Ya o kadar cringe geliyor ki damat bacak bacak üstüne atıp oturuyor falan ben de etrafında testiyle döne döne oynuyorum bilmiyorum severek yapana kesinlikle saygım var nişanlım da adettir yapmak lazım diyo bilmiyorum kafam karışıkBizde gelin alımında baba evinden çıkarken kırılıyor, bende de öyle olmuştu. Damadın etrafında oynarak kırmak bana da pek güzel gelmedi sanki
Testi kırmadan zinhar olmazDüğün kına bir olacak ve ben testiyle damadın etrafında oynayıp testi kırma olayını sevmiyorum utanırım sanırım onu yaparken yapmasam en olur ve ya orda yapmayıp düğün çıkışı eve girerken falan yapsam olmaz mı
Çok saçma geliyor bana ben yapmadım.Düğün kına bir olacak ve ben testiyle damadın etrafında oynayıp testi kırma olayını sevmiyorum utanırım sanırım onu yaparken yapmasam en olur ve ya orda yapmayıp düğün çıkışı eve girerken falan yapsam olmaz mı
Ben de yapmadımÇok saçma geliyor bana ben yapmadım.
Hiç yapmasan da olur. Ne olacak ki ?Düğün kına bir olacak ve ben testiyle damadın etrafında oynayıp testi kırma olayını sevmiyorum utanırım sanırım onu yaparken yapmasam en olur ve ya orda yapmayıp düğün çıkışı eve girerken falan yapsam olmaz mı
Kicisindan adet uydurmasin. Testi kırmak evet adet ama damat etrafında dönme son yıllarda çıktı. Hatta şu aralar duvak dansı çıktıYa o kadar cringe geliyor ki damat bacak bacak üstüne atıp oturuyor falan ben de etrafında testiyle döne döne oynuyorum bilmiyorum severek yapana kesinlikle saygım var nişanlım da adettir yapmak lazım diyo bilmiyorum kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?