Düğünde kucağınıza bebek oturttular mı?

Benim düğünümde kucağımıza bebek vermek için yanımıza sokuldular.Baktım bebek pek bakımlı değil hatta kirli gibiydi :) naniknanik ben o yüzden bebeğe hiç dokunmadım eşim almak zorunda kaldı zavallım benim,

benimde düğünden sonra eşimni yeğenini attı birisi erkek olsun diyeymiş ayy sinir olmuştum ne bu erkek merakı biz şimdi kız istiyoruz ne olcak?gerçi inanmıyorum böyle saçma şeylere ama erkek hevesine sinir oluyorum bakalım ben erkek istiyormuyum?

Benim düğünde kucağıma biri kız biri erkek ikiz bebek vermişlerdi.
Şansıma ikizlerim olmadı :roflol:
ama şimdi bir oğlum birde kızım var alakası varmı bilmem...

kızlar valla batıl inanç tabi ama napalım artık gelenek görenek gibi olmuş benimde düğünümden sonra kucağıma hem kız hemde erkek bebek oturtmuşlarıdı ama malesef 2 yılım doldu 3. yıldan gidiyorum çocuğum olmadı daha olmuyor heralde allah hayırlısını versin tabi verende allah alanda vermeyende allah bilir sadece eylenmek için bir inanış bence şimdi onlar benim kucağıma bebek oturttular diye bir yerlerim eksilmediye onalar egolarını tatmin etmiş oldu şu 3 günlük dünyada kalp kırmaya ne gerek var keşke 1 tane daha oturtsaydılar keşke çocuğum olsaydı

canim benim yaaa senağlama

Allah sanada nasip etsin inşallah...
batıl inançtır bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle bişey var olsaydı çocuğu olmayan kadın kalmazdı herşey Allah'ın işi istediyse olur hiç bişey engel olmaz...

ne kadar enteresan :) ben azeriyim ve bizIm burda da aynisini ediyorlar.ama kucuk dayimin esi erkek kardesimi kucagina almisdi,ilk kizi oldu.dayim kiz dogurdugunu bilince yengeme kusmusdu :) ama simdi 2 erkek cocugumu kizmin teline degismem diyor :)))))))))

ben ılk defa simdi sizlerden duydum :)))))))

benim kinamdada halamin kizinin kizini ,kucagima almistim ama niyetim oyle degildi ajklima bile gelmemisti ,sonra dugunu izlerken esim dediki ,aha senin kucaginda kiz var kim verdi dedi bende oyle sevmem icin aldi dedim ,alma daha bebegim yok suan tedavideyim insallah olur cinsiyet onemli degil amaa neolcak bilemem

benim oturtmadiklari icin mi olmuyor acaba?????????????????Alakasi yoktur ama yine de seviyorum boyle adetleri.

ben de ceyizde ceyiz yataginin ustune bebek oturtulur diye duymustum. (sandik ayri ::))bir arkadasimin ceyizi serildikten sonra yapmislar. ben yapmadim ne dugunde, ne ceyizde. yapanlara saygim var.

ya ben hiç inanmıyorum öyle şeylere ve nefret ederim benim üzerimde uygulamaya çalışılmasından
Öyle birşey de olmadı düğünümdee..
Eee şimdi benim henüz bebeğim olmadı sebep olarak bunumu göstersem acaba:roflol:

benim nikahtan sonra yemekte arkadaşım gidip bir erkek bebek alıp getip kucağıma verdi. istemedim ama almak zorunda kaldım. ilk çocuğum erkek mi olcak şimdi? :roflol:niye böyle garip adetler var.:uhm:

banadayaptılar aynı seyi ceyiz serilirken erkek cocugu yuvarlamıslar yatagın üstüne hatta cocuk onu bi oyun sanıp yataktan inmedi yuvarlanıp durdu biseyde diyemiyosun o an için sonra dügün günü kucagıma kız cocugu verdiler megersem kız torun istiyorlarmısta bende oldu siparis verelim bi erkek bi kız dedim güldülerdi ay ben bu insanları ve saplantılarını anlayamıyorumm ama bazen ne kadar anlatsanda huylu huyundan vazgecmiyoooo...

Yazamadan edemeyeceğimmm
benim 2 kızım varrrr
düğün kasetinii herzaman seyrettim ama dikkatimi çekmemiştii hiçç
birgün yine izliyoruzzzz benim arkadaşımm eşiyleee geliyor yanımız oturuyorrr onlarında 10 aylık kızları var eşimin kucağına veriyorlarrr eşimde seviyorrrr
onu görünce nasıl güldüm anlatamam
eşime dedimmm bak kucağına kız oturtmuşlar seninnn ondan kızımız oldu

ay hiç öyle şeyler yaşamadım ama gerçek olduğunu da sanmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…