Dugune 1.5 ay kala ;(

Nisanlim 3 saat once aradi. Anneler konussun dedi. Kapatti.
Tamam iste tam ana kuzusu gözünü seveyim anneler mi evlenecek gözünü ac nolursun abla tavsiyesi bak 9 yillik evlilikte esimi hala adam edemedim kendimden vere vere kalmadi.
Sende nisanlına sen ne oluyorsun damat evlenecegim kisi sen degil misin de anneler konuşuyor demedin mi ya cok sinirlendim nisanlina

Kendi aranızda halledin aileleri karıştırmayın bu kadar basit bir konuya.Şahsi fikrim diğerlerini de karşılaşmamanız siz istediğiniz yerde istediğiniz gibi yaptırın önemli olan sizsiniz özel hissetmesi gereken de siz.Herkes kendisi yaptırır ne istiyorsa.

Tüm mesele kuaför mü hamama giren terler yahu, ben kendim ödemiştim kuaförü,ben ve en yakin arkadaşım 900 tl tutmuştu 6 sene önce, ya bu deveyi gideceksin ya bu diyardan gideceksin demişler adamlar kuaföre cozluyo demek ki bu belli bisey ben olsam ta akrabalarıma rezil olduğumda affetmezdim

Kiaforden fiyat alirken 1450 dedi toplamina iki defa gelin sack makyaji boyaya da 300 dedi 1 kisinin 130 tl makyaj artist saci
Bu 4 kisinin fiyati
Dun perde alisverisinde anneme Benim nisanimda yanimda olan kuzenim icin onu ayirmayin kuaforde cok yardimci oldu demis. Onun uzerine Ben aradim kuzenimi oda kapali Ben turban yaptiriim o zaman dedi onun uzerine 5 kisi oldu.

Bugunde kv attigi saci kuafore gosterdim Adam dedi ki acma islemi olmasi lazim Kyle olunca da 1800 e cikti fiyat. Olay by yani.

Kina da Nisan da zaten Ben yaptiriyorum. Bu boya isi zaten hesapta yoktu. Sac modeli bulmus kV bans atti faceden bends begendim aka by Renk guzel Boyle yapalim dedi bende olur dedim. Boya basli basins onun fikriydi zaten
Nişanda nasıl siz yaptırıyorsunuz Allah aşkına yaa? Kendiniz yazdınız orada da anlaşmazlık oldu kuaför konusunda diye...

He şimdi de diyeceksiniz ki, ama bizim anlaşmalı kuaför vardı, diğer kuaför olsun diye kv söyledi.

İşinize gelince kv başka kuaför olsun dedi, kv bu renk olsun dedi diyorsunuz. Ama kv bu para çok deyince kadın haklı demiyorsunuz hiç. 300 lira için neyin pazarlığını yapıyorsunuz anlamıyorum.

Diğer konularda herşeyin iyisi alındı, hiç sorun çıkmadı diyorsunuz. Ama kuaföre çok dediler diye hem nişanda hem düğünde olay çıkarıyorsunuz.

Deveye diken yaranır diye bir laf var ya aynen o hesap...

Neden başkalarının kuaför masraflarını da onlara ödetiyorsunuz? Ayrıca kendiniz düğünden önce saçınızı boyatamıyor musunuz? Umarım 2000lerde ki gelinler gibi düğünden önce sarı balyaj attırmıyorsunuzdur :KK12: Nişanlınıza gelirsek, hür iradesi yok mu neden annesi herşeye müdahil oluyor? Keşke nişanlınız ayrıldığında sonrasında barışmasaydınız.. Elalem ne der diye düşünüp bu kafayla devam ederseniz daha burada çok konu açarsınız:işsiz:

Iki taraf da hatalı,siz kuaföre tüm sulalenizi toplayıp götürmeyi planladığınız icin (5 kisi nedir yani abartmanın daniskası,neden erkek tarafına kendiniz dışında birilerinin parasını ödetiyorsunuz ki ?) nisanliniz ise her konuya anasını dahil ettiği için.
Yolun sonu pek parlak değil ama hayırlısı olsun.

