• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

benim maasım düzgün olsaydı beni bırakmazdı çünkü mesajda da diyor gelecek endiselerim diye
Senin maaşın yüksek olunca seni bırakmayacak niye maaşım az diye üzülüyorsun.Çalışmayan geliri olmayan kadınlarla kimse evlenmesin o zaman.Bu düşüncen çok yanlış seni paran için mi sevecek.Sen gerçekleri algılayamıyorsun şu anda bence.Hala atlatamamış mı diyor kendi atlatmış yani.Ne sanıyor bu adamla anası kendini

Senin maaşın yüksek olunca seni bırakmayacak niye maaşım az diye üzülüyorsun.Çalışmayan geliri olmayan kadınlarla kimse evlenmesin o zaman.Bu düşüncen çok yanlış seni paran için mi sevecek.Sen gerçekleri algılayamıyorsun şu anda bence.Hala atlatamamış mı diyor kendi atlatmış yani.Ne sanıyor bu adamla anası kendini
Evet hala daha kafasında bitirememiş mi hala demiş biz birlikte buyuduk nasıl böyle silebildi çok üstüne gittim ısrar ettım ve gelırım nedenıyle (standartlarım dıyınce supheye dusmuş senın gelırın iyi degıl dedi)

Evet hala daha kafasında bitirememiş mi hala demiş biz birlikte buyuduk nasıl böyle silebildi çok üstüne gittim ısrar ettım ve gelırım nedenıyle (standartlarım dıyınce supheye dusmuş senın gelırın iyi degıl dedi)

Yahu bi kahve ısmarlamamış yıllarca
Tüm sayfaları okuyamadım ama bir yorumunuzda gördüm
Olayın sıcaklığıyla sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım
Salim kafa yazdıklarınızı bi okuyun isterseniz

Ve bu kadar anasına düşkün biriyle inanın yol yürünmezdi
Her adımda bir tümsek çukur çıkartırdı karşınıza

Hayatta insan kendi değerini kendine öncelikle kendi vermeli kardeşim

Birlikte ortak sağlamalıymısız gecimi
Siz standartlarım var derken nelerden bahsediyorsunuz mesela? Orta üst segment markalardan alışverişler yapıyorum. Evlilik içinde eğer çalışmasaydım eşimin imkanlarına göre ya bu alışverişlerimden vazgeçmek zorundaydım ya da eşimi buna göre seçmeliydim. Ortak bütçe ne ise ister eş çalışsın ister çalışmasın eve giren para kadar yaşanır ve birikim yapılır. Eşin geliri 20 bin ise ben şunumdan vazgeçemem vs demek yanlış olur.

Siz standartlarım var derken nelerden bahsediyorsunuz mesela? Orta üst segment markalardan alışverişler yapıyorum. Evlilik içinde eğer çalışmasaydım eşimin imkanlarına göre ya bu alışverişlerimden vazgeçmek zorundaydım ya da eşimi buna göre seçmeliydim. Ortak bütçe ne ise ister eş çalışsın ister çalışmasın eve giren para kadar yaşanır ve birikim yapılır. Eşin geliri 20 bin ise ben şunumdan vazgeçemem vs demek yanlış olur.
Aslında mutfak alısverişini süt, yumurta, ekmek özel alıyodum bunları kasdetmıstim ama onlar marka çanta falan anladılar sanırım açıklasam ds inanan olmsdı

O ise evde daha az dikkat ediyoladdı yemek içeriklrrine ondan korkup söylendım ama çok yanlıs noktalara çekildi kötü kosullarda yasayamazsın öylemi dedilrr hayır öyle değil dedim açıkladım ama asla inanmadı

Aslında mutfak alısverişini süt, yumurta, ekmek özel alıyodum bunları kasdetmıstim ama onlar marka çanta falan anladılar sanırım açıklasam ds inanan olmsdı
Kendinizi doğru ifade edememişsiniz. Bu bahsettikleriniz yaşama hayatta kalma standartları:) Birisi standartlarım var bunları nasıl karşılayacak dese aklıma gelen orta üst segment alışverişler, kuaför masrafları, tatil gezi masrafları vs olur.
Süt yarım yağlı almıyorsunuzdur ya da laktozsuz kullanıyorsunuzdur; yumurta 0 numara alıyorsunuzdur, ekmek de olsa olsa Karabuğday vs dir. Yani bu mesele edilecek konu mu? Paranız yetmez keke böreğe koymazsınız 0 numarayı, içtiğiniz süt dışında ucuz markalara kayarsınız. Bunları da yapmaz mısınız mesela? Muhabbetine bile gerek yok.

Kendinizi doğru ifade edememişsiniz. Bu bahsettikleriniz yaşama hayatta kalma standartları:) Birisi standartlarım var bunları nasıl karşılayacak dese aklıma gelen orta üst segment alışverişler, kuaför masrafları, tatil gezi masrafları vs olur.
Onlar da öyle sandı nedense açıkklasam da olmadı bu sefer onlar kazancımı küçümsedi oğlum. Tek basına ev gecindirecek dedi

Onlar da öyle sandı nedense açıkklasam da olmadı bu sefer onlar kazancımı küçümsedi oğlum. Tek basına ev gecindirecek dedi
Öyle anlamaları normal ve standartlarımdan asla vazgeçemem diyen birisine de benim aldığım para belli daha farklı bir yaşam istiyorsan gelirini arttır o zaman ya da benimle evlenme o halde denilebilir.
Bir de şunu anlamadım sizin durumunuz uygun değilse niye özel hastanede serum takıldı? Hala evli değilsiniz işinizden kaynaklı yA da ailenizden devlet hastanesine de gidebilirdiniz. Mesela evin geçimini gerçekten eşiniz karşılayacak ise özel hastane masraflarından vazgeçmeliydiniz. Nişanlınızın geliri muamma siz de bilmediğinizi söylüyorsunuz.

