmayı kafasına koymuş zaten boş yere kendinizi yıpratıyorsunuz.
Adamın ne kadar maaş aldığını bilmiyorsunuz ancak sizin aldığınız maaş annesi tarafından aşağılanıyor peki siz niye kendinizi ispatlamaya çalışıyorsunuz sizin anneniz damat adayının maaşını sorguladı mı hiç? Annesi üstüne vazife olmayan olayların bile içine girmiş sen sanıyor musun ki evlenince sizi yönetmeyecekti. Eski nişanlında tertemiz ana kuzusu. Gerçekten seven adam kimseyi takmaz, hiçbir anne de oğlunu kaybetmemek için fazla direnmez. Ana oğul çok güzel oyun oynamışlar size kendinizi suçluyorsunuz hala
Ama o gün yine ayrılalım da dedi değil mi? Burada bir konu vardı karı koca gayet mutlu bir şekilde çocukları ile gezmeye gidiyor yemeklerini yiyip alışveriş yapıp evlerine dönüyorlar adam birden kadına boşanmak istediğini ve erken yaşta evlendikleri için hayatını yaşayamadığını, her gün kadınların ona telefon numaralarını yazıp eline tutuşturduğunu söylemiş ve kadın eşinden boşanmıştı. Siz erkeklerin yaptıklarına çok anlam yüklüyorsunuz.Ama ogün bile iyiki varsın dedi barısınca bile
Doğru demedim ki annemin tavsiyesi işte. Yapan da vardır bu dünyada yaniÇok yanlış bir tavır bence karşı taraf böyle soru işaretleriyle kalıyor severek ayrıldık sanıyor.Dürüst olup ben ayrılmak istiyorum demek çok mu zor?
Aslında ogunAma o gün yine ayrılalım da dedi değil mi? Burada bir konu vardı karı koca gayet mutlu bir şekilde çocukları ile gezmeye gidiyor yemeklerini yiyip alışveriş yapıp evlerine dönüyorlar adam birden kadına boşanmak istediğini ve erken yaşta evlendikleri için hayatını yaşayamadığını, her gün kadınların ona telefon numaralarını yazıp eline tutuşturduğunu söylemiş ve kadın eşinden boşanmıştı. Siz erkeklerin yaptıklarına çok anlam yüklüyorsunuz.
Aslında ogun barıstIğımız gündü ve herşeyin düzeldiği gündü ama ben sonraki gün eylül olsun düğün diyince annesine sordu annesi yok diyince işler karıstu yoksa o ayrılmayacaktıAma o gün yine ayrılalım da dedi değil mi? Burada bir konu vardı karı koca gayet mutlu bir şekilde çocukları ile gezmeye gidiyor yemeklerini yiyip alışveriş yapıp evlerine dönüyorlar adam birden kadına boşanmak istediğini ve erken yaşta evlendikleri için hayatını yaşayamadığını, her gün kadınların ona telefon numaralarını yazıp eline tutuşturduğunu söylemiş ve kadın eşinden boşanmıştı. Siz erkeklerin yaptıklarına çok anlam yüklüyorsunuz.
Sizin düğün tarihiniz belliymiş zaten herhangi bir sorun çıkmasa olacakmış ama annesine sorma gereği duymuş. Kendi kararlarını veremeyen birinden kurtulmuşsunuz farkında değil misiniz. Evlenmek isteyen adam kimsenin lafına sözüne bakmaz biz barıştık evleniyoruz der biter. Karşı taraf sizi çok ezmiş anlamak istemiyorsunuz ısrarla. Adam annesinin bir lafı ile fikrini değiştiriyor ama siz evde ailenize huzursuzluk veriyorsunuz. Artık bir kendinize gelin dünyada ayrılan ne ilk ne son kişisinizAslında ogun
Aslında ogun barıstIğımız gündü ve herşeyin düzeldiği gündü ama ben sonraki gün eylül olsun düğün diyince annesine sordu annesi yok diyince işler karıstu yoksa o ayrılmayacaktı
Herkes beni suçluyor etrafımda standartlsrım alıstıgım hayat var dedim diye kırmızı çizgisini asmısım çocugunHiç mi aklın çalışmıyor, turuşmuş kaporası ödenmiş salonu bırakıp düğün ertelemeye kalkıyorlar, olmayacaktı o düğün, erteleme falan hikaye. Sanırım safsın sen, halâ anlayamadın ne olduğunu
Senin neden çizgin yoktu, adam maaşını söylemezken baban kendi evini verip dayayıp döşerken, adamın maaşı senden gizlenirken senin neden çizgin yoktu. Git allah aşkına hastaneye mi yatarsın ne yaparsın ayrılalı 2 ay olmuş halâ ağlıyorsun, biraz diyazem kaksınlar sana belki kendine gelirsin.Herkes beni suçluyor etrafımda standartlsrım alıstıgım hayat var dedim diye kırmızı çizgisini asmısım çocugun
Günlerdir yorum yazılıyor bu konuya. Ne imiş bakayım dedim. Sen şimdi anasının sözünden çıkamayan bu adamla evlenemediğin için mi üzülüyorsun? Değil 8 isterse 18 yıl olsun. Bu kadınla evliliğin de çok yürümezdi zaten. Böyle olması gerekiyormuş. Hayırlısı de bu ilişkinin sana öğrettiklerini al ve yürü yoluna.Herkes beni suçluyor etrafımda standartlsrım alıstıgım hayat var dedim diye kırmızı çizgisini asmısım çocugun
Tam olarak olay bu! Daha fazla kendinize eziyet etmeyinÖyle olsaydı böyle olurdu" ile ömür geçmez.
