• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 ay kala ayrıldık

Bence ikinizin arasına eski nişanlınizin ailesi girmiş. Siz eylül de evlenirsiniz veya evlenmezsiniz onlar sadece ayarlamaları yaparlar size karismamalari lazım. Ama eski nisanliniz da belli ki karismalarina izin veriyormuş. Bence evlenmeden bu yüzünü görmeniz iyi olmuş. Ayrıca eski nisanliniz sizin maaşınız ne olursa olsun sizi kabul etmeliydi. Hayatta her şey var, az kazanmak, çok kazanmak, hatta işsiz kalmak. sizin için hayırlı bir şey olmuş. Her şey para değil. Bana göre sizin tek hatanız annesine de mesaj atmanız olmuş. Tüm tartışmalar iki kişi arasında kalmalı. Çok çok önemli ve ikinizin çözmeyi deneyip çözemediği bir mevzu olmadıkça. Sizin yerinizde olsam olanlardan ders çıkarır maddiyata bu kadar önem veren kişilerden uzak dururum. Unutmaniz kolay değil alışkanlık da vardır 8 yıl dile kolay.. acınızı yaşayın, kendinize zaman verin. inanın hayatta karşılaşabileceğiniz size daha fazla kıymet verecek insanlar var kendinizi harcamayın eski nişanlıniz gibi sizi umursamayan insanlar için.
İşin en kötü tarafı onlar benim maddiyatçı olduğumu para az ise olmayacagımı düşündüler sen bizim kosullarımızı bilmşyor muydun diyerek

Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz

Bence gayet isabet olmuş.
Böyle biriyle evlensende boşanırdın.

Bence gayet isabet olmuş.
Böyle biriyle evlensende boşanırdın.
Ama çocuk kendince herşeyi çabalıyordu ben bir anda evlenmek istemıyorum vs diyince onu hayal kırıklığına ugratmısım babası öyle dedi (yüzükleri verme sebebim de çözmeye çalısmayıp eylüldeki düğünü istemediğini söylemesiydi) işte standartlarım diyince müdür değilim dedi beni iyi anlamadılar sonra açıklamaalara da inanmadılsr düğünü 3-4 ay ertlemeyi ben istemedim çözelim istedim bu sefer de kaçıreım o yuzden kendimi suçluyorum, doldum patladım lafını kabul etmiyorum sevgili olsak tamam da evlenmeye karar verdiğin insana sağlayacagın tolerans dsha fazla olmalıydı

Ama çocuk kendince herşeyi çabalıyordu ben bir anda evlenmek istemıyorum vs diyince onu hayal kırıklığına ugratmısım babası öyle dedi (yüzükleri verme sebebim de çözmeye çalısmayıp eylüldeki düğünü istemediğini söylemesiydi) işte standartlarım diyince müdür değilim dedi beni iyi anlamadılar sonra açıklamaalara da inanmadılsr düğünü 3-4 ay ertlemeyi ben istemedim çözelim istedim bu sefer de kaçıreım o yuzden kendimi suçluyorum, doldum patladım lafını kabul etmiyorum sevgili olsak tamam da evlenmeye karar verdiğin insana sağlayacagın tolerans dsha fazla olmalıydı
Konuya ilk yorumum lütfen bir tedavi olun ciddi anlamda çok ihtiyacınız var. Kardeşim olsanız sizi omzunuzdan tutup sarsardim . Yani çok gurursuz davranıyorsunuz istemeyen adam istemiyor zaten evlenmek için evleniyormis. Evlensen üç çocuğun olsa anasının aklıyla yine bosardi . Terapi alıp bu takintidan kurtulmalısin. Sorun sen degilsin

Konuya ilk yorumum lütfen bir tedavi olun ciddi anlamda çok ihtiyacınız var. Kardeşim olsanız sizi omzunuzdan tutup sarsardim . Yani çok gurursuz davranıyorsunuz istemeyen adam istemiyor zaten evlenmek için evleniyormis. Evlensen üç çocuğun olsa anasının aklıyla yine bosardi . Terapi alıp bu takintidan kurtulmalısin. Sorun sen degilsin
Çok üzülüyorum gercekten ben ailem de çok üzgünler halime ellerinden biraey gelmiyor hergun diyorum anne bir şey yap ne olur diye ama elden hiçbisey gelmıyro resimlerimizi bir görseniz çocuk nasıl yanagını yanagıma koyarken bile gözlerini kapatıyordu çok seviyodu beni nasıl alıskanlık oldu 1 haftada anlamıyorum çok kırıldığı için dolmus dolmus patlamıs işte ama buna emin değilim insan bir yoruluyorum demez mi sormuslugum da var yormuyosun üzmüyosun diyodu ben nerden bileyim o zaman dimi

Bak kuzum sana bunu beş senedir çift boşayan biri olarak söylüyorum. Uzatma sil ve yoluna bak. Böyle sebeplerden dolayı bunları yapan biriyle evlensende en fazla 6 ay.
Şükret evlenmeden olmuş bunlar.
Yok barıştın evlendin, bi kaç sene çocuk yapma.

