- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.787
- 43
Kız ne hortlatiyorsun konuyu hafiyemisin nerden buldunBu konuyu ara ara zor buldum ama içerik silinmiş @Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne hortlatiyorsun konuyu hafiyemisin nerden buldunBu konuyu ara ara zor buldum ama içerik silinmiş @Mune
Şu kv si beyaz uçuş uçuş giyecek olan üyenin mjlarında görmüştüm meraklı taze gibiiyim ama merakım dinmedi mune abla gelse de okusamKız ne hortlatiyorsun konuyu hafiyemisin nerden buldun
Kvsi uçuş uçuş beyaz elbise giyecek olan üyenin konusunda geçiyordu ordan geldimNeden zorla aradınız ki ShellShock Bide içerik silinmiş merak ettim şimdi
5.sayfada var konu alıntıların içinde.Neden zorla aradınız ki ShellShock Bide içerik silinmiş merak ettim şimdi
çok teşekkürler5.sayfada var konu alıntıların içinde.
Allah iyiligini versin emiçok teşekkürler
Alıntı varda bu seferde resimleri merak ediceksinŞu kv si beyaz uçuş uçuş giyecek olan üyenin mjlarında görmüştüm meraklı taze gibiiyim ama merakım dinmedi mune abla gelse de okusam
onu buldum 41. sayfadaymışAlıntı varda bu seferde resimleri merak ediceksin
çatlardım vallaAllah iyiligini versin emi
Gene gördüm eltiyi sayendeonu buldum 41. sayfadaymış
Benimde arkadaşımın eltisi kızın kına gecesinde kırmızı abiye giymişti ve gelinlerin kına gecesinde alnına düşen saç tokaları olur ya ondan takmıştı. Arkadaşım bile takmamış o tokadan düşünün
Ben hayal görüyorum sandım fotoları görünceGene gördüm eltiyi sayende
kim bilir ne dedi kısmına böğürerek güldüm iş yerindeyimMerakıma yenildim 5. ve 41. sayfaya gittim.
Kendi giymiş bir de kocasına damatlık giydirmiş,kimbilir ne dedi giydirirken
Merak edilmeyecek gibi değil ki resmen gelin ve damatMerakıma yenildim 5. ve 41. sayfaya gittim.
İyi niyetli yaklaşıp,bugün kardeşinin özel günü ,çok şık olmalıyız vs .demiştir Herkes gelin sen gibi olmuşsun deyince ,iltifat gibi algılamıştırHalbuki taa düğün günü millet kulaklarını çınlatmıştır,kıskanıyorlar diyekim bilir ne dedi kısmına böğürerek güldüm iş yerindeyim
Bence herkes sizin aklınızdan geçeni düşünmüştür o geceMerakıma yenildim 5. ve 41. sayfaya gittim.
Aynı anda diyorsun?Bence herkes sizin aklınızdan geçeni düşünmüştür o gece
Bence kk nın unutulmaz konular listesine ilk ondan giriş yaparMerak edilmeyecek gibi değil ki resmen gelin ve damat
Aynen öyle diyorumAynı anda diyorsun?