- 14 Şubat 2018
- 769
- 575
- 103
- 28
- Konu Sahibi nisanlimterketti
Ben yeni oldu sandım ama olayın üstünden zaman geçmiş hiçbir adım atmadı mı sana karşı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atsa da işin tadı kaçar.Ben yeni oldu sandım ama olayın üstünden zaman geçmiş hiçbir adım atmadı mı sana karşı?
1,5 neredeyse 2 ay oldu adım atmadıgı gibi arkadasımıza hala kafasında bitiremedi mi beni senelerdir alıskanlıktı demiş ama inanamıyorum hiç böyle biri değild. Bu olaydan 3 gün önce benı ne kadar sevdiğini söylüyodu neler yapıyordu ama laflarım kırmıs o da silip attı evlliliğin temelini sorgulattım diye ama açıklamalarım mantıgına yatmamıs mantıgı ile hareket ediyormusBen yeni oldu sandım ama olayın üstünden zaman geçmiş hiçbir adım atmadı mı sana karşı?
Merhaba ben 26 yasımdayım 8,5 senelik bir ilişkim vardı birlikte gectiğimiz kasımda sözlendik , aralıkta nişanlandık eylülde de evlenecektik , fakat benim bazı korkularım oluşmaya basladı nisanlım (eski) maasını benden gizliyordu geçimle ilgili konustuğumuzda yanıt vermiyor gecistiriyordu ve annesi benim az kazancımı küçümsemeye baslamıstı , zamanla eski nisanlım da maasım konusunda rahatsızlıgını belli ediyordu ben de zamanla artacak kendi işimi yapmaya yeni basladım desem de çok inanmıyor gibiydi ben de sinirli olduğum bir gün ağzıma geleni zehir saçarcasına söyledim ben bencilim , hasta olursan sana bakmam beni de hasta ettin (ogun solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordum sinirim ondandı, serum falan almıstım, tabiki bunu yapmamı dogru bulmuyorum) işte serumu karşılayabilecek misin, biz asık mıyız alıskanlıkmı evlenmek istemiyorum gibi sözler sarfettim birkaç günn tartıstık bunlar hep mesaj yolu ile oldu sonra annesine de yazdım son zamanlarda daha sinirli olmaya basladı bu cocuk ya evde bana sinirlenirse alıstıgım hayat standartlsrım var nasıl olacak herşey gizleniyo vs dedim ortalık tabiki karıstı ama ben hatalıyım hem de çok ama sonra bulustuk cocuk dedi ki senin böyle sorulsrın varsa eylüldeki düğün iptal olsun bende buny duyunca aglamaya basladım iptal etmek istemıyorum dedim o ise yanıt vermeyince al yüzükleri o zaman git dedim o da gitti o gidimce ben pesinden gittim agladım lütfen dedim ayrılmak değildi niyetim dedim ama o da hırpalıycak mısın beni böyle hep dedi sonra evime döndüm ertesi gün affettiler gittim yalvar yakar açıkladım kendimi ama eylül iptaldi ben de sonraki gün cocuga dedim bak dedim ne hevesle tuttuk düğün yerimizi ne hevesle balayımızı aldık ucak biletleri sen 2-3 ay ettlemek istiyosun bastan bir yer bulmamız daha zor olacak dedim hak verdi bana herşey düzeldi sanarken ertesi gün ailem hazır değilsiniz diyoe dedi ben de ne olur kendimiz karar verelim dedim ıkna et lütfen dedim o da gitti eve çözemedi sonra benim ailemi sokmak istedi benim ailem kendiniz çözmelisiniz dedi sonra annem de geldi bulusmaya ama annesi affettik ama eylül plmaz dedi ertesi gün ben bidaha konusma gittim annesi eylül olursa ben gelmem dedi sonra baktım bu iş iyi yere gitmeyecek tamam erteleyelim diyecektim bulusmaya eski nisanlım gelmedi sonra da mesaj ile benden ayrıldı süreci sonlandırmayı sağlıklı bıluyormus yorulmuş (bugune kadar bir kere bile uyarmamıstı beni yoruldum dememişti ) kendimi çok suçlu hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
NedennBen umarim birileri saka yapiyordur diye dusundum
Yok, terkedilince akıl sağlığı riske girmiş biri maalesef. Manipüle edildiğine ikna olmuyor.Ben umarim birileri saka yapiyordur diye dusundum
Ama en son ikimiz karar verecektik ilişkimizin gelecegine ben ise annesine gittim lütfen izin verin arkamızda durun dedim bakın o da üzülme diyor , çözmek istiyor dedim annesi çok sinşrlendi sonra haber alınamadı çocuktan zatenYok, terkedilince akıl sağlığı riske girmiş biri maalesef. Manipüle edildiğine ikna olmuyor.