Aslında annesini konuya ben kattım anlatarak şüphelendirerek o yuzden korkmaları normal degil mi ben de onları beklettirmddim direttim restlestimGünlerdir yorum yazılıyor bu konuya. Ne imiş bakayım dedim. Sen şimdi anasının sözünden çıkamayan bu adamla evlenemediğin için mi üzülüyorsun? Değil 8 isterse 18 yıl olsun. Bu kadınla evliliğin de çok yürümezdi zaten. Böyle olması gerekiyormuş. Hayırlısı de bu ilişkinin sana öğrettiklerini al ve yürü yoluna.
"Öyle olsaydı böyle olurdu" ile ömür geçmez. Olana bakmak ve kabullenmek lazım. Ailelerin bu kadar karıştığı ilişkiden hayır da gelmez. Siz karar verirsiniz ailelere uygunsa tarihi bildirirsiniz. Her şeye bu kadar burnunu sokan aileden hayır gelmez. İyi olmuş. Önünüze bakın.
Evet suçun çoğu sizde.oglanda ayrılmak için 8 yıl beklemişMerhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Soylediginizde çok abartı yokki millet ne laflar ediyor emin olun kız evi naz evi bunu soylemenizde sakınca görmedim adama küfür mü etmissiniz yooo.adam bitirmeyi düşünüyormuş zatenAma standartlsrım alıstıgım hayat diyerek ben terbiyesizlik yaptım
Ama önce ortalıgı karıstırıp sonra istediğim tarihe zorladım önce şüphelendirip sonra annesi ile restlestimSoylediginizde çok abartı yokki millet ne laflar ediyor emin olun kız evi naz evi bunu soylemenizde sakınca görmedim adama küfür mü etmissiniz yooo.adam bitirmeyi düşünüyormuş zaten
Çocuk beni hiiç istemıyor düğün yeri kaporasını gözümün yasına bakmadan yaktı iptal etti hatta düğün yeri gelın de onaylamadan iptal edemeyiz demiş onjn için bile beni aramadıBak kendi ağzınla demişsin ki ; " Ben ortalığı birbirine katmasaydım MUTLULUK OYUNUNA DEVAM EDEREK EVLENECEKTİ. " bu çocuk mutlu değilmiş farkında olduğunun bile farkında değilsin. Bu mutluluk oyununu ailesine değil sana yapıyormuş. Siz evlenmiş olsanız bile bu evlilik çok sürmeyip boşanacaksınız bu çok net bir şey. Sen bu çocukla değil annesiyle evlenmiş olacaksın çünkü sürekli size müdahale edecek her şeyinize karışacak.
Ama yine de sen bilirsin. Bu kadar insanın anlattığı söylediği şeylere rağmen gram sende bir şey değişmediyse sana daha kimse bir şey deyip yapamaz git evlen sen kardeş sonra biz ayrılıyoruz boşanıyoruz diye sızlanma da kimseye.
Seni istemeyen biri için neden bu kendine eziyet, suçlama bu ısrar. Bu çocuk senden vazgeçeli çok olmuş bunu neden görmüyorsun. Kendini neden hala küçük düşürüyorsun. Yapma kendine de ailene de yapma yazık günah ya. Evet canın acıyor üzülüyorsun ama bir şekilde kabullenmen alışman lazım böyle olmaz.Çocuk beni hiiç istemıyor düğün yeri kaporasını gözümün yasına bakmadan yaktı iptal etti hatta düğün yeri gelın de onaylamadan iptal edemeyiz demiş onjn için bile beni aramadı
Ama hiç vazgecnıs gib durmuyordu ben o sözleri diyip onu kırana kadar ona inanamıyorum hatta o sözlerden sonr a bile sarılıyodu üzülme aglama diyodu seviyoduSeni istemeyen biri için neden bu kendine eziyet, suçlama bu ısrar. Bu çocuk senden vazgeçeli çok olmuş bunu neden görmüyorsun. Kendini neden hala küçük düşürüyorsun. Yapma kendine de ailene de yapma yazık günah ya. Evet canın acıyor üzülüyorsun ama bir şekilde kabullenmen alışman lazım böyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?