Kiz tarafinin bir kismini kendileri verebilir dogru ama kv tarafindan yonetilen koca nasil olack:eek:

Kiaforden fiyat alirken 1450 dedi toplamina iki defa gelin sack makyaji boyaya da 300 dedi 1 kisinin 130 tl makyaj artist saci
Bu 4 kisinin fiyati
Dun perde alisverisinde anneme Benim nisanimda yanimda olan kuzenim icin onu ayirmayin kuaforde cok yardimci oldu demis. Onun uzerine Ben aradim kuzenimi oda kapali Ben turban yaptiriim o zaman dedi onun uzerine 5 kisi oldu.

Bugunde kv attigi saci kuafore gosterdim Adam dedi ki acma islemi olmasi lazim Kyle olunca da 1800 e cikti fiyat. Olay by yani.
Olay nişanlın, kuaför bahane zaten. Bak bende nişanlıyım, kayınvalidem böyle bir şey yapmaz ama yine de para az harcayalım ister, dengeyi hep nişanlım sağlar. Az para harcıyoruz, dışarıda yemek çok yemiyoruz zannediyor kv her şeyi bilmesine gerek yok zaten bize bi 500 km uzakta.

Senin sorunun nişanlın. "patlıcanmoru'nu bi kuaför için kırmak istemiyorum anne evleneceğiz böyle tatsızlıklar olmasın" diyeceğine "annenle annem konuşsun" diyen adam evlenince senin aileni saymayacak -ki kuaförünü öderken bile tavıra bak- sende annende 2 saat otursan eşinden surat çekeceksin bir ömür de kayınvalidenin güttüğü kocanı çekeceksin. Bence objektif olarak bak yaşadıklarına ben üzüldüm tatlı heyecanlar yaşaman gereken dönemde sana yaşattıklarına bak.

Nişanda nasıl siz yaptırıyorsunuz Allah aşkına yaa? Kendiniz yazdınız orada da anlaşmazlık oldu kuaför konusunda diye...

He şimdi de diyeceksiniz ki, ama bizim anlaşmalı kuaför vardı, diğer kuaför olsun diye kv söyledi.

İşinize gelince kv başka kuaför olsun dedi, kv bu renk olsun dedi diyorsunuz. Ama kv bu para çok deyince kadın haklı demiyorsunuz hiç. 300 lira için neyin pazarlığını yapıyorsunuz anlamıyorum.

Diğer konularda herşeyin iyisi alındı, hiç sorun çıkmadı diyorsunuz. Ama kuaföre çok dediler diye hem nişanda hem düğünde olay çıkarıyorsunuz.

Deveye diken yaranır diye bir laf var ya aynen o hesap...

Sorunnn zatennnn tamda o. Herseyi iyi olarak soyleyen herseyi oturup konusunca oyle olunn Boyle olsun diyen kadinnn is faaliyete gecince cildiriyo. Zaten Ben daha evlenmeden Benin psikolojimi bozdu. 1 gun once oturup karsilikli kahve icerken askim balim derken 2. Gun soguk tavrilar kime neye yapiyooo ne icon yapiyooo anlamiyorumm gercekten btcek Galiba dayanamiorummm cunku

Ben nisandaki olaylardan sonra neden dugun sacina boya balyaj katistirdiginizi anlamadim o apayri bisey karsinizdaki ailenin zihniyeti belli siz bile bile lades diyorsunuz
Boyayı balyajı önce yaptırsın ne olur acabaaaa

Sorunnn zatennnn tamda o. Herseyi iyi olarak soyleyen herseyi oturup konusunca oyle olunn Boyle olsun diyen kadinnn is faaliyete gecince cildiriyo. Zaten Ben daha evlenmeden Benin psikolojimi bozdu. 1 gun once oturup karsilikli kahve icerken askim balim derken 2. Gun soguk tavrilar kime neye yapiyooo ne icon yapiyooo anlamiyorumm gercekten btcek Galiba dayanamiorummm cunku

Aşkım balım nedir yaaa? Bu cıvıklığa böyle de yüzgöz olunuyor işte.