Budan pay biçsene? Daha nisanliyken annesine öyle dedigin için sana cehennemi yaşatan bı adam bu nden hala kendii suçlayıp kahroluyosunAma eylülü ertelemeyi kabul ettiğimde affetmıslerdi çocuk tekrar elimi tutuyor sarılıyordu ta ki kabul etmiyorum diyip annesine karsı gelınce annesi ne drdiyse çocuk sogudu somra toplamaya çalıstım senle baska evde baska düşünüyorum dedi en son kendi düşünüp beni gönderdi
Çok seviyldum ve olayları bennbaslattığım için kendimi suçluyorum çok yoksa o ve annesi beni çok seviyolardı paradan bahsedince 9 köydrn kovuldumBudan pay biçsene? Daha nisanliyken annesine öyle dedigin için sana cehennemi yaşatan bı adam bu nden hala kendii suçlayıp kahroluyosun
Biz çocukca bir ilişki yasadık hep kafe ve yemek seklinde hayallerim vardı hepsi yarım kaldı annesini ikna edebilirim sandım elimden geldiğibce ama daha fazla sinirlendirdim ısrarımla ısrar etme sebebim de ev bark hazır 3 ay beklemek mantıksız gelmıstı ama keske olur deseydımBasta seni maasini kucumseyen insandan ayrilinca pesinden kosmayacaktin. Bittigi iyi olmus anasinin sozuyle gelip gelip gidiyosa o is olmazdi zaten. Ayrica 8 bucuk yil bi iliski icin cok bile evlenip napcaktiniz iliskinin zamani dolmus. Yeni insanlar yeni heyecanlar. Hayirli olsun
Hala pismanlik. Bunlar sizi almislar avuclarinin icine kukla gibi yonetmisler. Smdi hala hatali benim yapmamaliydim vs diyosunuz. Bu adamla evlenseniz daha bekarken annesinin her lafiyla yon degistiren adam evlenip garanti artik diye dusununce nolcakti saniyosunuz? Annesi gece uyuma saatinize kadar karisirdi. Sukur namazi kilin fakir sevindirinBiz çocukca bir ilişki yasadık hep kafe ve yemek seklinde hayallerim vardı hepsi yarım kaldı annesini ikna edebilirim sandım elimden geldiğibce ama daha fazla sinirlendirdim ısrarımla ısrar etme sebebim de ev bark hazır 3 ay beklemek mantıksız gelmıstı ama keske olur deseydım
Ama herkes düğün ertleme işinde ısrar etmemeliydin dediHala pismanlik. Bunlar sizi almislar avuclarinin icine kukla gibi yonetmisler. Smdi hala hatali benim yapmamaliydim vs diyosunuz. Bu adamla evlenseniz daha bekarken annesinin her lafiyla yon degistiren adam evlenip garanti artik diye dusununce nolcakti saniyosunuz? Annesi gece uyuma saatinize kadar karisirdi. Sukur namazi kilin fakir sevindirin
Pesine koscak sanarken kendin pesine kossmussun. Ah su kadinlar neden boyle rol yapip sonra daha kucuk duruma dusuyorlar hep ayni seyler.Ama ben şımarıklık yapmamalı yüzüğü eline vermemeliydim veya hadi verdim eylül diye ısrar etmemeliydim ama neden ettin derseniz evimiz hazırdı evden çıkıs elbisem bekarlıga vedam hazırdı annesinin düğün yerinin kaporası yansın bir sey olmaz demesi gücüme gitti ama bende çocuk bana çok asıkkken çok kırmış olmalıyım güvenini
