Nikah düğünde nikah yapmak

dommmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
148
65
98
Merhaba. bir sorum olacaktı

üç ay sonra düğünümüz var ve biz memuru salona çağırdık.
düğün akşam 7 11 arası ama memur 9 da gelicek bu konuyla ,iligili fiikirlerinizi merak ediyorum
düğün de nikah kıyan var mı nasıl organize oldunuz???

benım nıkahımda salonda kıyıldı b.başkanı kıymıştı , başkan 9 gibi geldi ve ben o gelmeden salona gelmiş bir parti oynamıştım bile ,

benım nıkahımda salonda kıyıldı b.başkanı kıymıştı , başkan 9 gibi geldi ve ben o gelmeden salona gelmiş bir parti oynamıştım bile ,

şunu soruyorum şimdi saat 8 gibi toplansa herkes salona indikten sonra ilk adım dans sonra pasta sonra nikah ve sonrasında takı diye düşünüyorum ama emin olamıyorunm

şunu soruyorum şimdi saat 8 gibi toplansa herkes salona indikten sonra ilk adım dans sonra pasta sonra nikah ve sonrasında takı diye düşünüyorum ama emin olamıyorunm

nıkah memurunun geliş saatıne baglı , o sıralama dugun salonları tarafından yapılıyor zaten

bence sen müziklerie karar ver

hayıurlı olsun şimdiden

Sizin bişey dusunmenize gerek yok herşey organize edilecek mekan sahibi ve çalışanları tarafından zaten. Sadece nikah memuru saat kaçta gelicek onu bildirin yeter

Sizin bişey dusunmenize gerek yok herşey organize edilecek mekan sahibi ve çalışanları tarafından zaten. Sadece nikah memuru saat kaçta gelicek onu bildirin yeter

Düğün salonu sahipleri size bağlı nasıl isterseniz öyle olur dedi

Düğün salonu sahipleri size bağlı nasıl isterseniz öyle olur dedi
Yani özellikle birşey isterseniz bildirin gibi demiş yoksa onlara kalacak. Biz sadece müzikleri secmistik nikahı ayrı kiydik o ayrı ama genel olarak iyi ni salonsa herşeyi kendi ayarlıyor ilk dans müziğini ikinci dans müziğinizi de siz seçiyorsunuz o kadar genelde somlara dogru zaten taki töreni baslatiyolar

hımm sıralama onlar tarfından olacak birşey o halde, çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…