Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eltiyi ilk önce gelin sandım sonra aslında onun elti olduğunu anladım ve bugünki başkasının yerine utanma limitimi doldurdumgelinle eltiyi ayırmak için baya bı bakmam gerektı fotograflara
Gelın kızı kabarık olmasa bende onu ayırt edemeyecektımBen eltiyi ilk önce gelin sandım sonra aslında onun elti olduğunu anladım ve bugünki başkasının yerine utanma limitimi doldurdum
İyi ki damadın damatlığı siyah ve çekimi dış mekanda yapmışlar,yoksa bu kadar kolay anlayamazdık.gelinle eltiyi ayırmak için baya bı bakmam gerektı fotograflara
Konu sahibi trollemiş olsun ve o foto aslında nikah günüymüşteee diğeride düğün günüymüş meselaaa. İnşallah öyledirKıyafet neyse de saç şekli, uzunlukları da aynı değil mi?
Konuyu okuyan kaç kişi kimbilir geriye gidecek?
Konuyu okuyan 38 ziyaretçi var,yoksa gerçekten fake konu mu?Konu sahibi trollemiş olsun ve o foto aslında nikah günüymüşteee diğeride düğün günüymüş meselaaa. İnşallah öyledir
hoşgeldiniz. 5. sayfaya ardından 41. sayfaya alalım siziİçerik mi silindi ?
hem konuyu hortlattım hem iftira attım konu sahibi beni bulup öldürcekKonuyu okuyan 38 ziyaretçi var,yoksa gerçekten fake konu mu?
Ahanda 7 tanesi utanıp kaçtı?Konuyu okuyan 38 ziyaretçi var,yoksa gerçekten fake konu mu?
Şuan bende yıkıldım kaçırdığıma hangisi gelin hangisi elti hepsi gelin onlarınÇok eğlenceli bir konuymuş nasıl kaçırmışım
Agahsjjaaj evet ama dikkatli bak canım hakkını yeme eltinin duvağı yokŞuan bende yıkıldım kaçırdığıma hangisi gelin hangisi elti hepsi gelin onların
Orda elti mi var gerçektenAgahsjjaaj evet ama dikkatli bak canım hakkını yeme eltinin duvağı yok
Ahahajjajahshshshsh ilk resimdeki elti ve kayınmış son resimdeki gelin ve damatOrda elti mi var gerçekten
5. sayfada içerik alıntı yapılmış. 41. sayfada içerikte bahsettiği fotolar var.Konu Nerede Mune
Ben senin yerinde olsaydım birine para verir elbisesini tutustururdum millette derdi ki bu gelin kıskançlığından artık dikkat çekmek için kendi elbisesini yaktı güzel malzeme olurdu hahaTamamdır karar verdim burdan paylasıyorum eltimle kaynımm elticiğimin tacıı ben ve eşim. Herkesin merakını gideriyim :)