Çok üzülüyorum gercekten ben ailem de çok üzgünler halime ellerinden biraey gelmiyor hergun diyorum anne bir şey yap ne olur diye ama elden hiçbisey gelmıyro resimlerimizi bir görseniz çocuk nasıl yanagını yanagıma koyarken bile gözlerini kapatıyordu çok seviyodu beni nasıl alıskanlık oldu 1 haftada anlamıyorum çok kırıldığı için dolmus dolmus patlamıs işte ama buna emin değilim insan bir yoruluyorum demez mi sormuslugum da var yormuyosun üzmüyosun diyodu ben nerden bileyim o zaman dimi
Ya anlamadığin nokta şu GERCEKTEN seven adam gitmez . Ne yorulması o daha yorulma görmemiş . Evlenince bin tane sıkıntı dert oluyor. Çocuk oluyor gece uykusuz sen bazen saç baş dağınık olacaksın isteksiz olacaksın sinirli olacaksin o zaman da bırakıp gidecekti .adam sana maaşını söylememiş ne aşkı ne sevgisi. Annesiyle bir olmuş senin maaşını kucumsuyor . Seven erkek anasını susturur sanane der. Yayık ağızlı adamın tepkilere bak ailem istemiyor seni bırakıyorum . Sekiz yıl dile kolay ailesi normal şartlarda ağzını açamamaliydi. Sen neyden kurtulduginu anlamıyorsun . Yine gururunu düşünmeyip aldığın maaşı küçümseyen seni istemeyen ailenin yanında gitmişsin . Akıllı ol yaşın küçük değil aramızda bir yaş var kendi gururunu düşünmüyorsan artık ananın babanınkini düşün . Hayatta karşına seni gerçekten seven biri çıkınca beni neyden çıkarmassin Allahım çok şükür diyeceksin .

Bak kuzum sana bunu beş senedir çift boşayan biri olarak söylüyorum. Uzatma sil ve yoluna bak. Böyle sebeplerden dolayı bunları yapan biriyle evlensende en fazla 6 ay.
Şükret evlenmeden olmuş bunlar.
Yok barıştın evlendin, bi kaç sene çocuk yapma.
İnşallah oğlan geri dönmez yoksa bu kız göz göre göre hayatını karartır çocukla yine ailesinin yanına dönecek. En küçük olayda tekmeyi basan adam evlenince neler neler yapar

Ya anlamadığin nokta şu GERCEKTEN seven adam gitmez . Ne yorulması o daha yorulma görmemiş . Evlenince bin tane sıkıntı dert oluyor. Çocuk oluyor gece uykusuz sen bazen saç baş dağınık olacaksın isteksiz olacaksın sinirli olacaksin o zaman da bırakıp gidecekti .adam sana maaşını söylememiş ne aşkı ne sevgisi. Annesiyle bir olmuş senin maaşını kucumsuyor . Seven erkek anasını susturur sanane der. Yayık ağızlı adamın tepkilere bak ailem istemiyor seni bırakıyorum . Sekiz yıl dile kolay ailesi normal şartlarda ağzını açamamaliydi. Sen neyden kurtulduginu anlamıyorsun . Yine gururunu düşünmeyip aldığın maaşı küçümseyen seni istemeyen ailenin yanında gitmişsin . Akıllı ol yaşın küçük değil aramızda bir yaş var kendi gururunu düşünmüyorsan artık ananın babanınkini düşün . Hayatta karşına seni gerçekten seven biri çıkınca beni neyden çıkarmassin Allahım çok şükür diyeceksin .
Ya onu da elimden kaçırırsam çünkü bu cocuk da ben onu kırmadan önce çok seviyodu beni işte açıklamalarımı mantıgı ile degerlendirmiş geçmişte olanlar gelecek endişeleri varmıs karakterin böyle oldugu sürece hırpalanıyorum dedi dayanamamıs belki de hep sans verdi de habrrim yoktu belki ama kırdım onu anlıyorum ama kırıldı diye evlenmekten mi vazgecilir konusulur çözüm sağlanır o da çözmeye çalıstıkça işler sarpa sardı çözmek istedikçe ertlensin ertelenmesin mevzu oldu çıkmaza girildi

İnşallah oğlan geri dönmez yoksa bu kız göz göre göre hayatını karartır çocukla yine ailesinin yanına dönecek. En küçük olayda tekmeyi basan adam evlenince neler neler yapar
İşte 8,5 senedir o alttan aldıgu için yürüyormus ilişkimiz ben arada yolda onu bırakıp gitmişliğim vardı eski yıllarda ona bozuluyormus meger bu yüzükleri de verince sildi attı beni ama ben yüzükleri eylül olmasın hazır değiliz dedi diye vermiştim ben saçma sapan sımarıklkk yaptım çözelim istedim ama öyle olmadı

