Dugune 1.5 ay kala ;(

Canim sorun 300 tl olmasi degil ki. Sorun suan nisanlimin konusma bicimi tarzi. Ben suan isuerinden yeni ayrildim o para farkini Benin ailem de oder zaten netice de sorun konusulanlar

Boyanızı niye o gün yaptırıyorsunuz ki bir iki yıkama olmadan renk zaten tam oturmuyor. Ayrıca 5 kişi nedir yani herkes parasını versin. Ben bu konuda damat tarafını kesinlikle haklı görüyorum. Sonuçta eşiniz olacak insana bu kadar saç parası ödetmek bana çok çok saçma geliyor. Her işe annesini karıştırması konusunda da siz haklısınız.

Hatta bir.konu daha var burda bugun acilan kayinbaba nin uzerine ev almislar. Yonetici kayi
Ayrıca anneler konuşsun ne demek ya. Orda acayip saçmalamış nişanlınız.Sizin her tartışmanıza anneleriniz mi dahil olacak. Çocuk musunuz siz.
Oyle oldukları belli olmuyor mu konuşmalarından yani disi adam ici ergenlerden

Canim sorun 300 tl olmasi degil ki. Sorun suan nisanlimin konusma bicimi tarzi. Ben suan isuerinden yeni ayrildim o para farkini Benin ailem de oder zaten netice de sorun konusulanlar
Ama bu konuların temelinde bu hesap işleri yatıyor değil mi? Tarzı yanlış olabilir. Onu ayrıca eleştiririm ama içerikte nişanlın haklı olabilir. Elbette evlilik masraflı bir iş fakat birazda makul olmak lazım. Dışarıdan bakıldığında inan hiç hoş değil. Ayrıca neden saçını önceden boyatmıyorsun ki?

Sizin maaşınızın yarısı olduğu gibi, bu ülkedeki asgari ücretle geçinen pek çok ailenin maaşından daha fazla bir rakam aslında.

Yani bu paraya 4-5 hafta geçinmeye çalışan pek çok aile var.

Koca diye seçtiğin adam her şeyde başkasının ağzına mı bakıyor
Bi üç kuruşluk kuaför parası yüzünden senden ayrılan adamla evlen bakalım!!
Yarın herşeyde annesine danışır sen kenarda kalırsın

Aklıma kendi yaşadığım problemler geldi düğün arefesinde ... O zamanlar bunun düğün gerginliği olduğunu düşünmüştüm ... Ne çok yanilmisim balık baştan kokmuş , ben koku başka yerden geliyor die üzerinde durmamisim ... Şimdi 6 yıllık evliliğimi kötü anılar biriktirip bitirmiş biri oldum ... Değdi mi hayır ... Ama bir kızım oldu ... Şimdi onu düşünmekden kendimi unuttum acaba ne olacak ,bu ayrılık onu etkileyecek ,mutsuz bir birey yetistirme korkusu sardı beni .... İyi düşün kardeşim , sonra daha acısını yaşayıp düşünmekten hiç birşey yaşamadan düşünmek çok anlam katar hayatına

Bosuna aglayip sizlama hayirlisi neyse o olsun dua et hakkindan hayirlisini iste...
Nisanlin cok cimri hic bisey aldirmaz,yaptirmaz markette magazada her yerde para harcadin die seni rezil bile edebilir.
Bunlara hazirsan herseyden vazgecebilirsn bu adam yuzunden..
Hakkindn hayirlisini iste

Ben sadece kendi gelin başıma 500 tl vermiştim ne boya ne başka çıt çıt biley yok yanımda kimse de yoktu

Kv mi tayin ediyor sac renginizi ben şok

Basitlik resmen böyle para hesabı yapmak. Sanki çok büyük fark var gibi 300 tl için mi bu huzursuzluk. Ne fark ediyor yani. Ayrıca sadece karşı taraf değil sizin anneniz de karışıyor olaya yani iki tarafta çok yüz göz olmuşsunuz. Nişanlına zaten söylenecek söz bulamıyorum ergen gibi ayrılmalar küsmeler..ilerde boşanmayı göze alıyorsan evlen ne diyeyim

Benim arkadasim kendi nisan sacini yaptirirken kuafore soylemedi kiyafetim biraz abartili deyip tokasini verdi porselen makyaj farkini da verdi sac makyaj sahte kiprik 250 tl ye halletti.kiyafetini de evde giydi.cok da guzel olmustu oncesinde de sordu nisan basi ne kadar diye 800 lira demisler gittigi kuaforde baya taninan unlu bi kufor.dugune de oyle yapacam diyor.:)size gelince ben olsam kuafor icin beni harcayan kaybetmeyi goze alan adamin yuzune bakmazdim.sanki o gelin siz damat gibi baya nazlaniyolar.

iyide bunu yansıtmadan ödeseydiniz farkı konuşulanlar konuşulmazdı zaten. zemini hazırladığınız sürece konuşulanları duymaya makumsunuz.
anlaşılıp karşı tarafa bildirilmiş bir fiyat var insan utanır üstüne bir kişi daha deyip 300 istemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…