Yok yaaaa ben neler neler dedim beni birakmadi. Annesine bile oglunu sikayet etmisligim oldu. Ay bilmem mi ben oglumu cok inattir dedi. Seninkiler bahane ariyordu zaten. 8.5 yil niye evlenmemis seninle paralaei yok mu? Ayrica eve erkek bakar bu normaldir. Kadinin kazancindan ona neee ister calisirsin ister evde oturursun ay gunumuz erkekleri de kadinin elindeki paraya goz diker oldu. Ya deli gibi asik olan adam yoruldum demez... demek ki gercekten yorulmus. Bosuna hirpalama kendini, o da endini bi b..k sanacakBarısmak çok isterdim çok sevdiğim için ama arkamdan ortak arkadasımıza (bu olay olalı 1,5 ay geçti) demiş ki hala kafasında bitirememiş mi alıskanlıktı zaten demiş ama çok asık duruyordu ben onun ilk sevgilisiydim üzerime titrerdi bu olaylardan 3 gün önce bile annesine en önemli tarih nisanlımın dogum gunu derdi ben çok kırdığım için mi böyle oldu sizce her şey bir anda gözü açıldı veya zaten kafası mı karısıktı
Hem paraları yok diye hemde okuyorduk mezun olalı 2 sene oldu anca iş askerlik o yuzden bekletti o da istiyodu benim gönlüm çok rahattı senle evkenicem diye simdi o sözlerin beni süpheye düşürttü dedi bana sonra da mantıgına uymamısımYok yaaaa ben neler neler dedim beni birakmadi. Annesine bile oglunu sikayet etmisligim oldu. Ay bilmem mi ben oglumu cok inattir dedi. Seninkiler bahane ariyordu zaten. 8.5 yil niye evlenmemis seninle paralaei yok mu? Ayrica eve erkek bakar bu normaldir. Kadinin kazancindan ona neee ister calisirsin ister evde oturursun ay gunumuz erkekleri de kadinin elindeki paraya goz diker oldu. Ya deli gibi asik olan adam yoruldum demez... demek ki gercekten yorulmus. Bosuna hirpalama kendini, o da endini bi b..k sanacak
Insanlarin dusunce ve fikirleri degisiyor. Ozellikkle genc yasta bir kiza baglanan erkegin icinde bircok sey kaliyor. Yani gezme tozma baska kizlarla tanisma gibi. Evlilik onlqri hapsediyor gibi. Yani kucuk yasta sizinmle beraber olmus ve hayatta hicbirsey gormemis gibi. Suan o ozgurlugu yasamak istiyor diye dusunuyorum.Hem paraları yok diye hemde okuyorduk mezun olalı 2 sene oldu anca iş askerlik o yuzden bekletti o da istiyodu benim gönlüm çok rahattı senle evkenicem diye simdi o sözlerin beni süpheye düşürttü dedi bana sonra da mantıgına uymamısım
Ama o da istiyordu ben o sözleri diyene kadar ben o sözleri diyince korkmus aile olmaktan erteleyip birbirimizi gözlemleyelim dediInsanlarin dusunce ve fikirleri degisiyor. Ozellikkle genc yasta bir kiza baglanan erkegin icinde bircok sey kaliyor. Yani gezme tozma baska kizlarla tanisma gibi. Evlilik onlqri hapsediyor gibi. Yani kucuk yasta sizinmle beraber olmus ve hayatta hicbirsey gormemis gibi. Suan o ozgurlugu yasamak istiyor diye dusunuyorum.
Hem paraları yok diye hemde okuyorduk mezun olalı 2 sene oldu anca iş askerlik o yuzden bekletti o da istiyodu benim gönlüm çok rahattı senle evkenicem diye simdi o sözlerin beni süpheye düşürttü dedi bana sonra da
Hem paraları yok diye hemde okuyorduk mezun olalı 2 sene oldu anca iş askerlik o yuzden bekletti o da istiyodu benim gönlüm çok rahattı senle evkenicem diye simdi o sözlerin beni süpheye düşürttü dedi bana sonra da mantıgına uymamısı
Evet dedigim gibi korkusu eve hapsolmakAma o da istiyordu ben o sözleri diyene kadar ben o sözleri diyince korkmus aile olmaktan erteleyip birbirimizi gözlemleyelim dedi