- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
- Konu Sahibi Patlicanmoru
Kardeş balayı yapın 1.800 liraya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım karşı taraf da dolmuş taşmış bence.Nisan elbisesini bile 2500 TL ye aldırmis. Kayinvalidenin aileden kalma evini yaptirmis vermişler .Yeni ev aldirmadigima göre maddiyatci değilim diyor konu sahibi.
Ya kizlar Ben sacimi zaten bouatmicaktimkii kv resin gonderdi by renkle by sac cok guzel diye bends guzel ever dedim Boyle yaptiralimmm dedi. Yani Ben boyatmak istesem zaten kendim bouatim tabikide ya niye anlatamiyorum 2. Konu o dugun gunu yanina gelenlerle ilgili mevzuyi da kendisi soyledi zaten hatta komsusu yanindaydi. Bende o yuzden diorum ki soyluyooo ama icraata gelince geri adim atiyoooo
Senin kv de sana komplo kuruyor sende galiba kazdığı kuyuya düşüyorsun başka açıklaması yokYa kizlar Ben sacimi zaten bouatmicaktimkii kv resin gonderdi by renkle by sac cok guzel diye bends guzel ever dedim Boyle yaptiralimmm dedi. Yani Ben boyatmak istesem zaten kendim bouatim tabikide ya niye anlatamiyorum 2. Konu o dugun gunu yanina gelenlerle ilgili mevzuyi da kendisi soyledi zaten hatta komsusu yanindaydi. Bende o yuzden diorum ki soyluyooo ama icraata gelince geri adim atiyoooo
Biz geçen sene temmuzda 3 gün 1600 tl ye balayına gittik
Ben burda bu muhabetleri okudukca sok oluyorum
Sacinizin boya parasini neden evleneceginiz adam oduyor?
Yaninizda kuafore gelen kadinlarin parasini neden evleneceginiz adam oduyor?
Birde siz utanmadan nasil bu paralari isteyip ustune de 300 daha vericeksin diyorsunuz?
Siz noyle davrandikca damat ve anasi da boyle davranir
Tam tencere kapaksiniz
Siz mutlaka birbirinizle evlenin , baskalarinin basi yanmasin
Ben yanımda görümcemi götürdüm oda sanırım kendi parasını verdi hiç bilmem ne yaptıysa kına düğün paketi vardı çok kalite bir kuaför 500 tl verdik oldu bitti yani ne milleti peşime kuyruk edip milletten laf duyayımBen olsam bende oyle yaparim ...kuaforler gider artik o parayla
Evet anladık kv beğendi rengi de sen niye 3 gün önce kendi kuaföründe parasını ödeyip kendin boyatmıyorsun??Ya kizlar Ben sacimi zaten bouatmicaktimkii kv resin gonderdi by renkle by sac cok guzel diye bends guzel ever dedim Boyle yaptiralimmm dedi. Yani Ben boyatmak istesem zaten kendim bouatim tabikide ya niye anlatamiyorum 2. Konu o dugun gunu yanina gelenlerle ilgili mevzuyi da kendisi soyledi zaten hatta komsusu yanindaydi. Bende o yuzden diorum ki soyluyooo ama icraata gelince geri adim atiyoooo
Kınamda kuaföre tek gittim gelin oldugumu söylemedim istediğim saca ve makyaja 40 lira ödedim .Ben zaten gelin saçı adı altında kuaförlerin bir topuz için aldığı 1000-1500 liraya karşıyım. Düğünde herkes gelinle damadı yolmaya çalışır ülkemde. Yanlış yani. Bir de buna yanınızdakilerin parasını eklemek daha fena. Bu insanlar evleniyor, yeni ev kuruyorlar, bir sürü masrafları var, yakınlarıysak onlara destek olmalıyız demiyor kimse. Konu sahibi, bence kuaför konusunda hatalısın.
Ama bu ilişkide kararları evlenecek kişiler değil anneler veriyor gördüğüm kadarıyla. Bu nedenle evlenseniz bile evliliğiniz yürümez bence.