Ilk nişan da maddiyat sebebiyle bozulmuş benim anladığım,sen ve ailen fazla beklenti içinde olabilir misiniz bana öyle geldi okurken yani bir kere laf söylenmiş adam bitti diyecek raddeye gelmiş şimdi yine aynı şeyler ayroca bence senin annen de müdahaleci

Maddiyatla ilgili bi mevzu olsaydi Eger meslegine bakardim yada evi tadilat ettirmez yeni EV aldirirdim cok yanlis tespitler. By yazdiklarimdan bunu cikartiyosaniz bisey diyemicem

Arkadaslar mrb cok ama cok moralim bozuk canim sikkin.Biraz uzun olabilir ama lutfen yardim edin bi fikir soyleyin bana
1.5 ay snra dugunum var. Esim tek cocuk. Ayni sehirlerdeyiz. Ananesinin evi vardi tadilat yapiliyo suan bitti sayilir. Mobilyalarin siparisleri verildi. Dun perdeler secildi. Beyaz esyalar tamam. Run davetiyeyi de sectik ve sadece yazilari kaldi. Her neyse Hersey bitti sayilir.
Ben nisanlimla birlikte iken herseyimiz ortak yani bi esua alindiginda ikimiz de ayni seyi onayliyoruz.

Nisanima 1 gun kala kendisi annemi arayip bitti dedi. O gece misafirlerimiz baska sehirden geliyodu yoldaydilar. Konu soyle. Kuafor meselesi. Kuafor de Benin yanimda kuzenim vardi bana yardimci olarak o geldi kapali oldigu icon sadece makyaj yaptircagini soylemisti. Ondan once bizim anlastigimiz salonun kuaforunde yaptiricaktim Ben. Kv orasi olmasin guvenemiorum sen biraz katarsin nisanlin da katar dedi orta yol bulunur dedi. Nisan bans AIT oldugu icin annem salonun anlasmali kuaforune yaptircaz sadece extra 100 tl cit cit parasi veririm demisti. Kv oyle deyince bende 100 tl annemden alirim 100 de Ben katarim dedim onlarda ustunu tamamliyacagini soylemislerdi. Kuzenimi de soyledigimde Kabul etmediler. Annemde Ben zaten para odemicektim vs vs olaylar olunca telefonda once kV annemle tartisti snra nisanlim arayip bitti dedi. Ben sinir krizi gecirdik komsudaydik cok yakin komsumuz snra teli o aldi kv konustu bole konular yuzunden bitmek nedir vs tum akrabalar geldi snra nisanlim ve annesi geldi gece neyse barisildi o aksam konusuldu balkonda diver misafirler de salonda tam bi rezillikk yani.
Bigun sonra gozler sis kuafore gidildi vs nisanim oldu salonun ortasinda bans yine evlilik teklifi etti bestas almi surpriz yapti vs. Bu Boyle oldu ekim ayinda nisanlandm

Sonra annemle kV resmen Lanka oldular annem uzak durdukca Kadin geldi biz dedik ki by kadin soyluyo soyluyo ama yine de yapiyo vs. Sadece cok asiri yonetici bi kadin

Neyse ben dugun icin kuaforden fiyat aldim tabi oncesinde konustuk 4 yada 5 kisi olur diye 4 kisi sac makyaj bide Benin boya +balyaj bide bizim foto olayi dugunden 1 jafta once nisanlim ozellikle istedi oyle ayni gun cekim olmasin diye. Toplam 1450 tl dedi kuafor.

Nisanlim ve kv dorek atladi cok iyi cok iyi cunku biliolarki bi gelin saci 600 700

Bugun gittim 1 kisi eklendi yani 5 kisi daha once de soylemistik 4 5 kisi diye. Bide Benin renk uymadigi icon acma islemi olucakmis 1800 dedi kuafor
Bugun kv cildirdi cok pahali diye. Nisanlim Ben 1500 butce ayirdim karsilayamam dedi. Heroes cebine elini atcak dedi vs Ben me yapacagimi sasirdim. Annem de cildirdi evde. Randevu aldik bize bi gelin sacini 130 tl y yapiyo. Falan filan bizde tartistik. Resmennn suan com kotuyummm. Nisandaki olau gibi olcak diye
Yahu sağılacak adam bulmuşsunuz.Yok 100 lira o verdi 100 ben kattım yok 1450 idi 1 kişi daha ekledik 1800 oldu ayıp yahu biraz gururlu olun .
Ne güzel değil mi insanların sırtından gerdeğe girmek:duduk::eek:

X