Ya onu da elimden kaçırırsam çünkü bu cocuk da ben onu kırmadan önce çok seviyodu beni işte açıklamalarımı mantıgı ile degerlendirmiş geçmişte olanlar gelecek endişeleri varmıs karakterin böyle oldugu sürece hırpalanıyorum dedi dayanamamıs belki de hep sans verdi de habrrim yoktu belki ama kırdım onu anlıyorum ama kırıldı diye evlenmekten mi vazgecilir konusulur çözüm sağlanır o da çözmeye çalıstıkça işler sarpa sardı çözmek istedikçe ertlensin ertelenmesin mevzu oldu çıkmaza girildi
Bak sevdiğin insana şans verirsin evet ama onunla iletişimde olursun ya şöyle oldu ben çok üzüldüm diye sevdiğin insana kendini rahatça anlatırsın zaten. Sevdiğin insanın maaşını düşünmezsin. Ben evlenmeyi kabul ettiğimde eşim ogrenciydi . Nisan yaptık işi yoktu daha .seninki maaşını söylememiş üstüne seni asagiliyor sevgi böyle birşey değil

İşte 8,5 senedir o alttan aldıgu için yürüyormus ilişkimiz ben arada yolda onu bırakıp gitmişliğim vardı eski yıllarda ona bozuluyormus meger bu yüzükleri de verince sildi attı beni ama ben yüzükleri eylül olmasın hazır değiliz dedi diye vermiştim ben saçma sapan sımarıklkk yaptım çözelim istedim ama öyle olmadı
Ya seni nasıl manipüle etmiş resmen bir dala tutunuyorsin hayır sorun sende değil . Gerçekten bak destek al çok fena takıntı yapmışsın mantikli bakmiyorsun

Bak sevdiğin insana şans verirsin evet ama onunla iletişimde olursun ya şöyle oldu ben çok üzüldüm diye sevdiğin insana kendini rahatça anlatırsın zaten. Sevdiğin insanın maaşını düşünmezsin. Ben evlenmeyi kabul ettiğimde eşim ogrenciydi . Nisan yaptık işi yoktu daha .seninki maaşını söylememiş üstüne seni asagiliyor sevgi böyle birşey değil
Ona hatayı yüzlemediğim için anlamadılar standartlarım neyi kasdetiyosun dedi annesş sorguya çekti beni anlattım ama inanmamaları çok üzdü beni ağır geldi hem sözlerim tasırdı bardagı hem de maddi yükün üstünde olması zor geldi ona

Ona hatayı yüzlemediğim için anlamadılar standartlarım neyi kasdetiyosun dedi annesş sorguya çekti beni anlattım ama inanmamaları çok üzdü beni ağır geldi hem sözlerim tasırdı bardagı hem de maddi yükün üstünde olması zor geldi ona
Heeşey kötü denk geldi zaten dogum gynum için yemege gitmiştik onu da çagırdık bu olayın ertesi günü hesap pahalı gelınce ona çok dikkatli baktı demiştir buraya getiremem bu kızı (oysa ben yemegi de evde yemeyi tercşh ederrdim, ya beni nasıl hiç tanımadı anlamıyorum asla ve hep kötü özelliklerim konusuldu kendimi kötülediğim için)

Heeşey kötü denk geldi zaten dogum gynum için yemege gitmiştik onu da çagırdık bu olayın ertesi günü hesap pahalı gelınce ona çok dikkatli baktı demiştir buraya getiremem bu kızı (oysa ben yemegi de evde yemeyi tercşh ederrdim, ya beni nasıl hiç tanımadı anlamıyorum asla ve hep kötü özelliklerim konusuldu kendimi kötülediğim için)
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun

siz ev araba veya altın gibi bir şey mi istediniz ki böyle diyorlar?
Hayır altın bile annesi sordu siz ne uygun görürseniz dedim , ev ve arabayı benim ailem verdi zaten ama onlar ev 1+1 ordan çıkınca kiraya gececeksiniz sende işe gir dediler ben standsrtlsrım dedim diye böyle dediler ama standattlsrım çanta ayakkabı falan değilddi anlattım onlara kaç keZ ama inanmadılsr

Hayır altın bile annesi sordu siz ne uygun görürseniz dedim , ev ve arabayı benim ailem verdi zaten ama onlar ev 1+1 ordan çıkınca kiraya gececeksiniz sende işe gir dediler ben standsrtlsrım dedim diye böyle dediler ama standattlsrım çanta ayakkabı falan değilddi anlattım onlara kaç keZ ama inanmadılsr
Standartlar derken mesela, tam anlayamadım ben de. İş ile ilgili standartlar mi yoksa maddiyat mi

Olan olmuş bu noktaya gelmişsiniz burdan geri dönüş olmaz dikiş tutmaz kendinizi toparlamaya bakin. Suçun kimde olduğunun önemi yok ilişki dogru değilmiş ki bu noktaya gelmiş.

Back