Düğüne 2 ay kala ayrıldık

E o zaman sana ders olsun, sonraki ilişkinde böyle davranma. Anana babana da eziyet edip durma, kendin edip kendin bulmuşsun

Bırak gitsin yalvarma evlenseydin yine küçümsiceklerdi olay daha kötü olucaktı. Ailenden arkadaslarından destek al kımseyı kendınden daha üstün görme boşver. Yalvarmada dik dur o peşinden koşsun. Ezdırme kendını. Sonra oda anasıda ezer. Yasamıs bırı olarak soyluyorum

Ama çok
Olan olmuş bu noktaya gelmişsiniz burdan geri dönüş olmaz dikiş tutmaz kendinizi toparlamaya bakin. Suçun kimde olduğunun önemi yok ilişki dogru değilmiş ki bu noktaya gelmiş.
Olan olmuş bu noktaya gelmişsiniz burdan geri dönüş olmaz dikiş tutmaz kendinizi toparlamaya bakin. Suçun kimde olduğunun önemi yok ilişki dogru değilmiş ki bu noktaya gelmiş.
ama çok üzülüyırum o benim cocuklugum gençliğimdi gelecegım olacaktı çok hayallerımız vardı beraber çok anımız vardı hepsini nasıl mantıgıyla silip atabildi 1 ayda saçımda 10 tel beyaz cıkmıs üzülmekten

sevmiyor, bıkmış niye şans versin.
exten next olmaz konu sahibi ergen gibi takıntı haline getirmişsin adamı. Yeni ilişkinde bu hataları yapma.
Evet bencilim alıstıgım bir hayat var diyip sorumluluk alamam falan dersem sinirle adam da kaçar gider stresle söyledim ama söylemiş oldum bir defa korkuttum onu

Evet bencilim alıstıgım bir hayat var diyip sorumluluk alamam falan dersem sinirle adam da kaçar gider stresle söyledim ama söylemiş oldum bir defa korkuttum onu
Tamam işte bu ilişki bir daha dikiş tutmaz. Olmayanı oldurmaya çalışma. Önüne bak biraz kafanı dinle sonra hayatına yeni birini al. Üzülme ama bu kadar uzun bir ilişkiden çıkan erkek hemen flörtleşmeye veya yeni bir ilişkiye başlıyor.

Bir yazı okudum araştırma sonucuymuş bu tarz ilişkilerin yürüme ihtimali %2 diyordu.sadece acıyı kabullenmeme boşluk hissini yaşamaktan kaçma isteği diyor.ama buradaki olaylara bakıyorum genelde yürütüyor hatta evleniyorlar

Bende duymuştum onu. Malesef evleniyorlar ama kedi köpek gibi sürekli kavgalar dönüyor. Alışkanlık mı desem bak ben evlendim çabası mı bilmiyorum ama olmayanı oldurmaya çalışmak bizim ülkenin genelinde var. Tavsiye veriyoruz iyiliğine düşman belliyorlar. Kaç sayfadır anlatıyoruz hala herşeyi ben mahvettim değil mi? yazıyor. öğrenilmiş bir çaresizlik var.Çok üzülüyorum bile bile kendini yıpratıyor.

8 yıl dile kolay böyle olması çok normal anormal olan erkek.onların doğası böyle sanırım pişman oluyorlar ama iş işten geçtikten sonra.sen bu kızı tanırsın ne demek istediğini bilirsin yanlış bir şey söylese bile aslında içinden gelmedigini.annesinin gazına geldi çocuk muhtemelen

İşin kötüsü benı çok yanlış tanımış herkes dıyo senın bencıl olmadıgını bilmiyor muydu diye ama o ve annesı bencilsin dediler yani tMam benım dedıklerım çok yanlıs ama 8,5 senede tolere edılemeyecel degıldı demek ki bıkmış benden

Ama eylülü ertelemeyi kabul ettiğimde affetmıslerdi çocuk tekrar elimi tutuyor sarılıyordu ta ki kabul etmiyorum diyip annesine karsı gelınce annesi ne drdiyse çocuk sogudu somra toplamaya çalıstım senle baska evde baska düşünüyorum dedi en son kendi düşünüp beni gönderdi

açıkça istemiyor peşinden koşup kendi değerini düşürme.

İki ergen evlenmemeli

Keske sizin gibi cok guclu bir kadın olabilseydim akıllandıgımda çok gecti gerci o da hemen silip atmayabılır bekleyelım de dıyebılırdı
Hala şunu yapabilirdi bunu edebilirdi diyorsun. ŞAKA GİBİ.
Kabullen artık ayrıldınız. Neyi bekliyorsun başka kadınlarla fotosunu görmeyi mi? Hayatına bak mutlu olmak için çabala.
Geçmişe takılı kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…