Düğünde kucağınıza bebek oturttular mı?

çok saçma bir inanış bu bence. düğünde yeğenim hep kucağımdaydı başka bebekelrde verdiler hala bebeğim yok. mevlam neyi nasip etmişse o olur.

maalesef benimde kucagıma verdiler ama ben o yorgunlukta ne oldugunu anlamadım zaten jeton sonra dan düştü benim erkek çoçuk vermişlerdi ama ben böyle şylere inanmıyorum pek olnda tesadüfdür yani...

banada erkek bebek vermişlerdi şimdi 6aylık oğlum var ama bence tamamen tesadüf:umursamaz:

canım benim taktik değildi aslında,sadece böyle oldu benim düğünümde!allah gönlüne göre versin inşallah,sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun!!!
saol teyzesi oğluşum da ellerinden öper amin amin seninde hayırlı haberleri bekliyorum ozaman...sevgiler

Şeniz
olumunekankayizsmilea.s.

bizdede vardır kuçağa çocuk oturturlar. genelde erkek çocuk oturtulur gelinde o bebeğe para verir hediye olarak

Bana da davetlilerden bi kızcağız getirdi oğlunu
Ben böyle şeylere inanmıyorum almiiim dedim gönderdim
Çünkü herşey ters gidiyordu çok sinirliydim
Ve birinin sırıtarak gelip kendi fikrini geleneğini bende uygulamaya kalkması hoşuma gitmemişti

yok arkadaşım bilmiyorum
doğacak bir bebeğin cinsiyeti neye göre belirleniyor????
ben saniyordumki düğünde kucağa hangi cinsiyet oturtuyorlarsa benim bebiklerimde ondan olacak bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
çok cahil kalmışım kusura bakma ama sen bizi kesin engin bilgilerinlen aydınlatıcaksındır
bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…