Düğünde kucağınıza bebek oturttular mı?

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.169
28.826
düğünde kucağiniza bebek oturtularmı?
benim oturtular
hemde o bebeğin babasını yillar önce bebekken annemin kucağina oturtmuşlar gelinken :1rolleyes:

peki erkek bebek oturtularsa ilk çocuk erkek olur kiz oturtularsa ilk çocuk kiz olur derler
doğrumu aceba?
fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

evet ben biliorum bunu ilk evlendiğin zaman farkında olmadan yapılırsa oluyomuş erkek oturtulursa erkek kız oturtulursa kız oluyomuş

ablamın düğününde erkek çocugu vermişler kucağına ve şuanda da 2 yaşında oğlu var. ben inanmazdım buna ama doğruluk payı var gibi.

eşimin kucağına kız yeğenini oturtular.... bilseydim oturtmazdım yani gıcıklıktan değilde o niyetle verdilerse eğer oturtmazdım bana saçma geliyor çünkü...

Yok Allahıma çok şükür..
Öyle bir şey yaşamadık..
Geçen annemim arkadaşının kızı doğum yapmış,"al kucağına da sana da bulaşsın" dediler.. Annecim bilir bu konulara sinir olduğumu,hemen set kurdu,beni mutfağa yolladı.. :1hug:
Gerçekten kızıyorum.. Doğurmaya niyetim olsa ben çaresine bakarım di mi?

Dügünümde hemen hemen hic cocuk yoktu...

ama bizdede yapiyorlar bazen bunu,ben inanmiyorum

gereksiz bisiy ...yapmakisteyen yapar kucaktaki cocuktami

sanki keramet..

e,e benim kucağıma bebek filan oturtmadılar zaten istemezdim de e,e benim şimdi bebeğim olmayacakmı ne alaka ya bence çok saçma

babamin kuzenin dügününde ben ve halamin kizi 5yasindaydik.. bize bindalli giydirdiler ve biz ikimiz gelinle damadin önünden girdik salona onlarda arkamizdan.. simdi iki kizlari var :roflol: tamamen tesadüf derim jeyyar

vallahi resimlere bakıyorum bana 3 tane kız çocuğu eşime bitane erkek çocuğu kucaklatmıslar ....
ama hala ortada bişey yok.....
demekki yanlış bi inanış keşke doğru olsaydı......

benim kucağımada erkek bebekverdiler ama şimdi üç kızım var çok saçma bir gelenek

Çocuk olması içinde bizim memlekete adetti bu. gelin kucağına çocuk verirler, gelinde o çocuğa ya da bebeğe bir mendil hediye eder.

evet benimde kız çocugu verdiler görümcemin 6 aylık kızını verdiler ve şimdi kızım olacak :))

kuzenimin kucağına teyzem minik kuzenimi verdi kızdı ama erkek bi bebiş gelcek şimdi bu denen doru değiiil:))

evet,birde zorla oturtmazlarmı en sinir olduğum şeydi ama cinsiyet tutmadı bende ve tanıdıklarımda:))))))))

arkadaşlarım kucağıma oturtmakla yetinmedi birde yatağımı üzerinde yatırdılar yuvarladılar bebişi .

bakalım tutacakmı? sanmam ama??

benim kucağımada düğün sonunda fotoğraf çekilirken kız bebek verdiler bakalım tutacakmı

isteyip istememek mevzusu ayrı ama hemen hemen bu her yöremizde var olan bir olay sanırım...
banada bir erkek bebek vermişlerdi ama benim kızım oldu ters tepti yani... :)
ayrıca çocuk verince hemen hamile kalmak vermeyince bebek sahibi olamamak gibi birşeyde söz konusu değil zaten...

çok saçma yaaa
bana böyle yapılmadı acaba ondan mı bebeğim olmuyor dersiniz
saçma ya çok saçma
keşke bu konu o kadar kolay halledilebilseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…