Öyle anlamaları normal ve standartlarımdan asla vazgeçemem diyen birisine de benim aldığım para belli daha farklı bir yaşam istiyorsan gelirini arttır o zaman ya da benimle evlenme o halde denilebilir.
Bencede ama açıkladığımda inanmamaları can sıkıcı çocuk zaten dedi ben müdür değilim dedi ben açıkladım ama inanmadılar hatta amann allah askına dediler bunu mu diyosun evet dedim ama inanılmadı

Bencede ama açıkladığımda inanmamaları can sıkıcı çocuk zaten dedi ben müdür değilim dedi ben açıkladım ama inanmadılar hatta amann allah askına dediler bunu mu diyosun evet dedim ama inanılmadı
Çocuk dediğiniz nişanlınız mı? Ben olsam ben de inanmazdım, ha diyelim ki inandım bu defa bu kadar küçük şeyleri mesele ediyorsanız daha büyük maddi sorunlarda neler yaşayacaktınız?

Sadece konuyu okudum .
Arada başka yorumlarını varsa okumadım.

Haklıysan haksız duruma düşmüşsünüz .
Bir kere iletişiminiz cok kötü .
Her şeyin bir söyleme adabı vardır.
Varsa bir problem oturur konuşulur.
Annesine mesaj atmanız falan da cok yanlış .

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ama beni tanıyo 8,5 senedir ne zaman deli gibi
Bu açıdan haklısınız. Aldığınız giyecekler hassasiyetleriniz ya da alışveriş tercihlerinizi biliyordur. Bu durumda anne faktörü devreye girmiştir.
Tabi cunku anlattım ama inanmamaları çok üzücü ve benim oldugum kişi hakkında şüphe duydular bencilim dedim diye evet öylesinndediler ama ben biz öğrenciyken babamın sodexo kartını alıp kendime ve ona yemek ısmarlardım hep o zaman kimse bencil demiyordu veya kendi aileme aldırdım ev esyalarını onları zora sokmamak için gelinlikçiyi öndennkenddim gezdim fiyatı abartı ise onlar mahçup olmasın önce eski nisanlıma fiyatı söhledim o uygun deyince kayınvalidemi götürmüştüm

O ise evde daha az dikkat ediyoladdı yemek içeriklrrine ondan korkup söylendım ama çok yanlıs noktalara çekildi kötü kosullarda yasayamazsın öylemi dedilrr hayır öyle değil dedim açıkladım ama asla inanmadı
Bunca yıldır sevgilin bunları bilmiyor muydu? Şaf arasında sohbet ederken bile anlatılmıştır bunlar. Benim eşim sabah labnesiz kahvaltı etmediğimi çıkarken biliyordu mesela. Senin sevgilin bunca sene birlikte olduğunuz halde senin ne söylemeye çalıştığını anlayamadı mı

Tabi cunku anlattım ama inanmamaları çok üzücü ve benim oldugum kişi hakkında şüphe duydular bencilim dedim diye evet öylesinndediler ama ben biz öğrenciyken babamın sodexo kartını alıp kendime ve ona yemek ısmarlardım hep o zaman kimse bencil demiyordu veya kendi aileme aldırdım ev esyalarını onları zora sokmamak için gelinlikçiyi öndennkenddim gezdim fiyatı abartı ise onlar mahçup olmasın önce eski nisanlıma fiyatı söhledim o uygun deyince kayınvalidemi götürmüştüm
Şimdi bu yazdıklarınızı tekrar okuyun ve pişman üzgün olmayı bir kenara bırakın.

Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Bence ikinizin arasına eski nişanlınizin ailesi girmiş. Siz eylül de evlenirsiniz veya evlenmezsiniz onlar sadece ayarlamaları yaparlar size karismamalari lazım. Ama eski nisanliniz da belli ki karismalarina izin veriyormuş. Bence evlenmeden bu yüzünü görmeniz iyi olmuş. Ayrıca eski nisanliniz sizin maaşınız ne olursa olsun sizi kabul etmeliydi. Hayatta her şey var, az kazanmak, çok kazanmak, hatta işsiz kalmak. sizin için hayırlı bir şey olmuş. Her şey para değil. Bana göre sizin tek hatanız annesine de mesaj atmanız olmuş. Tüm tartışmalar iki kişi arasında kalmalı. Çok çok önemli ve ikinizin çözmeyi deneyip çözemediği bir mevzu olmadıkça. Sizin yerinizde olsam olanlardan ders çıkarır maddiyata bu kadar önem veren kişilerden uzak dururum. Unutmaniz kolay değil alışkanlık da vardır 8 yıl dile kolay.. acınızı yaşayın, kendinize zaman verin. inanın hayatta karşılaşabileceğiniz size daha fazla kıymet verecek insanlar var kendinizi harcamayın eski nişanlıniz gibi sizi umursamayan insanlar için.

Back