Dugune 1.5 ay kala ;(

Madem böyle küçük parayi problem ediyorlar ayrilmiyorsun eklenen kişiyi hiç soylemeseydin de sen cebinden verseydin kimsenin haberi de olmazdı bu kadar olay da

Yaninda gelecek kisilerin parasini damat tarafina odetmek kalkti diye biliyodum. Sizinkini tabikide yapicaklar. Ablamin dugununde bile babam karsi tarafa bisey odetmeyin diye cebimize paramizi koydu bende evli oldugum halde. Benim dugunumdede esim tarafi kimsenin sacini odemedi ablam ve kardesim baska kuafordeydi hatta.
Malesef biz turklerde dugun arefesi boyle seyler cok yasaniyo bosu bosuna huzursuzluk yani baska bisey degil.
Bide yanlis anlamayin ama esinizin ailesi kuaforu oduycekmis zaten. Benim bildigim sac topuzu fln odenir duvak takilicak yani. Boyayi neden ayni anda yaptirdiniz, kendi kuaforunuze bir haftadan once gidip yaptirsaniz daha uygun olurdu bence.
Bide ben riske etmezdim dusunsenize boya tutmuyo acma islemi falanda olucakmis herzaman mukemmel olmuyo o islemde. Ben korkardim hadi son anda tutmasa kotu bi renk olsa diye.

pası vermiş niye gol attı diye soruyor..

Aynen aynen..
Kv belli bir zihniyette biz bile buradan anladık.
Madem huzursuzluk istemiyor niye sürü sepet kuaför yolu tutuluyor ? Üstüne 1 kişi daha üstüne saç boyatma işlemi...
Genelde kız tarafını haklı bulurum forumda ama burada resmen evlenmeden ne kadar koparirsak kâr mantığı gördüm tuhaf geldi.
Madem lafı edilmeyecek bir para ver kuaföre kimseden laf işitme güzel güzel evlen...

Sözümü dinletemeyeceğimi bilerek diyorum sana yine de,düğün öncesi evliliğinin özetini yaşatmış Allah sana,işarete kulak ver ve dön bu yoldan.

Ben burda bu muhabetleri okudukca sok oluyorum
Sacinizin boya parasini neden evleneceginiz adam oduyor?
Yaninizda kuafore gelen kadinlarin parasini neden evleneceginiz adam oduyor?
Birde siz utanmadan nasil bu paralari isteyip ustune de 300 daha vericeksin diyorsunuz?
Siz noyle davrandikca damat ve anasi da boyle davranir
Tam tencere kapaksiniz
Siz mutlaka birbirinizle evlenin , baskalarinin basi yanmasin

UC kurus icin ariza cikaran adamla evlenilmez. Ama biz ne dersek diyelim siz vazgecmeyeceksiniz nasilsa bos yere konu acmissiniz
Bu arada sacinizin balyajina kadar erkekler neden oduyor? Bu gune kadar balyajinizi kim karsiladiysa yine ondan isteyin. Yolunacak kaz yerine koyuyorsunuz erkekleri onlar da gardini alinca kiziyorsunuz

Ondan sonra acacagi konular belli kv okuz esim bez parasini cok goren koca... hayirlisi bakalim Patlicanmoru

artık erkek tarafının neresine kadar geldiyse patlamışlar.
saçının boyası, dıdının dıdısı..
kaldı ki ona bile ses etmemişler de bence tavra sinir olmuşlar. kendi içlerinde halletmeyip utanmadan 300 daha demelerine..

UC kurus icin ariza cikaran adamla evlenilmez. Ama biz ne dersek diyelim siz vazgecmeyeceksiniz nasilsa bos yere konu acmissiniz
Canım karşı taraf da dolmuş taşmış bence.Nisan elbisesini bile 2500 TL ye aldırmis. Kayinvalidenin aileden kalma evini yaptirmis vermişler .Yeni ev aldirmadigima göre maddiyatci değilim diyor konu sahibi.

Ağzın bal yesin,tam olarak anlatmak istediğim buydu.

Düğüne 1,5 ay kala böyle birşey yaşamanıza çok üzüldüm ama siz de keşke 5 kişi almasaydınız yanınıza. Ben evlenirken hiçbir şey yapılmadı, çoğu masrafım kendim karşıladım. Kardeşimin bile kuaför masrafını karşı tarafa ödetmedim. Ama siz konuşmuş anlaşmışsınız ne olursa olsun bu olay büyütülmemeliydi olay haline getirilmemeliydi. Nişanlınız ergen çocuklar gibi davranmış. Kriz yönetemediği açıkça ortada. İşinşz zor görünüyor. Allah yardımcınız olsun.

Ne bileyim saçma geliyor adamın cebinden çıkacak olan para aile bütçesinden eksliliyor sonuçta, azıcık mantıklı olunsa yetecek ama...

Canım karşı taraf da dolmuş taşmış bence.Nisan elbisesini bile 2500 TL ye aldırmis. Kayinvalidenin aileden kalma evini yaptirmis vermişler .Yeni ev aldirmadigima göre maddiyatci değilim diyor konu sahibi.
Bikmislardir tabii. Sacinin boyasi,didisinin didisinin kuafor makyaj masrafi vs vs bitmemis belli. Yani bir kadin dugunde kuafore kendi akrabasini goturup uc kurus da odeyemiyorsa defolsun gitsin denmis gibi geldi bana da.

Bir kere ayrilma kelimesi gecti mi soni malesef ayrilik oluyor nisan evde oldu gidip parami kendim verdim kuafore... Kina dan once kuafor ayarladim ki baska sehirde calistigim icin acele ayarlandi... Annem bile gelmedi tek gittim sac makyaj 300 tuttu ki para istemedim kendisi gelip verdi ona bile sirf kardesi gelmedi diye laf yapti sonunda bosaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…