Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğün kına bir olacak ve ben testiyle damadın etrafında oynayıp testi kırma olayını sevmiyorum utanırım sanırım onu yaparken yapmasam en olur ve ya orda yapmayıp düğün çıkışı eve girerken falan yapsam olmaz mı
Düğün kına bir olacak ve ben testiyle damadın etrafında oynayıp testi kırma olayını sevmiyorum utanırım sanırım onu yaparken yapmasam en olur ve ya orda yapmayıp düğün çıkışı eve girerken falan yapsam olmaz mı
bende kına düğün bir yapacağım hatta testi kırmayı ben de istemiyorum çevremdekiler de kır mutlaka yap yapmadan olur mu falan diye gaza getiriyorlar düşünüyorum hala ben size başka bir şey soracağımm gelinlik ve bindallı mı giyeceksiniz sadece ekstra bir kıyafet giyecek misiniz o gün? Bir de organizasyon tarzı bir şey düşünüyor musunuz ben bunlarda çok kararsızım da